Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mis puhul mängud edasi lükati? kas seoses selle amatööride em-iga?
täpselt. Mõnest meeskonnast 1-3 mängijat puudu ja kohe edasilükkamine. Ma saan aru kui kolmveerand Florat mängib koondisemänge, on paus meistriliigas vajalik. Leian, et enamuse suhtes ebaõiglane käitumine.
Kui nõmme kalju teise saab kas siis on kalju 2 oodata tagasi sõbralikku põhjatsooni?
nu kõigepealt loodame et emaklubi saab teiseliigasse edasi:P
ja siis et meie saame kolmandasse..loodetavasti põhja:P
kui läheb nii nagu plaanitakse, siis on jah kalju II põhjatsooni loodetavasti tagasi oodata
Nu me ootame teid
Pühapäeval siis sõbralik mäng,ma ei tea mis koosseisus me kohale tuleme aga nagu ma aru sain siis ka teie tahate uusi inimesi proovida.Loodetavasti tuleb mõnus pühapäeva pärastlõuna jalgpalli seltsis,pole mingeid liiga pingeid ega miskit.
Nu me ootame teid
Pühapäeval siis sõbralik mäng,ma ei tea mis koosseisus me kohale tuleme aga nagu ma aru sain siis ka teie tahate uusi inimesi proovida.Loodetavasti tuleb mõnus pühapäeva pärastlõuna jalgpalli seltsis,pole mingeid liiga pingeid ega miskit.
loodame et tuleb ilusailmaga ilus mäng...kahjuks on kalju II kaks ründajat vigastatud ja keskvälja mootor/mängujuht haige
aga nuh..loodame mõnnat mängu siis:P
Kommentaar