Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
nii sitta kohtunikku ple ma oma eluaja jooksul mitte näind
ära muretse .-. käi tihedamini neljanda ja viienda liiga mänge vaatamas .. ning võid üllatuda .. et on veel sitemaid
asi ei olnud selles ,kas kohtunik oskab vilistada või mitte, vaid millised olid tema otsused. arvatavasti oli enne mängu juba selge .et Kärdla seda mängu võita ei tohi.
Hoolimata kohtuniku pingutustest suutis Kärdla juhtima minna 1:0 See oli liig,mis liig.
Kuna Toompea mehed Kärdla kaitsest läbi ei saanud ,otsustas kohtunik meie keskkaitse kõrvaldada punase kaardiga.Mille eest?Isegi Kannik platsi kõrvalt ei saanud
aru.Tegelikult oli see Aaro Mõtuse soovitus kohtunikule, mis ka kohe teoks tehti.
Nii käis see kuni mängu lõpuni.Ei viitsigi rohkem viriseda .Ise olen liiga jalgpalli juures olnud 96-ndast aastast ,aga sellist sitta ei ole veel ühelegi meeskonnale keeratud.
Huvitav kas see ongi meie Kannik&Co tõeline pale?
Kalevil tuleval nädalavahetusel mäng Toompeaga.. peaks uurima, kes on määratud antud kohtumist vilistama. Positiivne on see, et mäng toimub MiniArenal, loodan, et see on veidikene avalikum koht ning vilemees jagab asja samuti.
Mis taktikaga Toompea muidu mängis, tavapärane 10 venda kaitses, pikk pall ette? Väikeseid vihjeid ehk. Ette tänades.
Originally posted by toivo
asi ei olnud selles ,kas kohtunik oskab vilistada või mitte, vaid millised olid tema otsused. arvatavasti oli enne mängu juba selge .et Kärdla seda mängu võita ei tohi.
Hoolimata kohtuniku pingutustest suutis Kärdla juhtima minna 1:0 See oli liig,mis liig.
Kuna Toompea mehed Kärdla kaitsest läbi ei saanud ,otsustas kohtunik meie keskkaitse kõrvaldada punase kaardiga.Mille eest?Isegi Kannik platsi kõrvalt ei saanud
aru.Tegelikult oli see Aaro Mõtuse soovitus kohtunikule, mis ka kohe teoks tehti.
Nii käis see kuni mängu lõpuni.Ei viitsigi rohkem viriseda .Ise olen liiga jalgpalli juures olnud 96-ndast aastast ,aga sellist sitta ei ole veel ühelegi meeskonnale keeratud.
Huvitav kas see ongi meie Kannik&Co tõeline pale?
eelmisel aastal õnnestus kärdlas mul endal sama moodi senise karjääri ainuke kollane kaart saada, kui üks teie vend jooksis mulle otsa, karjus \"p.tsi\" ja siis ütles kohtunikule, et mulle tuleks kollane anda, kuigi ise käitus ebasportlikult. kahju kärdla lastest, kes pidid kogu 90 minuti jooksul selle venna roppusi kuulma ning ilmselt ka said oma sõnavarasse mõned uued sõnad.
küll aga on tõesti nii, et toompea mängijatel on miskine eriline karma, mis vilemehi mõjutab. võibolla on toompea mängijad kasutanud tartu bussijaama mustlaste abi, kes on kohtunikud ära nõidunud või siis on parts lubanud kohtunikele mõne ordeni anda...
tegelikult on kohtunike meelsus toompea vastu suhteliselt lihtsalt selgitatav. Nad on ju sümpaatsed täiskasvand inimesed .. kes ei tohiks eksida. Lisaks on paljud neist seotud jalgpalliga .. kes on JPL president .. kes kommentaator ... jne.
Kohtunikud eeldavad, et mehed teavad, mis teevad ja mis räägivad.
Tegelikult siiski kohtunikud nähtavasti kardavad sanktsioone.
Ja mis puutub toompea mängu, siis neil on kaks konkreetset mängusuunda .. pikk ette .. ja pikad audid.
Mis taktikaga Toompea muidu mängis, tavapärane 10 venda kaitses, pikk pall ette? Väikeseid vihjeid ehk. Ette tänades.
Toompea mäng on jah pgem kaitsev, rünnakule üritatakse saada põhiliselt läbi keskväljal mängiva Kõmperi,kui see ei õnnestu pekstakse pikka palli ette.
Kaitse nõrk koht on ääred (Nestor) ,ei ole just kõige kiirem mees.
Ka nurga löögid on Kõmperil päris ohtlikud.
Toompea -Kärdla mängust veel nii palju ,et kindlasti kohtuniku jalg ja käsi väriseb kui Kannik platsi ääres seiseb ja selgitab.Arusaadav ,et väikegi selline vile mis ei meeldi Toompeale ,ja järgmine mäng ,mida mees vilistab ,on kas naisteliiga jne. Kuigi Toompea meestest on natuke kahju ,ise sellist mängu küll ei tahaks v+ita. Jah see punase kaardi asi oli küll liiast ,oleks v+inud jah kollase anda ,sest asi seda nüüd küll väärt ei olnud ,et otse punane, kui mees ütles t+esti roppuse,kuid seljaga tema poole ja teises platsi otsas. Ja ega ta vist arugi ei saanud, sest umb-venelane oli. Aga kui meie \"lugupeetud\" jalgpallikommentaator A.M+tus temale lihtsalt ütles ,mida tegema pead, siis mees v+ttis punase kaardi v+i ei olnud tal kollast lihtsalt kaasas!? Üks asi veel ,mis meelde mängust jäi ,ja pettumuse valmistas, oli see ,mida mängu ajal söendas öelda jalgpallitegelinski T.Lehiste. Jäägu see tema teada ,aga arvan ,et eesti jalgpalliga ,nii tihedalt seotud inimene ei tohiks seda küll öelda. T+esti peale seda mängu jäi küll suur pettumus meie jalgpalliliidu asjameestest.Tuleb veel meelde see ,et mängu l+pus oli Kannik see mees ,et andis kohtunikule teada( v+i oli see käsklus??!!) ,et mängu v+iks nüüd l+ppenuks vilistada!! :-))
Kuigi Kärdla oli 1:0 pea terve mängu ees,ja kohtuniks püüdis igati Toompead soosida, aitasid Toompead ikkagi v+idule Kärdla väravavahi 2 rumalat eksimust ,kahju temast!! Mängust nii palju ,et tegelikult surus Kärdla ka 10 -si edasi.
Nüüd peale mängu sai ka selgeks ,miks toompea tabelis sellisel kohal on ,lihtsalt mänguliselt nad küll ,midagi ohtlikku ei kujuta ette!! Lihtsalt arusaamatu oli enne ,kuidas neil nii palju punkte on, kuid nüüd seegi asi teada!! :-))
Nii, et teistele meeskondadele j+udu nendega mängimisel. !!:-)))
Eks see näita väiklust kui inimesed hakkavad \"edu\" saavutamiseks enda \"olen-tuntud-ja-ilgelt suur-võimu\" kasutama. Kusjuures kõige hullem on see, et nad ei tee seda mitte teadlikult, sest nad lihtsalt ei jaga matsu välja.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
toompea tegemised ammu teada.... nt. lp AK spordisaadete toimetaja on lubanud mängus peksa anda.... muidugi saame inimesest aru, sest ei lasknud pallil temani jõuda ....Lehiste on lihtsalt humorist, kes räägib pärast vea tegemist, et meeste mäng ja ära vingu... pärast vastupidist olukorda polnud ta üldse rõõmus...jne
Pallipoiis!! Olen sinuga täiesti n+us!! Hea ju tal seletada. T+esti selliseid mehi tuleks jalgpallist eemal hoida ,las komenteerivad telekast ka edaspidi ,aga ise v+iks mängimisest loobuda. Muidugi on Toompea vk.s ka selliseid mehi ,kes täiesti normaalsed mehed ja oiskavad ka palliga midagi peale hakata.
Näen mis siin Toompeast ja nendega mängimisest kirjutatakse ja ausalt öeldes juba põnevusega ootan seda kohtumist, et näha kuidas me nendega hakkama saame. Siiski on mõningast meenutada ka varasematest hooaegadest! Loodetavasti suudame ikka hea jalgpalliga neist selgelt üle olla, et nad oma mõjuvõimu ei saaks kasutama hakata. Kuid enne tuleb veel pidada raske kohtumine Haapsaluga, mis loodetavasti parandab meie praegust tabeliseisu.
Kommentaar