Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga Põhjatsoon 2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'3 Liiga Põhjatsoon 2005\'

Algselt postitas Raul2

Algselt postitas Taavi.T

Raul sa oled siin üks sõnaosavaim mees nii ,et tee hooajast kokkuvõte.

Ette tänades
    Sõbrad liigast
    Aitäh,aitäh,eks ma kaalun,ainult ma võin vähe subjektiivne olla.Samas ise kõigil mängudel osalenud(kuigi osa poolvigasena) ja teistegi mõnd heitlust kõrvalt vaadates on eeldused kokkuvõtte tegemiseks olemas.Meil on lõpupidu \"Saunamaailmas\",tähendab jääb see tuleviku peale.Et asi mahlasem,ojektiivsem ja mitme nurga alt nähtum oleks,võiks ju teiste võistkondade tegelased(k.a. sina Taavi)ka omapoolse panuse anda.Et mis tehtud,mis teoksil ja mis plaanis?!
    Eks mina teen ka omapoolse kokkuvõtte varsti.Osalesin ka 22 mängust 21`l.
    11 juuni Tondiga(0:1) jäi vahele kuna eelmine päev oli sünnipäev aga platsi serval olin ja proovisin aidata.
    Hooaeg oli huvitav ja liiga väga tasavägine.
    Kui paari sõnaga kokku võtta siis parim oli Atli ,keskpäraseim jälle Atli ja kõige kehvim jällegi Atli. Seega liiga tegija Rapla JK Atli

Taavi

Ainuke tõsine tegija siinpool metsa.

Kommentaar

tegelt asi selles mix mul siin kirja vead kuna õpin alles klaviatuuri kasutama

mul pole olnud ennem arvtit ma olen ju maal ja hobusega nii et...

ja kui te tõesti olete nii jukud et ei saa aru mis ma kirjutan siis ära parem loe

aga jah ....

parimate soovidega Ralf

Kommentaar

Algselt postitas ralf85

tegelt asi selles mix mul siin kirja vead kuna õpin alles klaviatuuri kasutama

mul pole olnud ennem arvtit ma olen ju maal ja hobusega nii et...

ja kui te tõesti olete nii jukud et ei saa aru mis ma kirjutan siis ära parem loe

aga jah ....

parimate soovidega Ralf
        ma jelan ga maal

Kommentaar

II- III liiga üleminekumängud
          Keskerakonna JK- FC Ajax II 0:0 (Wismari staadion)

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas fckjk

Natsa üllatav tulemus, vähemalt minu jaoks.
              Arvasin et Ajax sõidab üle suht kergelt.
              "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Algselt postitas fckjk

Keegi mängu kommenteerida ka oskab?

Kommentaar

Trummi tegi 4-2 siis ära ja ralf lõi kolm. Kõik yhesugused, väravavavhist yle tõstmised(mitte see elegantne chipp 5 meetrit eemalt, vaid kusagilt kasti joonelt) . Esimest ma kahjuks ei näinud. ja teine ja kolmas olid puhtad vv vead. ise lyhike aga kipub jube ette. Kuna trummi kaitsjad jooksevad kah kiiremini kui ralf ja liiguvad ideega ning ei laiskle siis saab kiita vaid tema väravalöömis aistingut.

Nii ja kuhu mu õlled jäävad?

Ahjaa, minuga kaasas olnud neiu ytles et keskmine mängija aga välimust pole .
                  Nii et saan su naistetuse probleemist aru ja keelt saab õppida koolis .

Kommentaar

Algselt postitas lume

Algselt postitas fckjk

Arvasin et Ajax sõidab üle suht kergelt.
                    by lume
                    Venemaa võtab iizilt ära slovakid kolmapäev[quote]

ei midagi isiklikku,lihtsalt kaks ennustust,mis ühesuguse tulemusega lõppesid.
                    tea,kas ennustaja on kedagi alahinnanud või kellelegi favoriidikoorma veeretanud

Kapten Trumm

Kommentaar

tahaks jonnida ja küsida,miks ei ole siin kippu ega kõppu üleminekumängust,kus meie sõbrad ja seltsimehed saue vallast heitlevad koha eest KOLMANDAS liigas.

või on mõlemad armeenlastega juba NELJANDAGA arvestanud(sest piilusin salaja IVpõhjapiirkonda:P ) p.s. Valta,kas teist kohtumist vaatame sinu soojast autost,kust kunagi a le coq\'il miinuskraadidega mängu sai piilutud...äkki toob edu
                      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Devil

Trummi tegi 4-2 siis ära ja ralf lõi kolm. Kõik yhesugused, väravavavhist yle tõstmised(mitte see elegantne chipp 5 meetrit eemalt, vaid kusagilt kasti joonelt) . Esimest ma kahjuks ei näinud. ja teine ja kolmas olid puhtad vv vead. ise lyhike aga kipub jube ette. Kuna trummi kaitsjad jooksevad kah kiiremini kui ralf ja liiguvad ideega ning ei laiskle siis saab kiita vaid tema väravalöömis aistingut.

Nii ja kuhu mu õlled jäävad?

Ahjaa, minuga kaasas olnud neiu ytles et keskmine mängija aga välimust pole .
                        Nii et saan su naistetuse probleemist aru ja keelt saab õppida koolis .
                        meest sõnast,härga sarvist-ära tegi,mis lubas(midagi pole öelda,annab siukseid otsida)...veel vigastatud põlvega venitas viimase ära...ei saa nuriseda,polnud paha päev tal (meil)...mingi sarnasus tal on teie leimanniga...

p.s.krt.kahju,et ma teid ei tutvustanud,õlled jäid sul saamata jah...ta sai pärast alles teada minu käest,et sina(vabandust:teie) seal pealt vaatasid(te) ,neiule ütle,et kahjuks kõik ei ole figo\'d ja c.ronaldo\'d...pole seda raha rsk stilisti jaoks
                        aumehed olete mõlemad,küll õlu ka tuleb
                        Kapten Trumm

Kommentaar

kusjuures figo suhtes maitea aga tõenäoliselt ei meeldi talle. beckham ja c.ronaldo talle kah ei istu. .

ei jah muidugi retsept, et tegi mida lubas.
                          krt ma mõtlesin, et hyppeliiges läks esimesel poolajal ja et nagu vigastus oleks hea vabandus. aga noh oli siis hoopis põlv. tuli tagasi ja lõi kaks veel - kokku kolm. kas see oli reklaamitrikk äkki :P

Kommentaar

Devil: reklaami trikist on asi kaugel

see põlv käib mulle nagu liigesest väljas ei oska kuidagi ravida kahjuks põlv pole kahjuks nalja asi nii et loodan et teil ei juhtuks sellist asja nagu mul...!

ja siiis veel see et tänud et vaatama tulid ja õllled olen tõesti võlgu nüüd eks siis vaatab mõnel heal mängul ehk kohtume ja joome need õllekesed siis ära!!!

raul2: varsti saan omale ka sellise stilisti nagu figol ja c.ronaldol on sest trummi tõuseb ju varsti III liigasse siis seal II se ja siis esi liigasse ning siis tuleb veel meistri liiga paneme ka kinni ning siiis ning viiendal aastal saame UEFA meistrite liiga finaali kuid seal saame penaltites pähe ning siiis lähme neljandasse liigasse tagais mängima: SEE ON PELGALT MINU NÄGEMUS TRUMMI TULEVIKUST

Ps: uued fännid on oodatud!

Kommentaar

Algselt postitas ralf85
                              raul2: varsti saan omale ka sellise stilisti nagu figol ja c.ronaldol on sest trummi tõuseb ju varsti III liigasse siis seal II se ja siis esi liigasse ning siis tuleb veel meistri liiga paneme ka kinni ning siiis ning viiendal aastal saame UEFA meistrite liiga finaali kuid seal saame penaltites pähe ning siiis lähme neljandasse liigasse tagais mängima: SEE ON PELGALT MINU NÄGEMUS TRUMMU TULEVIKUST
                              ma eelmine aasta ütlesin priit adamsonile(kes praegu taastub puusaop-ist ja lubas ka veel tulevikus üritada mängida),et trummi tahab pika soojendusdressi peale kirjutada-Trummi SK IV liiga.Ta arvas,hea siis saate viiendasse kukkudes selle I eest ära võtta,pole vaja uusi dresse muretseda.Kahjuks valmistasime talle pettumuse kolmandasse tõusmise näol,kuigi jah,vaid hetkeks...aga üritame uuesti,ralfike,üritame:P
                              Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raul2

tahaks jonnida ja küsida,miks ei ole siin kippu ega kõppu üleminekumängust,kus meie sõbrad ja seltsimehed saue vallast heitlevad koha eest KOLMANDAS liigas.

või on mõlemad armeenlastega juba NELJANDAGA arvestanud(sest piilusin salaja IVpõhjapiirkonda:P ) p.s. Valta,kas teist kohtumist vaatame sinu soojast autost,kust kunagi a le coq\'il miinuskraadidega mängu sai piilutud...äkki toob edu
                                pole vist mõtet neid tulemusi dubleerima hakata, keda teema huvitab loeb 4nda põhja foorumist
                                http://www.sauejk.ee

Kommentaar

Working...
                                X