Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga Põhjatsoon 2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'3 Liiga Põhjatsoon 2005\'

Algselt postitas Edson

Algselt postitas Janek

See edgardjungent on hästi öeldud, peaaegu nagu h....jungent.
    Staadion on ikka kuntsmuru. Ilmselt on koostaja keelelist lodevust üles näidanud ja \"kunst\" kirjutamata jätnud.
    Kui juba keelelisele lodevusele viitamiseks läks, siis paranda kõigepealt iseennast.

Ajalugu tunneb küll organisatsiooni nimega Hitler Jugend, midagi pole aga olnud kuulda mingist jungentist.

peace
    sul täiesti õigus aga see ei kippunud riimuma edgarjungentiga

Kommentaar

Algselt postitas valta

Algselt postitas TIBLA

Noh, kas Sauel elavad sellised igavad inimesed
      Aga kui tõsisiselt,
      Kui tohib küsida, mis Saue siia puutub? Ei saa midagi aru !!!
      mina hammustasin siit vaid üht läbi-tibla on järelduse teinud nagu marcello mängiks sauel.väike segadus?!
      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas olli

Algselt postitas Raul2

ilmselt tuleb ennast juba esimese vooru mängu eel täis juua,sest teisest liigast tulnud legion ja seda veel õismäel,ei ole kainele inimesele rõõmusõnum
        Käisin eelmine aasta KaljuI ülemineku mänge vaatamas Legioniga.Pange täiega, sest kui teil veab ja nad omavahel tülli pööravad siis ei tule neil omavahelisest mängust midagi välja!
        aitäh olli julgustavate sõnade eest,aga oleme nõmmega erinevates masinaklassides,eriti veel sel aastal,kus paljud harrastajad meil alles selle mänguga tutvust tegid(esmakordne pallipuude eelmine nädal).oleme loobujate järel seisus,kus üks võitki liigas rahuldust pakuks.praegu tunneme rõõmu,et meeskond sootuks ei lagunenud...p.s.concordiast niipalju,et nad pole meid pika karjääri jooksul kordagi ametlikus mängus võitnud(see pole kiitlemine,neil pole joppand lihtsalt) ja loobumist ei taha nad ilmselt uneski näha...ja veel,staadionit ei tulegi jagada neljanda liigaga(kahju muidugi:P )mänguaegu muudeti
        Kapten Trumm

Kommentaar

Raul, mida rohkem sa endale tuhka pähe raputad, seda rohkem tundub, et üritad hämada ja enne hooaega vett sogada

Kommentaar

Algselt postitas Raul2
            mina hammustasin siit vaid üht läbi-tibla on järelduse teinud nagu marcello mängiks sauel.väike segadus?!
            Pigem tal vist ikka nimele kohane maailmapilt...saue-saku, mis vahet seal on?!

Kommentaar

Noh ok mis iganes...lihtsalt arvasin, et edgarijugendist räägib aint DEREVNJA

Kommentaar

Algselt postitas bianconeri

Algselt postitas Raul2
                Vahe ikka on...olen 2 aastat Saku JK-s mänginud

Kommentaar

Algselt postitas TIBLA

Algselt postitas bianconeri

Algselt postitas Raul2
                  Vahe ikka on...olen 2 aastat Saku JK-s mänginud
                  Haloooooo!!!Sel juhul mäluga vist probleemid?!

Kommentaar

Noh poisid paneme kõik oma kohale:
                    marcello mängib Olympikus
                    mina ei tea kus toimub mäng 30.04
                    bianconeri-täpsusta oma küsimus mälust

Kommentaar

Sellega tahtsin öelda, et ju sa pole liigas/foorumis uustulnuk ja midagi/kedagi peaks ikka mäletama.Ahjah, panen oma mölale ka nüüd punkti.

Kommentaar

Tundub,et tuleb avatari suuremaks teha:P
                        Palju komme,muidu möla aga kus ja mis kell mäng toimub ei saanud ikka selgeks.
                        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kuna homme esimesed liigamängud, siis teeksin väikse ennustuse eelseisvaks hooajaks. Panin mingisuguse enda loogikaga meeskonnad sellisesse järjekorda, milline võiks olla edetabel peale hooaja viimast mängu. Osade meeskondade kohta on mul suhteliselt vähe informatsiooni, seega ärge mu peale väga pahaseks saage, kui mõni meeskond on asetatud kellegi arust väga valele kohale. Kommentaarid on loomulikult teretulnud!

1.Paide JK
                          2.Lival Sport
                          3.SK Legion
                          4.Tondi JK
                          5.Keskerakonna JK
                          6.JK Nõmme Kalju II
                          7.Rapla JK Atli
                          8.Saue JK
                          9.JK Olympic
                          10.Piraaja JK
                          11.FC Concordia Audentes
                          12.Trummi SK
                          http://www.sauejk.ee

Kommentaar

Kommenteerin: Concordia Audentese meeskonda III liigasse on registreeritud härrased Pari ja Arbeiter. Kui nad ka kohal käivad ja veidikenegi ennast liigutada viitsivad, võivad nad kahepeale mängu ära teha küll. Aga see on juhul kui.

Kommentaar

Pakun, et tuleb üks jube tihe hooaeg ja paidekad ei võida ning saue 10ndast kohast paremat ei saa.

Kommentaar

Algselt postitas Devil

Pakun, et tuleb üks jube tihe hooaeg ja paidekad ei võida ning saue 10ndast kohast paremat ei saa.
                                Võib ka nii juhtuda et saue jääb kuidagi 11-ks ja piraaja 12-ks,selline on minu hooajaeelne eelaimus

Kommentaar

Working...
                                X