Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga Põhjatsoon 2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'3 Liiga Põhjatsoon 2005\'

ohh teid küll te ikka parajad....

vaata kübar kübaraks kuid kas te trikki ka teha skate see teile juba mõistatuseks jah

seda ma arvasingi et teil pole nutikust nii palju nii et kui tahate seda trikki näha siis homme kalevi staadionil kell 16.00 näeme!!!

Kommentaar

Algselt postitas Devil

krt kuidas mulle suhtumine ei meeldi .
      ego peab kõrgel olema,muidu nohik kuhugi ei jõua ...isegi neljandasse mitte
      Kapten Trumm

Kommentaar

irw, sinna jõuab iga kell.
        Pirital on neid poisse piisavalt, kellest meeskonda tehes hooajaga suudaks Vndast neljandasse. Kui korralikult trenni teha, siis sealt ka kolmandasse. Aga prioriteedid lihtsalt teised.

oma ego jätku naistele uhkustamiseks, mitte foorumisse.

Kommentaar

MSM24

Reservmängija
          Liitus: May 11, 2005 Postitatud: 26-08-05 09:27:57
          delete
          Kuulsin et Oper JK(V põhi/ida) võitis SK Trummit(III ) 9:0
          Kõva tulemus , ei imesta et nad meie alagrupi juhivad!

Vaadates eelmise sõprusmängu tulemust,siis tundub kyll väga ebatõenäoline et sealt mingi kybaratrikk tuleb.Nagu Ralfi postitustest aru saada siis tema kohta käiks selline lause:ennast kiitmast ma ei väsi ja kui väsin,siis puhkan ja kiidan edasi
          Ise mängisime mingi aeg oper jk-ga 1:1 ja peab ytlema et hea et yldse viigi saime,väga kõva meeskond on ja võiks vabalt 3-ndas teistega võrdselt mängida

Kommentaar

ego????

mis asi see veel on ??

ja millistele naistele???

kallis devil mul pole ju naisi nii et kahjuks pean foorumi juurde jääma!

anna andeks mulle

ja pealgi Trummi meeskond isoleeris mind naistest et ma ikka tippu jõuaks nii et.. asi kipub profesionaalseks!!

ja et siis sind võib näha homme kalevi staadionil

näitan sulle siis, korraliku kübara trikki!!!

Kommentaar

9-0 vot see oli selline et ...

loll on see kes vabndusi ei leia kuid ma ei mängi enam kunagi jalgpalli kui kas või 5-0 pähe same kuna meil see kord on tugevdatud mees kond nii et se mäng tasub piilumist!!!

Kommentaar

TAEDA ANNE fÄNNIDELE::

HOMME KELL 16.00 TRUMMI SK- OPERI JK KALEVI STAADIONIL

FÄNNIDELE AUHINNAD KÕIGE SUUREM KAASAELAJA 10 PUDELIT ÕLUT

(+ iga minu värav lisandub pudelike juurde nii et)

Kommentaar

Paistab, et ühel hilisel puberteedil on tõsine egotrip käsil
                  Kristiine JK

Kommentaar

ja veel milline sa ei kujta ette

Kommentaar

Algselt postitas ralf85

9-0 vot see oli selline et ...

loll on see kes vabndusi ei leia kuid ma ei mängi enam kunagi jalgpalli kui kas või 5-0 pähe same kuna meil see kord on tugevdatud mees kond nii et se mäng tasub piilumist!!!
                      Ei ole vist väga raske lubada.
                      Eelmine kord võitsite 9-0, seekord veel kõvem sats ja sa lubad jalka jätta 5-0 kaotuse juures. Viletsalt mängid Kuhu risk jääb? Palju huvitavam oleks pakkuda et jätad palli jahtimise kui võidate vähem kui 5-0 ja sa lööd vähem kui kübara?
                      Ja loobuma ei peaks kindlasti mitte. Teed foorumi vendadele kõvad õlled:P

Kommentaar

Algselt postitas Devil

irw, sinna jõuab iga kell.
                        Pirital on neid poisse piisavalt, kellest meeskonda tehes hooajaga suudaks Vndast neljandasse. Kui korralikult trenni teha, siis sealt ka kolmandasse. Aga prioriteedid lihtsalt teised.

oma ego jätku naistele uhkustamiseks, mitte foorumisse.
                        kui korralikult trenni teha,-see on päris lai mõiste ja kolmas liiga nüüd küll korralikult ei tee...
                        mõni aasta tagasi pakkus mulle isiklikult üks flora-süsteemi treener(priit adamson,ta mängis meil),et tahad ma sebin su mõnda esiliiga võistkonda.ma isegi ei kaalunud seda varianti,nii hea on trummiga pensionini veeretada.
                        kuid mis koht see pirita on,et virtuoose leidub,aga satse pole??prioriteedid valesti paigas äkki
                        devil,tule parem mängima meie eest,see tugevdatud satsi jutt on kerge nali.hea,kui kokku saab üldse tiimi
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Raul sa oled siin üks sõnaosavaim mees nii ,et tee hooajast kokkuvõte.

Ette tänades
                          Sõbrad liigast

Kommentaar

Algselt postitas ralf85
                            kas või ... see kord ... mees kond ... nii et ... kübara trikki ... TEADA ANNE ...
                            kas sa kokku-lahku kirjutamisest oled midagi kuulnud???

rääkimata muudest kirjavigadest....

Kommentaar

Algselt postitas erts

Algselt postitas ralf85
                              kas või ... see kord ... mees kond ... nii et ... kübara trikki ... TEADA ANNE ...
                              kas sa kokku-lahku kirjutamisest oled midagi kuulnud???

rääkimata muudest kirjavigadest....

Ma juba ennem vaatasin Ralfi postitusi ja tekkis kohe hirmus tahtmine postitada OT `sse teemasse\"mis ajab närvi\"

Kommentaar

Algselt postitas Taavi.T

Raul sa oled siin üks sõnaosavaim mees nii ,et tee hooajast kokkuvõte.

Ette tänades
                                Sõbrad liigast
                                Aitäh,aitäh,eks ma kaalun,ainult ma võin vähe subjektiivne olla.Samas ise kõigil mängudel osalenud(kuigi osa poolvigasena) ja teistegi mõnd heitlust kõrvalt vaadates on eeldused kokkuvõtte tegemiseks olemas.Meil on lõpupidu \"Saunamaailmas\",tähendab jääb see tuleviku peale.Et asi mahlasem,ojektiivsem ja mitme nurga alt nähtum oleks,võiks ju teiste võistkondade tegelased(k.a. sina Taavi)ka omapoolse panuse anda.Et mis tehtud,mis teoksil ja mis plaanis?!
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X