Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kalevil viimase vooru mänguks Kärdlaga suuri probleeme koosseisu kokku saamisega ning suure tõenäosusega tuleb kasutada EBS`i mängijaid.
Niisiis Kärdla, hea võimalus meie vastu punkte korjata
Kalevil viimase vooru mänguks Kärdlaga suuri probleeme koosseisu kokku saamisega ning suure tõenäosusega tuleb kasutada EBS`i mängijaid.
Niisiis Kärdla, hea võimalus meie vastu punkte korjata
ma sul kasutan EBS\'i mängijaid ..
kui sa meid peale meie endi kella kaheteistkümnest mängu eralennuki peale võtad ja hiiumaale küüditad, et me kella kolmeks kalev II eest platsile jõuaksime .. siis võid ju rääkida meie kasutamisest ..
Ma ei taha küll endast valet muljet jätta, kuid kuna sellel mängul pole ju kalevi poolt vaadates mittekui mingisugust tähtsust siis minu arust võiks sinna ka vabalt minemata jätta. Ja pealegi kui Daaniel on väljendanud ennast, et koosseisuga on niiiiiiiiipalju probleeme ja põhivennad kõik vigased, siis mis mõte sellel on neid veel rohkem vigastada???
Üldiselt mulle meeldib jalgpalli mängida ja ega kah just eriti hästi spiritase ja järvajaani võistkonna peale vaadanud ,kui nad meiega mänguks oma satsi kokku ei saanud aga samas, kui meie põhivennad vigastatud ja duubli mängijad ei saa tulla- kas siis on ikka mõtet sinna KÄrdlasse sõita??????
Ma ei ütleks, et Kärdla on nõrk, aga ka neil on kokku saamisega probleeme ja ma arvan, et see on nagu ka veel väga noor võistkond, niiet katsuge natuke ka mõista! Alahinnata pole mõttet isegi autsaiderit!!! Loodame, et saame samade võistkondadega veel mängida ja korraliku lahingut pakkuda!:P
Peab kohe mainima,et Kalev mängis 8 mehega ja osutas väärt vastupanu!! Mõnele Kärdla mängijale tahaks öelda,et sellise suhtumisega kaugele ei jõua. Ja kui igat asja südamesse võetakse , siis kaugele ei jõua.3-s liigas ei oleks midagi teha. Ja veel mõne mehe rahustamiseks võin kohe öelda ,et ise enam ei mängi. Suht- nõme on kuulata juttusid ,et keegi ei julge mängida ,või mõni mees on krambis jne ,kui platsil olen.Keegi võiks tulla ja öelda ,mis hingel.Aga sellist nurga taga soigumist ma ei kannata, eriti veel ,kui seda peab kuulma kellegi kolmanda käest!Kui mõnel mehel kahtlusi on vanemate meeste oskustes ,siis vaadaku tabelit ja arvutagu mitu mängu kaotati või mitu väravat sisse lasti kui olin(-me) kohal. Ja peamine on endale selgeks teha , mis eesmärgid hooaja eel võistkonnale seatakse. Teadmiseks , et ilma emotsioonideta mänguga ,ei jõua sportmängus üldse mitte kuhugi.Iseasi kuidas keegi sellest aru saab.
Väga kurb on veel vaadata,kuidas ikka treenerisse suhtmine on( mõtlen Toitsi) Saan vanematest meestest aru ,aga trennipoisid ,kes veel koolis käivad.panevad ikka vaheajal suitsud ette ja silm ka ei pilgu!!!! Poisid natuke respekti treeneri vastu, võiks ju nurga tahagi minna!
Lõpetuseks nii palju ,et soovin edu teile.Aga üle 4-a liiga vist asja ,niimoodi ei saa!! Kahju ,et pidin niimoodi ,sellest teile teada andma, aga muud ei jäänud üle. Loodan ,et mõne mehe oskused tulevad järgmisel aastal nüüd rohkem esile ja krambid ja pinges olekud kaovad!! :-)Kui keegi ,kes tunneb ,et teda on siin kirjas kirjeldatud,võib seda mulle ise rääkida,siin vastamisega ärge nähke vaeva.Võib olla nüüd on seda kergem teha näost näkku! Ootan huviga järgmist hooaega! Veelkord edu!
Juhul kui peaks ime juhtuma ja Emmaste järgmisel aastal ikka mängib (hetkel vähetõenäoline) siis ootame sind Näx ikka meile mängima. Meil kõik karastunud poisid.
jah ,miks ka mitte!!! Eks vaatab ,aga võib olla kuskile mandrile minek?! Eks näis ,arvestan igatahes sellega! Kuigi ma ei ole ikkagi aru saanud ,mis sel aastal juhtus ,st kes siis üldse mängisid !!
TO NÄX - Ega isegi pole eriti aru saanud mis juhtus. Lihtsalt ei olnud platsil meest kes ees oleks väravavõimalused ära löönud. Koosseisus oli küllalt häid mehi alles. Aga pooled ei saanud igakord kohale tulla. Järgmine kord jälle ei saanud teised. Nii me siis jooksimegi algrivistuses koos selliste veteranidega nagu Padu, Elmi, Piil, Kallas Erki, Kribu ja loomulikult veteran Egon ka. Ega tihtipeale õiget palliveeretamist välja ei tulnud. Pall ette ja vaata mis siis saab. Järgmisel hooajal tahaksid osad veel mängida aga kas vald meid veel toetab ja kas võistkonna kokku saame eks see paistab.
Kommentaar