Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Härrased! Olgem objektiivsed. Ärgem pidagem kohtuniku tegevuses õigeks seda, mida ise tahate näha. Olles ise neutraalne pealtvaataja arvan , et Taavi on küll enamasti platsil mängides pisut liiga emotsionaalne, kuid täna mängu vilistades jäi ta lõpuni soliidseks. Ka siis kui Kalju pink roppusi hakkas karjuma.
Ja vilepartii oli kohtunikul tasemel. Lasi küll pisut jõulist mängu, kuid vilistas igati korralikut. Ning noored lipumehed tegid ka oma tööd hästi.
Kui mängust rääkida, siis Kalju domineeris pidevalt. Leegion mängis kiiretele ja vägagi edukalt. Ning kui Kalju tahab teises liigas mängides edu saavutada, peaks hakkama uut väravavahti vaatama (kui seda juba ei tehta).
Kas sa seisid puu taga kui mäng käis ja Taavi vilistas.Või oli vihm liiga tihe ja sa ei näinud.Penalti olukorda nägid.Ja see vabalöök, millest kolmas värav tuli.Tundub et oled Raplast, ex seal kõik...
mõnel on komisjoni jalg, teisel komisjoni vile
Igatahes ei oleks tohtinud Taavi või mis ta nimi on meie mängu vilistada! Aga teades kuidas mõned asjad käivad, siis pole mõtet nägu krimpsutada... Veereme edasi...
SK Legion Tallinn - Nõmme Kalju 2:7 (1:3)
Kalju: Kiviloo 2, Aniko 2, Krõm, Laasme, Mäe
Lihtne ja pingevaba mäng, kus enamus ajast käis mäng Legioni väljakupoolel. Kodumeeskond suutis survet avaldada vaid poolaegade lõpus, mil tulid ka mõlemad nende väravad. Rohkemat nagu polegi mängu kohta rääkida...
Aega võttis mis ta võttis aga lõpuks ometi on Kalju teises liigas!
Kõik õnnitlused on teretulnud
tublid,loodame,et teises häbisse ei jää.sellise tulemuse põhjal ei oskagi öelda,kas siis teie nii tugevad või see legion on nõrk.trummil kahju muidugi,et järgmine aasta omavahel rinda pista ei saa.niikaua,kui mina mäletan(vist 6-7aastat)olete püüdnud sinna aste kõrgemale saada.ägedaid mehi teil jätkub,maasing näiteks,kes mingil ajal juunioride koondise kapten oli ja levadiatki nuusutas,jõudis aeg-ajalt trummi baaris kõrvalt tööd kah teha ja pärast väsitavaid spordipäevi(nii tal kui meil) meile õlut ette kanda.või siis tuleb jälle meelde,kuidas maestro piir teiega vaeva nägi-trummi basseinides mängisite trennis väikeste väravate all kõik paljajalu(uno ise ka).nüüd,kus jalgpall oluliselt populaarsem, kandepind laiem ja konkurents tihedam,on aastatepikkune töö end ära tasunud ja teist meistrid vorminud,palju õnne!
Ütleme nii, et see hooaeg oli Kalju jalgpalli klubil edukas, tõusid ju mõlemad Kalju mansad aste kõrgemale.
Ülemineku mänge vaadates oli selge, et Kalju klubi on küps mängimaks teises liigas ja mis põhiline, neil oli tahtmine sinna saada ja seal mängida.Ja skeptiliselt suhtuvad vaid need persoonid(Kalju saamisest IIliigasse ja seal püsimisest), kes polnud ülemineku mängudel ja kes pole tihedalt seotud klubiga.Mina ütlen , et nad on valmis II liigaks ja minu arust on hea see kui klubi on valmis selleks katsumuseks mitte ei saada kobinaga liiga kõrgemale, et pärast kukkuda tagasi.KaljuII poolt edu teile IIliiga ja eks duubli fan-clubi toetab teid ka edaspidigi.
Aga viimase ülemineku mängu kohta niipalju, et kalju mansa ja domineeris ja võttis oma, mis tegelikult ei olnudki niiväga uudis.Leegion oli oma hooajast niivõrd madalaks tehtud, et ta lihtsalt ei suutnud ka seekord ennast kokku võtta.
Kohtunike brigaadist niipalju, et vilistas mängu õrnema soo esindaja.Ja ma ütleks seda, et madalamate liigade kohtunikud võiksid võtta üksteisel käest kinni ning tulla vaatama ja õppima seda kuidas erapooletult, sealjuures mängu ohjes hoides väljakukohtuniku tööd teha.Ma loodan, et kasvõi mõnigi kohtunik võiks teha sellest omad järeldused ja järgmine hooaeg parandavad ennast.M.S seda ei looda ainult mina, vaid kõik mängijad kes mängivad eesti liigamänge nii kõrgemates kui ka madalamates liigades.Madalamates eriti, sest seal mängitakse enamasti enda lõbuks ja pole eriti mõnus kui kohtunike brigaad suudab kõik ilusa ära rikkuda.
Head hooaja lõppu ja eks paistab mis järgmine hooaeg meile toob.
Kommentaar