Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tubli
Täna trennis hakkad vastu seina jooksma ja hiljem pistame su lõvipuuri,Mati Kaaluga on räägitud
Teeme su tugevaks ja julgeks ja järgmine ring paneme edgarjugendid kotti.
no siis on hästi kui vastased mänguga rahule ei jäänud :P
kuna soome eurolaulu ära võitis siis vist läheb seal üldiseks joomiseks ja kui sina end kainena hoiad saad lihtsalt pohmellis väravavahtidele puuri täis taguda
ok edu
toetusest oli kasu,hakati mängima,Olympic võitis:P kuidas endal?viik oli vist olnud?
viik jah aga see ooli väga hea viik sest seal mängisid kunagised koondislased ja 300-400 meistrisarja mänginud mängijad :P et väga hea viik sest nemad ei jäädud rahule sellega
See soeng on nagunii Marko pildimuutmisprogrammi mittetundmise tulemus.
Ma ka tõrgun uskumast, et üks tubli eesti mees, just laevalt maha astunud, endale põdra skalbi on kujundanud.
tsau koigile!!! Soeng jääb ikka ette teile jah :P see mis pildil oli trenni ajal tehtud :P muidu on veel uhkem soeng :P midagi mis Beckhamil oli kunagi :P selle järgi sai tehtud :P ja see soeng ei olnud odav värk mis ma siin ikka seletan edu teile siis ma hoian silma pea teil
See soeng on nagunii Marko pildimuutmisprogrammi mittetundmise tulemus.
Ma ka tõrgun uskumast, et üks tubli eesti mees, just laevalt maha astunud, endale põdra skalbi on kujundanud.
Leave a comment: