Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fc Elva

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Fc Elva\'

Originally posted by qqq

vaevu viigi välja??? Sa mõtled emmaste mängu?? Seal ei tulnud vaevu viik vadi elva oli tunduvalt üle lihtsalt ei kasutanud oma võimalusi ära!

Esimene poolaeg pold midagi see Elva nii tunduvalt üle.Teine poolaeg oli Elva suruvamaks pooleks, aga oma võimalusi oli ka Emmastel.

Kommentaar

Originally posted by qqq

vaevu viigi välja??? Sa mõtled emmaste mängu?? Seal ei tulnud vaevu viik vadi elva oli tunduvalt üle lihtsalt ei kasutanud oma võimalusi ära!
      Just nimelt. Ja kui ei kasutata oma v6imalusi siis ongi \"vaevu viik\", sest nende 6nneks ei kasutanud ka vastane v6imalusi ära

Kommentaar

Eks peatselt saabuvad mängud Pärnuga selgitavad väljas \"kes keda\"

Kommentaar

Mina küll veel Kalurit maha ei kannaks. On alles esimene voor ja kõigil meeskondadel veel palju mänge pidada. Minu arust oli Elva ja Kaluri mäng võrdne, kuigi jah Elva oli siiski teravam. Kui Kalur oma mängu käima saab siis peaksid nad olema võrdväärsed esimestega.

Kommentaar

1. JK Vaprus Pärnu 6 6 0 0 32 - 3 18
            2. FC Elva 6 5 1 0 28 - 3 16

Väga tihe Neljapäeval saab siis näha kes tabelit juhtima hakkab :P

Kommentaar

Tuleb jah teise liiga \"suur vastasseis\" Eks siis näeb kes keda. Ma kaldun arvama, et Pärnakad teevad asja ära. Elva on k6vasti yles puhvitud kyll, aga Pärnakate punt on ikka pikalt koos mänginud ja suures osas ka meistriliiga kogemusega.

Kommentaar

hmm...mai tea mu arust on paar hooaega sama meeskond enam vähem meil old
                see hooaeg tulid mõned kutid juurde... niet... eks näe

Kommentaar

Originally posted by ufo

hmm...mai tea mu arust on paar hooaega sama meeskond enam vähem meil old
                  see hooaeg tulid mõned kutid juurde... niet... eks näe
                  Noh kui vaadata ametlikke nimekirju eelmise ja selle aasta omasid, siis on teil pooled mehed uued.

Kommentaar

ei tea jah...alla poole ikke..endiste kure omadega tegime koos trenni

Kommentaar

elva-pärnu sis 0 - 4 , teine poolaeg 0-0 ...ei tea jah..suht võrdne vastane ikka...no pärnu oli esimene poolaeg selgelt üle ei vaidle vastu...aaaga ned väravad mis tulid olid küll naca kahtlased..elva mäng oli loid..ja mõtestamata...olgem ausad..pärnu vääris võitu..a vaatame mis pärnus juhtub

Kommentaar

Working...
                      X