Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga Põhjatsoon 2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'3 Liiga Põhjatsoon 2005\'

Algselt postitas mätu

Tegelikult kordame piraajadega enne igat mängu üle oma põhilise alustaktika:

- võta jalgpalli liiga tõsiselt
    - kohtunikul pole kunagi õigus
    - lõhu igal võimalusel vastast
    - löö esimesena ja kõvasti
    - vastase mõnitamine on hea
    - sülita vastase pihta
    - ropenda ja katsu olla väga kole

Kusjuures, see on tõsine rituaal. Tavaliselt toimub see ringis tantsides, mõmisedes ja põdra verd juues.

Raul2 - kui sa tõmbad kahevõitluses jala tagasi, siis su meeskond tõenäolislt kaotab. Ja miks sa tuled lööd mul pärast mängu naeratades patsi ja ütled \"hea mäng, aitäh\" ning järgmisel hetkel ajad sellist jama suust välja.
    Su jutu esimene osa vastab tõele,lisada võib siia veel karjakesi üle platsi jooksmise.\"Hea mäng,aitäh\"pole ma kindlalt kellelegi eile öelnud.Enamgi veel,tahtmine oli hoopis \"elagu\"asemel niisama minema marssida,kuid austusest Piraaja vastu,kellega kunagi esim.liigamängu pidasime,seda ei teinud.
    Jala tagasitõmbamine ei tähenda veel,et pall oleks vastastele jäänud,perseli \"libistada\"oskab igaüks.Kahevõitlusest niipalju,et teie 17,keda siin varem jobnutõiks sõimatud,jäi umbes kolm korda maha vedelema,mulle sisse tulles,korra veel pennalt nõudes.Jah,ta on kiire,kuid üliülbe omadega ja vastastega,koguaeg mögiseb,isegi palli üle aia minek ajas teda närvi.Aga ma ei näe mingit mõtet vaielda inimestega,kes korduvalt kollaseid ja punaseid kaarte saanud ning kel fair play\'st pole aimu(ise veel kohtunik).Mind ennast pole veel õnnistatud kunagi punase kaardiga,kui hakkan inimesi vigastama,saan neidki.Mul Piraajast vähe arvamus muutus,ma pole esimene,kes nende vaimse liidri(keda ka näit.Rafig vigastuse tekitamise eest ära tahtis tappa)mängunippe võttis kritiseerida.Mõni nimetab seda võitluseks.Edu Piraajale edaspidiseks vigastuste tekitamisel ja ise viga saamisel.
    P.S Arvan,et me poleks võitnud,kui jalg tagasitõmbamata oleks jäänud.Kuid sa oled ju toorutsemise musternäide,kui arvad,et jalgade kokkupeksus peitubki edu ja võidu võti,muidu ju \"tõenäoliselt kaotab\".
    Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas kastjan

Algselt postitas Raul2

Piraaja võistkonna kohta tahaks öelda,et need olete teie koos oma fännidega,kes koguaeg kiunuvad ja kommenteerivad iga olukorra peale(teil ikka t*rad ja p*tsid lendavad ja \"hästi\" simuleerite maas lamades,oskate vastast närvi ajada).Kui kohtunik vilistab teile vea või kaardi,ega te naljalt ei vabanda.Ühesõnaga sõjakas kollektiiv,kelle vihane eesmärk on reede õhtul vastast meelega vigastama tulla.Isiklikult hüppasin mingi viis korda üles,kui teie mees \"liblikaga\"hüppeliigeseid minema tahtis sõita.Ex igaühel oma stiil,minu subjektiivne arvamus teie taktikat heaks ei kiida.
      Eks see kaotusekibedus ole ikka üks kole asi küll.
      koledat põle siin midagi,igal asjal lihtsalt omad põhjendused,miks nii läks
      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Silver

Algselt postitas Raul2

Algselt postitas erts

mis piraaja - trummi mäng jäi?
        5:1(p.a.1:0),otsustavaks sai meie vv-i vahetus poolajal.Siukse vennaga on ikka raske mängida,kes latti välja ei hüppa,kelle mängulugemine ja püüdmine on null ja kes suudki lahti ei tee.
        Ütlen kohe, et mõlemad meeskonnad mingit tõmmet minus ei tekita. Sellel hooajal olen vist korra ainult Piraajat mängimas näinud, Trummi omadest suurt midagi ei tea. Aga öelda tahtsin seda, et see, et Te ei suuda endale väravavahti leida on Teie enda probleem. Mõttetu vingumine, et ala ei hüppa latti välja on nilbe. Läinud siis ise väravasse, teinud mõne imekspandava tõrje ja ehk päästnud ka mõne värava - kõigutanud vastast.

Algselt postitas Raul2
        Piraaja võistkonna kohta tahaks öelda,et need olete teie koos oma fännidega,kes koguaeg kiunuvad ja kommenteerivad iga olukorra peale(teil ikka t*rad ja p*tsid lendavad ja \"hästi\" simuleerite maas lamades,oskate vastast närvi ajada).Kui kohtunik vilistab teile vea või kaardi,ega te naljalt ei vabanda.Ühesõnaga sõjakas kollektiiv,kelle vihane eesmärk on reede õhtul vastast meelega vigastama tulla.Isiklikult hüppasin mingi viis korda üles,kui teie mees \"liblikaga\"hüppeliigeseid minema tahtis sõita.Ex igaühel oma stiil,minu subjektiivne arvamus teie taktikat heaks ei kiida.
        Mõnusalt masendav kommentaar. Piraaja võib olla natukene rohkem agresiivsem, vinguvam ja üleolevam meeskond, kuid nemad on Eesti jalgpallile kõvasti rohkem andnud, kui Teie meeskond üldse kokku. Ära mõista mind valesti, aga alatu laim on nõme. Ütlen veelkord, et mind ei huvita Piraaja kordaminekud/allakäigud, las mehed mängivad palli, eriti kui nad seda veel hingega teevad.

Vigastused käivad käsi-käes madalamates liigades, täiesti puhtat mängu ei paku ükski meeskond, liigsed emotsioonid käivad sellega kaasas, kui tegemist on amatööridega.

Rohkem väravaid.
        Kas sina oled kuningas,et keegi peab sinus tõmmet tekitama?:P Eks ole seal väravas ka oldud,nii saalis,rannas kui suurel platsil ja mitte väga nigelalt.Jah,see on meie probleem,ta on meil umbes 10.nes vv.paremuselt satsis,aga ta on saalihoki meistriliiga vv.ja ise tahab väga olla-mängurõõm maksab ka midagi.
        Su teine vastus on täiesti arusaamatu...Piraaja kokku on Eesti jalgpallile rohkem kasu andnud kui Trummi üldse kokku...anna andeks,ma ei mõista??või korrigeeri sõnastust(mis mõttes,mis see siia puutub jne.,sul ei ole ju mõlemast satsist sooja ega külma,mida kommenteerid siis?).Alatust laimust on asi kaugel,enamus neljandast liigast tundsid rõõmu kui toorutsejad lahkusid,Mercury\'lt kuuldus lausa,et kõige ebameeldivam võistkond eesti jalgpallis.
        Vigastused käivad jah käsikäes,kuid mõttetu on neid sihilikult tekitada,eriti amatööride hulgas.Või kui isegi teed poolmeelega,tule vabanda,anna käppa,mitte ära sõima veel takkatraavi kohtunikku ja vastast,endal \"kaart\" perse taga välkumas.
        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raul2

Algselt postitas Silver

Algselt postitas Raul2

Algselt postitas erts

mis piraaja - trummi mäng jäi?
          5:1(p.a.1:0),otsustavaks sai meie vv-i vahetus poolajal.Siukse vennaga on ikka raske mängida,kes latti välja ei hüppa,kelle mängulugemine ja püüdmine on null ja kes suudki lahti ei tee.
          Ütlen kohe, et mõlemad meeskonnad mingit tõmmet minus ei tekita. Sellel hooajal olen vist korra ainult Piraajat mängimas näinud, Trummi omadest suurt midagi ei tea. Aga öelda tahtsin seda, et see, et Te ei suuda endale väravavahti leida on Teie enda probleem. Mõttetu vingumine, et ala ei hüppa latti välja on nilbe. Läinud siis ise väravasse, teinud mõne imekspandava tõrje ja ehk päästnud ka mõne värava - kõigutanud vastast.

Algselt postitas Raul2
          Mõnusalt masendav kommentaar. Piraaja võib olla natukene rohkem agresiivsem, vinguvam ja üleolevam meeskond, kuid nemad on Eesti jalgpallile kõvasti rohkem andnud, kui Teie meeskond üldse kokku. Ära mõista mind valesti, aga alatu laim on nõme. Ütlen veelkord, et mind ei huvita Piraaja kordaminekud/allakäigud, las mehed mängivad palli, eriti kui nad seda veel hingega teevad.

Vigastused käivad käsi-käes madalamates liigades, täiesti puhtat mängu ei paku ükski meeskond, liigsed emotsioonid käivad sellega kaasas, kui tegemist on amatööridega.

Rohkem väravaid.
          Kas sina oled kuningas,et keegi peab sinus tõmmet tekitama?:P Eks ole seal väravas ka oldud,nii saalis,rannas kui suurel platsil ja mitte väga nigelalt.Jah,see on meie probleem,ta on meil umbes 10.nes vv.paremuselt satsis,aga ta on saalihoki meistriliiga vv.ja ise tahab väga olla-mängurõõm maksab ka midagi.
          Su teine vastus on täiesti arusaamatu...Piraaja kokku on Eesti jalgpallile rohkem kasu andnud kui Trummi üldse kokku...anna andeks,ma ei mõista??või korrigeeri sõnastust.Alatust laimust on asi kaugel,enamus neljandast liigast tundsid rõõmu kui toorutsejad lahkusid,Mercury\'lt kuuldus lausa,et kõige ebameeldivam võistkond eesti jalgpallis.
          Vigastused käivad jah käsikäes,kuid mõttetu on neid sihilikult tekitada,eriti amatööride hulgas.Või kui isegi teed poolmeelega,tule vabanda,anna käppa,mitte ära sõima veel takkatraavi kohtunikku ja vastast,endal \"kaart\" perse taga välkumas.
          Oleme Raul sinuga täiesti nõus ja soovitaks Silveril piraajade vastu mängida siis tahaks kuulda hiljem tema kommentaare mängust Ja ma usun et Raul ei virisenud väravavahi kohapealt vaid lihtsalt konstanteeris fakti miks mäng nii läks nagu ta läks.

Kommentaar

Minu sõnad täpselt

fair playst ja number 17 ütleb kõik kuidas Piraajad hiiu pubi turniiril finaali jõudsid.Ja vaimse liidri \"mängu\" on siin sitaks mitu aastat kommenteeritud.
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello
              Ja vaimse liidri \"mängu\" on siin sitaks mitu aastat kommenteeritud.
              nii see on! olen isegi väga lähedalt näinud kuidas mees kerge puudutuse peale maas väänleb nagu kiimas emane koer.

Kommentaar

Algselt postitas Raul2
                Mul Piraajast vähe arvamus muutus,ma pole esimene,kes nende vaimse liidri(keda ka näit.Rafig vigastuse tekitamise eest ära tahtis tappa)mängunippe võttis kritiseerida.
                just nii see oli! lahe oli vaadata kuidas püksisääre küljes rippuv krants lihtsalt judo-heitega 3 m kaugusele visati

Kommentaar

fair playst ja number 17 ütleb kõik kuidas Piraajad hiiu pubi turniiril finaali jõudsid.Ja vaimse liidri \"mängu\" on siin sitaks mitu aastat kommenteeritud.
                  Mul on hiiu pubi turniirist see meeles kuidas finaalis pall mulle 3 meetrilt näkku klaariti. Ja peale seda vallandusid Olympicy varumeeste pingilt ovatsioonid. Lisaks sain ma teada palju erinevaid asju alates sellest kellega mu ema sugulises vahekorras on aega veetnud ja kuidas mulle intiimsuhted loomadega meeldivad. Ja see kes lõi jõudis veel mulle soovida ilusat surma ja piinarikast uut aastat.

Niipalju siis fair playst.

www.jkpiraaja.ee

Kommentaar

Algselt postitas ilms

Mul on hiiu pubi turniirist see meeles kuidas finaalis pall mulle 3 meetrilt näkku klaariti. Ja peale seda vallandusid Olympicy varumeeste pingilt ovatsioonid. Lisaks sain ma teada palju erinevaid asju alates sellest kellega mu ema sugulises vahekorras on aega veetnud ja kuidas mulle intiimsuhted loomadega meeldivad. Ja see kes lõi jõudis veel mulle soovida ilusat surma ja piinarikast uut aastat.

Niipalju siis fair playst.
                    Aga äkki kõik see mis sa kirjutasid hakkaski pihta sellest teile omasest jõhkrast stiilist ,mis kandus siis üle ka teistele.Ja see et sa said palliga näkku oli küll täiesti õnnetu olukord kuna kaitse lõi lihtsalt palli värava eest klaariks.Ja teie fair play oli muidugist see kuidas \"ausalt löödud\" väravaga te jõudsite finaali

Kommentaar

Chill pojkar och flikkor, pojkar spesialiteet
                      "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Ovatsioonid tulid hästi puhtaks löödud palli pärast ja väike kergendus oli ka,sest läbi selle õnnetu juhuse kui pall sulle näkku tuli,rahunes meie mängija maha ja ei teeninud sul tuutu siledaks löömise eest punast.Sest palju ei puudunud,et ta oleks su jõhkras stiilis provokatsiooni ohvriks langenud.
                        Ja ju siis on ikka midagi lahti kui juba mitmesse erinevasse klubisse kuuluvat isikut ühte ja sama juttu ajavad.
                        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas tegelinzky

Lival - Olympic 5:0
                          otsustavaks sai esim.poolajal olympic\'u vv õnnetu punane kaart ja hea ründaja vigastus
                          Kapten Trumm

Kommentaar

Et väga ägedaks ei läheks ja ikka inimesteks jääda,kasutan võimalust Ilmsile palju õnne sünnipäevaks soovida ja öelda,et suuvärgi poolest on tal siiski nende staarründajani pikk maa käia.Mõned pärlkatked hr.17-lt
                            \"ostke mahhinaator Ralfile kaitsmed ja endale ka\"
                            \"paras teile,neljas liiga\"
                            \"miks palli üle aia lüüakse koguaeg,väiksed poisid pätsavad nad sealt ära\"jne. no kõike oli vaja kommenteerida,isegi lehtede langemist,meie olgu vait,aga tema seletab.Kõigele vaatamata ei pane talle seda pahaks,kuid kui kõike,mida sülg suhu toob,välja ajada,kaob lihtsalt hea huumori piir ära.
                            Kapten Trumm

Kommentaar

Kes meie omadest vigastada sai?
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Raul2 millal sa viimati seksisid (pihku panid)?
                                Sa oled ikka väga pinges ja jalgpall seda ilmselt ei leevenda.

Kommentaar

Working...
                                X