Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga Põhjatsoon 2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'3 Liiga Põhjatsoon 2005\'

kle Nõmme KaljuII sai sahmaka Keskerakonna dzihaadilt 1-4
    kommenteerima ei hakka, mul oma arvamus.Las kommenteerivad need kes oskavad!
    räige tehnika hunt
    http://www.jkkalju.ee/

Kommentaar

Keskerakonna NK:Nõmme Kalju II 4:1

Kommentaar

Algselt postitas olli

Kommenteerib see kes oskab

Nõmme Kaljul oleks hea duubel ilma väravahti ja paar inimest, kes mängida ei oska, kuid teevad vigastusi. Minu meelest oli ikka võrdne mäng, just teisel poolajal.
        Kuuldatvasti võitis ka Leegion.

Kommentaar

Algselt postitas TIBLA

Algselt postitas olli

Kommenteerib see kes oskab

Nõmme Kaljul oleks hea duubel ilma väravahti ja paar inimest, kes mängida ei oska, kuid teevad vigastusi. Minu meelest oli ikka võrdne mäng, just teisel poolajal.
          Kuuldatvasti võitis ka Leegion.
          mina aru saama nii nagu jütlema!!
          Kulla tibla, ela keldris edasi!Kaotasime me sellepärast, et keskväli ei täitnud oma funktsiooni ja teine poolaeg oli muidugi võrdne kuna treener tegi mõned vahetused.
          Treener on meil uus ja kuna pole me profimeeskond siis ta ei tunne meid-kuidas keegi mängib.Kuid Tibla ma lohutan sind, varsti loksub kõik oma raamidesse ja loodame järgmine mäng tugevamat vastupanu osutada!
          Vigastuste suhtes jätan mainimata teie keevitaja SEERÕI kes meie mängijale sajaga sisse kündis.Pidime tegema sunnitud vahetuse.Poiss kuu aega väljas.
          Ja nüüd lugu mis on lugu.
          Pärast mängu lõppu sõitis Hiiu staadionilt mööda roheline tumedate klaasidega auto mille tagumine aken oli poolest saati lahti.Sealt aknast oli välja surutud üx higine käsi ja see käsi lehvitas.Te olite selle lehvituse ära teeninud!!

räige tehnika hunt

Kommentaar

Kuna teine topic on sõprusmängud enne hooaega siis on kohane panna ülesse siia.
            Teisipäeval sõpruskohtumine kernus kernu kadakas-Nõmme KaljuII
            räige tehnika hunt

Kommentaar

Humoorikas vestlus. Keep the vibe alive! :P

Kommentaar

17.04.2005 12.00 Keava staadion
                Rapla Atli - FC Olympic 4:1 (1:1)

25`Siniallik, 65`Tüvist ,80`,85`Jõgimaa - 8`......
                Kahjuks ei tulnud kohtunik kohale aga Olympicul oli välja pakkuda priima poiss Tallinnast millega me nõustusime.Olin tegelikult juba varem veendunud ,et kohtuniku ei tule, sest EJL`i peakohtunik helistas kolmapäeval ja ütles , et otsi ise kohtunik ,ma saadan teile määratud mehe Koeru.Ütlesin resoluutselt ära ,sest miks maksame osavõtumaksu , kui liit ei suuda tagada ühte kohtunikugi.Ähvardas siis saata mingi hullu venku.
                Olympicu kohtunik oli väga hea ma arvan ,et kindlasti parem ,kui Koeru läinud mees.
                Mängust niipalju ,et mingit ilu siin polnud.Kaks kolm puudet ja pikk ja nii mõlemalt poolt.Ega plats poleks midagi muud võimaldanudki sest möödund aastane hein oli ju niitmata jäänud.Keegi ju ei osanud arvata ,et peab seal mängima hakkama.
                Olympicult oleks oodanud suuremat üleolekut just vastupidamises sest ollakse ju pikalt väljas trenni tehtud.Atlikatel läksid ikka mõnelgi mehel lõpuks jalad krampi.
                Võit oli kindasti positiivseks süstiks järgmisteks mängudeks ,kui liitub ka meie keskvälja virtuoos Miilen ja ründe tuus vanem Maltsar.Noorem Maltsar hoiab taga puhta(vähemalt täna hoidis) ja vana paneb ees kolle(ilusas unenäos).

PS! Huvitav palju tuleb pärast esimesi voore mängutulemuste tühistamisi? Kindlasti ollakse unustatud kontrollida kas kõik ikka võivad esimeses voorus mängida, sest karistused kanduvad ju edasi.

Kommentaar

olli palun hädalda rohkem ja tee vähem.
                  nagu teie ei oskaks kossi panna. ei hakka igaks juhuks eelmise nädala Kalevi ja eelmise aasta meie (märjamaa) mängu meenutama.

olli kui on probleemi siis tead kuhu pöörduda(pm).

Kommentaar

Algselt postitas PraS

olli palun hädalda rohkem ja tee vähem.
                    nagu teie ei oskaks kossi panna. ei hakka igaks juhuks eelmise nädala Kalevi ja eelmise aasta meie (märjamaa) mängu meenutama.

olli kui on probleemi siis tead kuhu pöörduda(pm).
                    kõige naljakam on see, et treener heitis ette meile liiga pehmet mängu vastastega.
                    Siin polegi probleemi, teie ajate asja suurex.Jalgpall tahest-tahtmatta on mäng kus tekib kehaline kontakt ja kas on määrustepärane või mitte selle määrab kohtunik.
                    räige tehnika hunt

Kommentaar

Taavi,pole me midagi väljas teinud,mõned mängud Artes mis on normaalne 6+1 mängida ja paar korda wismaris.Aga see selleks.Nagu siin juba öeldud siis murdusime lõplikult pärast suurepärast varbaga löödud väravat Taavi poolt.
                      Väljak oli mega,lehmad suutsite enne mängu vähemalt minema ajada
                      Eks selline plats pani meie vanale ja kogukale tiimile põntsu.Kaua sa ikka mäest üles ja alla jõuad joosta:P Vähemalt ilm oli ilus ja bussisõit oli tore.

Trummi olevat kaotuse saanud 0-4 aga nemadki ei last pead norgu vaid arutati mini arenal õlle ja voblaga juba järgmise mängu strateegiat
                      Paide juhtis pärast esimest poolaega 1-0 Audentese vastu
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Taavi,pole me midagi väljas teinud,mõned mängud Artes mis on normaalne 6+1 mängida ja paar korda wismaris.Aga see selleks.Nagu siin juba öeldud siis murdusime lõplikult pärast suurepärast varbaga löödud väravat Taavi poolt.
                        Väljak oli mega,lehmad suutsite enne mängu vähemalt minema ajada
                        Eks selline plats pani meie vanale ja kogukale tiimile põntsu.Kaua sa ikka mäest üles ja alla jõuad joosta:P Vähemalt ilm oli ilus ja bussisõit oli tore.

Trummi olevat kaotuse saanud 0-4 aga nemadki ei last pead norgu vaid arutati mini arenal õlle ja voblaga juba järgmise mängu strateegiat
                        Paide juhtis pärast esimest poolaega 1-0 Audentese vastu
                        Lehmad olid tõest probleem aga saime hakkama.
                        Muideülemöödund aasta lasi kohtunik meil kääridega muru tasandada aga see selleks.
                        Miks arvad et lõin varbaga ? Varbaga oleks olnud ikka suht raske sihtida.Lõin ikka pealsega aga läks nati liiga otsa peale küll.Aivar liikus ka ilusti värava keskele ja ootas lööki sinna,meenus eelmise aasta karistuslöök millest võtsime 3:2 ja ka siis olin mina autor.

Kommentaar

Paide JK võitis Concordiat 3:0

Kommentaar

Kui saaks nüüd Tondi ja Piraaja tulemuse,saaks esimese vooruga otsad kokku tõmmata

Kommentaar

1:0 Piraajale

tõmba otsad kokku

Kommentaar

Piraaja - Tondi 1 - 0 (0-0)

Kommentaar

Working...
                                X