Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Põhjapiirkond 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Liiga Põhjapiirkond 2004\'

LiVal - Maardu Junior 2:1
    Ma ei mõista kuidas keegi ei suuda neid linnavalitsuse närvihaigetest venelasi võita.

Kommentaar

Algselt postitas Burgerikunn

Roll vaatasid ise mängu või sõber rääkis?
      Mäng polnudki ühepoolne ainult väravaid löödi ühe meeskonna poolt.
      Concordial oli ka õnne suhteliselt palju erinevalt Atlist.
      Koom oli muidugi kohtuniku tegevus kes muide üks tuleviku lootusi kohtunike seas ja vilistab ka praegu meistri -ja esiliiga mänge nimelt Eiko Saar kes teab.
      Enne avavile andmist pidas pisikese loengu kus delegeeris suluseisu võtmise kaitse liinidele sest tema seda ei näe nimelt kui keegi kaitsjatest näeb et on suluseis siis tõstku käsi ja tema aga vilistab.Mitte olles rahul kohtuniku otsusega ähvardas vilemees valjuhäälselt mängijal pea otsast ära hammustada ja andis ka kaardi mille vastu pole midagi öelda.toredaid episoode kohtuniku käitumisega oli veel teisigi mis polnudki nii väga seotud vilega kui mehe käitumisega ühesõnaga mina vilistan mestrite mänge ja teie naljamehed III liigas.
      Atli nõrk külg oli koostöö erinevate liinide vahel kõik tahtsid mängida oma moodi ja tulemus on teada.
      Järgmiseks mänguks teeme mõned muudatused ja teeme Nõmme elu kindlasti kibedaks.
      väike tähelepanek, mr. burgerikunnil on alati midagi kohtuniku tegevuse kohta öelda. eriti kui tulemus talle ebasoodne on :P

mis puutub konkreetselt suluseisu vilstamisse, siis oli mees igati mõistlik. ütles, et aksteeerib \"käe tõstmisi\" kaitseliinist seni, kuni näeb, et seda tehakse kuritahtlikult ja ilma reaaslse põhjuseta. edasi siis ei vaata enam ühtegi kätt. normaalne. ja aus olles, siis ma ei mäleta, et vähemalt teie vastu ühtegi absurdset suluseisu oleks vilstanud.

ja mida sa õnne all mõtled? seda, et te ei suutnud oma võimalusi ära lüüa ja üle pika aja meil see õnnestus? teil olid omad selged võimalused, kus jäi pigem puudu oskustest kui õnnest.

Kommentaar

Hr funk kontrollisin ja tuleb välja et olen jah kohtunike kohapealt päris tihti sõna võtnud aga kindlasti pole ma neile hinnangut andes teinud vahet kas me võitsime või kaotasime.
        Võin olla kindel et oled isegi pannud tähele kohtunike \"taset\"
        Kui sind rahuldab siis võin tulevikus kirjutada ainult tulemuse!

Kommentaar

üks tulemus veel

JK Tondi Tallinn - Ajax Veteranid Tallinn 0:1
          päris hea tulemus meie vaatevinklist.
          krt kas ma olen ainuke kes siia midagi kirjutab?

Kommentaar

sa saad lihtsalt kõige kiiremini infi, nii et anna ainult takka

Kommentaar

Vaatasin ise Concordia ja Rapla mängu, ja ühepoolsuse all pidasin tõesti seda silmas, et väravaid lõi ainult Concordia. Rapla sähvas aeg-ajalt vastu, aga suht kaootiliselt - kontratega. Mõnus mäng ja mõnus ilm - sai väravaid näha Eestil läks ka hästi, nii et hea päev täna

Kommentaar

Roll huvitav et mina sind ei näinud.
                Ütleks et väravad sündisid pigem kontratest sest mingit survet polnud ju kummagilt poolt! Oli selline 2-3 söötu ja pikk mäng.
                Oled nõus?

Kommentaar

Nõmme Kalju - Elion 1:1 (0:0)
                  Kalju värav: 47. Aniko

Väga närviline ja pingeline mäng mõlemapoolsete võimlaustega. Väravad sündisid mõlemad 2. poolaja esimestel minutitel. Alguses läks Kalju ilusast kauglöögist juhtima, kuid juba järgmisel minutil lõi Elion karistuslöögi järgsest olukorrast viigivärava. Lõpp oli üks suur närvitsemine ja mölisemine, kuid mängul endal polnud väga vigagi... :P

Eks kohe kirjutavad Elioni mehed omapoolse nägemuse mängust. Kindlasti ei jäta nad mainimata ka kohtunikku...
                  Aga noh, ega meie pole süüdi, kui ta enamus audid meile vilistab... Või oleme?

Kommentaar

Raske mäng tõepoolest. Ei oska midagi kommenteerida, kohtunik oli nagu oli. Nad ei aja mind isegi närvi enam. Võiks hoopis ilma mängida.
                    Seisuga olen mina isiklikult rahul.

Kommentaar

Algselt postitas Burgerikunn

Roll huvitav et mina sind ei näinud.
                      Ütleks et väravad sündisid pigem kontratest sest mingit survet polnud ju kummagilt poolt! Oli selline 2-3 söötu ja pikk mäng.
                      Oled nõus?
                      Ma ajasin juuksed maha
                      Olen nõus Su jutuga.

Kommentaar

Algselt postitas erts

Algselt postitas amority

Algselt postitas kotkas

Mängus Maarduga.
                        Mis \"mängus maarduga\"? Mõttetu text ainult.
                        vaata ka tsiteeritud postitusele eelnevat postitust siis saad aru!

aga noh, üldiselt saab postitusi muuta ka niiet ...
                        Seda ma silmas pidasingi. Ühemehe monoloog, nõme.

Praka, ma kuulsin, et sa said liigse õlletarbimise ning elioni vendadega mölisemise eest punase ning hiljem võpsiku taga ka sumpsi. Vastab see tõele, härra praka?

Kommentaar

Otsi tikud üles!

Kommentaar

Leidsid?

Kommentaar

Lõpp läheb siin päris põnevaks. Lival on ka päris hästi järgi tulnud ja kõik on üsna lahtine. Kahju, et meil (Kaljul) üks punkt Maarduga mängust ära võeti, aga mis teha
                              http://www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub

Kommentaar

Vahi vahi,alfonse kirjutab:P

Nii rääkige targemad pead seoses selle reformiga.Kui järgmisest aastast on kolmandas liigas igas tsoonis 12 meeskonda siis kui palju see aasta alla kukub või üleminekuid mängib?
                                Mitte et ma pabistaks:P
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X