Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V Liiga Läänepiirkond 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastab teemale \'V Liiga Läänepiirkond 2004\'

Balteco 1:2 Streetrace.org (0:1)

Väravad : Seppam, Põbo
    Kollane : Mihkel Vaidloo

Saku on oma mängu käima saanud ning lihtne võit see polnud. Erinevalt kevadringist lippasid Balteco poolelt ringi ka palju uusi nägusi.

Kommentaar

Ervita - Sipa 5:2....mängu kohta kehtiks sõna \"koduvile\".Kuna õige kohtunik kohale ei tulnud siis otsustati et Ervita mängjia on kohtunik.Kolm väravat olid raudsest suluseisust Ervital....eriti ilmne oli nende neljas värav....ründaja oli mingi 5 meetrit sees ja kohtunik ütleb et ei näinud....no fak.Ja jõledalt lasi \"härra kohtunik\" omadel toorutseda...nii kui omasi puudutati oli vile.Meie mehel löödi ninaluu poolex....aga ok see oli võitlusolukord...muidugi olex võinud kohtunik siis mängu peatada....aga.... noh..jah...siit mängust oleks ehk viik õiglasem tulemus olnud.Mnjah ja nende number 3...kõva trikitaja surtsis oma meeskonna mängu ära liigse isetsemisega :P....üldiselt jah selline \"koduvile\" teema ajab ikka....

Kommentaar

Oleksite ju võinud keelduda või paluda teist kohtuniku, samas kirjutanud peale mängu protesti... võimalusi ju palju

Kommentaar

Vastus teemale \'V Liiga Läänepiirkond 2004\'

Kus see teine kohtunik tulnud oleks nii kähku?Vaevalt,siis oleks mängule ilmselt mingi uus aeg leitud vms ma ei kujuta ette,siis me oleks pidanud uuesti sinna sõitma.Protest,jah seda me võime teha aga ei tee,see ju maksab ka üht-teist ja kuna me rõhume see aasta meeskonna sulandamisele...söödumängu arendamisele jne.Aga oleks selline küsimus.Tekkis väike kahtlus kas härra kohtunik üldse kainete killast oli ?:P...

Kommentaar

nii voor sis peetud.järvakandi hakkab järgmine nädal pagutama.........edu teile
            Üks ainus pall ja 22 vihast meest see on jalgpall!!

http://fcigiliikur.com/

Fc Igiliikur
            Jk Järvakandi Tribling
            FC Flora kehtna jalgpallikool

Kommentaar

Seda juttu on natukene hilja rääkida või mis?! Kohe peale mängu võtke oma joru üles, siis kannab see ka vilja. Protesti kirjutamine ei maksa minuteada midagi.

Kommentaar

tere footy007, olen ervita mängija nr 5. tahaks nüüd enda poolt nats seda mängu kommenteerida. ma ei tea kes sa oled ja kus sa mängisid, aga nii pole ikka ilus seda mängu kommenteerida nagu sa seda tegid.
                kõigepealt kolm väravat suluseisust??? oled sa pime või on sul mingi muu puue, kui sa ei saa aru, et te pole nii head mängijad, et kunstlikku suluseisu te ei oska tekitada, jah te üritasite seda päris palju, aga selleks on vaja 4 head kaitsemängijat, kes seda kõik koos teevad, mitte, et seda teevad ainult kaks keskkaitsjat. lõin ise teise värava teile ja ütlen, et polnud kohe mingit suluseisu, samuti polnud suluseisu esimese värava juures kindlasti. meie pikk ründaja samuti jooksis kahekümnelt meetrilt alustades teie kaitse üle ja järelikult polnud ka kolmas värav kuskiltotsast suluseis. neljas värav tunnistan, et oli suluseis, kuna ise andsin selle söödu, nii et kohtuniku eksimus!
                viies värav löödi 16 kastist väljast paar meetrit kõigi teie kaitsemängijate tagant, nii et kust küll kolm suluseisu???
                koduvile ja toorutsemine??? kõigepealt teie ninaluu, jah see läks, aga kui kaks mängijat hüppavad pallile mõlemad täiesti võitlusesse, siis pole kunagi teada, kumb hüppab vähem ja oma nina topib teise kõvema koha vastu ja murrab oma luu. küsisin ise ka mis toimus, ütles et täitsa tavaline mängusituatsioon ja see tal juba kolmas kord mängus ninaluu lõhkuda. veel toorutsemisest. kui lõin värava tuli väravavaht mulle sisse, teisel poolajal teie paremkaitsja ja ka keskpoolik tõmbas mind korduvalt vägagi jõhkralt maha, kuna jäid puhtalt aeglaseks või hiljaks. sain mängu jooksul kolm korda tõsiselt haiget ja lõpuks lahkusin mängust, kuna vigastus oli. teie poolt polnud küll tegemist puhta mänguga.
                veel kohtunikust. see et jalgpalliliit ei saatnud mängule kohtunikku pole küll meie süü. kahjuks polnud meil võtta ühtegi koeru mängijat, kes oleks vilistamisega hakkama saanud paremini, oli meie enda vigastusega eemal olev mängija, kes ei tarvita üldse alkoholi, nii et alatut laimu pole mõtet tekitada!!! ja alati on kaotajatel selle kohta miskit öelda, mängin ise ka kolmandas liigas ja olen näinud koduvilesid, ja see polnud küll koduvile, ta lasi mängida jõuliselt, aga seda mõlemale poole. muide ta jättis esimese poolaja alguses pennu vilistamata, tõi karistuslöögi paar-kolm meetrit kaugemale 16 kasti äärde, kui see on koduvile, siis küll päris sitt!
                ja meie nr 3 teet tegi palliga teile tõesti kurja, pole mõtet teda kogu meeskonnaga taga mööda platsi ajada, ajate ennast ainult kurjaks. ja nagu näha see tal õnnestuski.
                ÜHESÕNAGA OSAKE KAOTADA, te olite kehvemad ja kaotasite tänu sellele!!!
                kõik kurjad sõnad ja vastuargumendid on teretulnud, ma ei solvu ega saa vihaseks, jalgpall on selline mäng. aga tavaliselt emotsioonid elatakse välja väljakul, sellepärast ma mängingi jalgpalli.
                peale mängu rääkisin sipa omadega, viskasime nalja, olime väga sõbraliku, nüüd siis kodu jõudes vaja varjunime all end välja elada...
                jõudu sipa teile edaspid, olete normaalne sats, jõudu treeningutel, kes teeb tööd jõuab kaugele! tervitades koerust, ervitalt!

Kommentaar

Algselt postitas nagloy
                  mängin ise ka kolmandas liigas ...
                  Wtf?? Sipa, te saate vist ikka võidu

Kommentaar

ei saa kuna fc ervita united on koeru sk duubel meeskond ja koerukad tohivad kasutada 5 ervita mängijat.ja see on jalgpalliliidu reeglitega lubatud ja koeru kasutab seda võimalust.et võita tuleb paremini mängida ja ka rohkem väravaid lüüa.
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

kas sipal on raskusi kaotamisega ma tean mis tunne see on kuna ise olen ma fauna fänn.aga kui ervita omad teist ikka paremad olid siis otsige oma kaotuse põhjusi oma meeskonna siseselt mitte ärge alusetult hakkake kedagi süüdistama.trenni tuleb teha mitte niisama ringi joosta ja kuna fauna vastane on ka koeru sk siis usun et ka ervita omad on ikka päris heal tasemel,igatahes koeru seda on
                      kui eesti olümpia mängudelt ühtegi medalit ei saa,ei tulegi ma enam eestisse tagasi vaid lähen hakkan mongoolias ränd jalgpalli treeneriks ja esimene keda oma meeskonda soovin on puujalg ott reinumäe ja marko kristal ning kohalik talent shingis khan ja tema tädi poeg oliver khan.

Kommentaar

Huhh, mis siin juhtus nüüd , sellist \"keevalist\" järelkaja suht rahulikust mängust poleks küll oodanud.
                        Oleme sõbrad edasi ja mängime vahelduseks jalgpalli :P

Väravad Ervita vs Sipa II ringi mängus
                        Ervita:
                        27\' Tihane
                        29\' Nagla
                        33\' Johanson
                        85\' Adusoo
                        89\' Saar
                        Sipa:
                        19\' Akel
                        49\' Riisalu
                        rgrds,
                        paulaner
                        FC Ervita

Kommentaar

Siin Balteco mehi ka käib aeg-ajalt v?
                          Tahan kellegagi teist eelseisvast mängust rääkida.. esindaja Sumbergi on võimatu kätte saada www.jalgpall.ee-s ülesantud telefonis.

Kommentaar

...telefonilt.

Kommentaar

Algselt postitas budulojus

ei saa kuna fc ervita united on koeru sk duubel meeskond ja koerukad tohivad kasutada 5 ervita mängijat.ja see on jalgpalliliidu reeglitega lubatud ja koeru kasutab seda võimalust.et võita tuleb paremini mängida ja ka rohkem väravaid lüüa.
                              Sa arvad, et ma loll olen wee?:P

Te olete kõik Koeru mängud kaasa pelanud? III liigast saate te ikka sitaks kogemusi..

Kommentaar

Algselt postitas rait22

Siin Balteco mehi ka käib aeg-ajalt v?
                                Tahan kellegagi teist eelseisvast mängust rääkida.. esindaja Sumbergi on võimatu kätte saada www.jalgpall.ee-s ülesantud telefonis.
                                Lars Sumberg- 6728 237
                                Ken Müür- 56 665 112
                                Teet Lilleorg- 56 226 305

l.sumberg@balteco.ee
                                kenmuur@hot.ee

Minul on sellised kontaktid, ehk on kasu.

Kommentaar

Working...
                                X