Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fc Tiigrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Fc Tiigrid\'

Usun et Tiigrid on sellemänguga tõestanud et neid ei tasu ka alahinnata! Igaljuhul edu ja head hooaega teile
    Vaikne.....

Kommentaar

Fc Tiigrite ja Fc Nimeta vaheline mäng lõpes 4-7 Nimeta kasux kuigi kohtunik teigi Tiigritele liiga ja andis põhiliselt Nimetale värava kuigi pall polnud üle joone vaid põrkas latis kohe tagasi ( kallis kohtunik kus su silmad olid) kuid muidu oli täiesti mängitav mäng kui välja jätta paar üle olevaid märkusi Nimeta pool kas siis tõesti ei sa või ei taha end tagasi hoida

Kommentaar

AAA muidu Fc Tiigrid trennid on meil ikka esmaspäeval kolmapäeval ja reedel kell 19:00 ikka vanal armsal Rannavärava muruväljakul

Kommentaar

Originally posted by fdss

Fc Tiigrite ja Fc Nimeta vaheline mäng lõpes 4-7 Nimeta kasux kuigi kohtunik teigi Tiigritele liiga ja andis põhiliselt Nimetale värava kuigi pall polnud üle joone vaid põrkas latis kohe tagasi ( kallis kohtunik kus su silmad olid) kuid muidu oli täiesti mängitav mäng kui välja jätta paar üle olevaid märkusi Nimeta pool kas siis tõesti ei sa või ei taha end tagasi hoida

fdss kes teie mängu vilistas?

Kommentaar

mina nägin teda esimest korda vilistamas kuid see võib ka minu viga olla kuna ma alles teist aastat liigas mingi heleda peaga mingi kolmekümnedate algus või keskpaigas olev tüüp oli ei tia mina nägin teda esimest korda

Kommentaar

Treeningute algusaeg on 19.30 mitte 19.00.

Kommentaar

Täna trenn 19.30
                Pühapäeval liiga mäng Jk Sauega kell 12.00 Rannaväravas

Kommentaar

Mäng Sauekatega on edasi lükkatud, kuna omanik ei luba selliste ilmastikku tingimustega mängida

Kommentaar

tiigrid????njahh...olgem ausad,et eks ta ole ikka üks lasteaed...sauekate mänguks ilmus endisest tiigrist ainult üks vend kohale..no jah eks vihma sadas ja ei saanud ju välja tulla....üldiselt on paar meest kes mängivad..vaadates nende mängu siis ikkagi kaitse töö on see mis on täielik jama... ma pole mina...olen pitsu ja kirjutan vale nime all kuid tiigrites olen ise ja kriitika on õige mis tuleb siiani...olgem ausad see meeskond ei kõlba kuhugi..järgmine aasta lihtsalt uus tiim ja viiendast pihta saab vähemalt mängida..SVEN.........njahh.....

Kommentaar

mnjah....mis puudutab saue mangu siis ara jai ta pohjusel, et staadioni ebakompetentne omanik ei lasknud staadionile, kuna hommikul sadas....ei ole midagi kahjuks teha, kui staadioni tootaja on krooniline alkohoolik ja staadioni omanik seniilne vanamees...sel samal pohjusel sai ka tiigrite noortevoistkond +/- , mistottu noortemeistrivoistluste liidrid langesid teisele kohale, aga see selleks, see ei puuduta otseselt teemat....
                      Miks ei tulnud mangule piisavalt mehi ? Aga selleparast et ma helistasin meestele kes kaugemalt tulevad ja ytlesin et mangu ei toimu... , muidu pole olnud see aasta yhtegi liigamangu, kus ei oleks varumehi...
                      Ma ei taha oelda et su kriitika oleks taiesti vale, kindlasti on asju mida muuta, lihtsalt teine kord voiks uurida teemat enne kui kriitikanooli pillud....
                      ok ma tahan asju muuta, aga muutused ei tule kohe yleöö..arvestades veel seda et meil suht uue koosseisuga meeskond
                      peace !
                      :хnnelik:

Kommentaar

soovitan teil teine kodustaadion hankida, vastasel juhul on arvata, et sellise sita ilmaga suvel saate veel mitu +:- mängu
                        http://www.sauejk.ee

Kommentaar

mitut ei saa vist saada,peale teist korda minu mäletamist mööda kõrvaldatakse turniirilt
                          Kapten Trumm

Kommentaar

Originally posted by rau`l

tiigrid????njahh...olgem ausad,et eks ta ole ikka üks lasteaed...sauekate mänguks ilmus endisest tiigrist ainult üks vend kohale..no jah eks vihma sadas ja ei saanud ju välja tulla....üldiselt on paar meest kes mängivad..vaadates nende mängu siis ikkagi kaitse töö on see mis on täielik jama... ma pole mina...olen pitsu ja kirjutan vale nime all kuid tiigrites olen ise ja kriitika on õige mis tuleb siiani...olgem ausad see meeskond ei kõlba kuhugi..järgmine aasta lihtsalt uus tiim ja viiendast pihta saab vähemalt mängida..SVEN.........njahh.....
                            Krt ma ei saa üldse aru mida sa virised siin teiste silme all kui probleeme on sis tule ja räägi n*h*i on tarvis viriseda kui asjast ei tia eelmine mäng kui tiigrid said pluss miinus seal sven helistas meile ja ütles mäng jääb ära sellepärast ei pia ju viis meest kes kaugelt tulevad sinu rõõmux sinna ilmuma.

Kommentaar

kuu aega mõtlesid seda vastust välja??

Kommentaar

Vastus teemale \'Fc Tiigrid\'

Algselt postitas ek

kuu aega mõtlesid seda vastust välja??
                                mis see üldse sinusse puutub nii et suu

Kommentaar

Working...
                                X