Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga Põhjatsoon 2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'3 Liiga Põhjatsoon 2005\'

Hispaania liiga foorumist:
    Ronaldinho (Barcelona): Need Real Madridi omad on jube nõmedad, eriti see nende pisike päss, mis ta nimi oligi .. aa roberto carlos, kogu aeg toorutseb ja möliseb.
    Robero Carlos (Real Madrid): Ise oled jobu, mina pole midagi teinud, vaata ma viimase kollase sain 3 kuud tagasi ja tegelikult ei teinud siis ka mina viga vaid kohtunik ajas mind teise mängijaga sassi.
    Deco (Barcelona): Järgmine kord löön sul hambad sisse kloun!

jne

jubelahe
    www.jkpiraaja.ee

Kommentaar

Algselt postitas Taavi.T

Peale poolaega oli küll väga hapu maik suus ja nii mõnigi mees lubas asjad üldse nurka visata.Kindlasti mängime selle hooaja lõppuni ja uueks hooajaks on meeskonda lisandumas palju uusi noori korraliku kooli saanud mängumehi.
      kust need noored sul tulevad?

Kommentaar

Algselt postitas Raul2

Algselt postitas tegelinzky

Lival - Olympic 5:0
        otsustavaks sai esim.poolajal olympic\'u vv õnnetu punane kaart ja hea ründaja vigastus
        Haiget sai meil Rando, õnneks mitte tõsiselt ja jala väljaväänamist võib panna peamiselt kõva väljaku süüks.
        Väravavaht sai punase \"viimase lootuse vea\" eest ehk mängis väljaspool kasti käega. Kahjuks lõi LiVal teenitud karistuslöögi ka väravaks.
        Üldiselt olime mannetumad kui LiVal - ühtegi raamidesse läinud lööki me mängus ei teinudki.

Kommentaar

Algselt postitas ilms

Hispaania liiga foorumist:
          Ronaldinho (Barcelona): Need Real Madridi omad on jube nõmedad, eriti see nende pisike päss, mis ta nimi oligi .. aa roberto carlos, kogu aeg toorutseb ja möliseb.
          Robero Carlos (Real Madrid): Ise oled jobu, mina pole midagi teinud, vaata ma viimase kollase sain 3 kuud tagasi ja tegelikult ei teinud siis ka mina viga vaid kohtunik ajas mind teise mängijaga sassi.
          Deco (Barcelona): Järgmine kord löön sul hambad sisse kloun!

jne

jubelahe
          Käisin just Harkus metsajooksu tegemas ja mõtisklesin,et läks vist tiba ägedaks jah see teema.Aga,et keegi valesti ei mõistaks(intelligendiks ei teeks) või pihensit ei saadaks panema,siis ütlen,et minu põhimõte on käia mängudel ja trennides kohal,siis on õigus ka foorumis väidelda.Kommentaar lisab alati asjale vürtsi,kuid tühikargajaid ma ka ei poolda,mis ei tähenda,et sõna ei või võtta.
          Kõigele vaatamata peab tunnistama,et Piraaja on aastatega tugevamaks muutunud.Mäletan,kui pärast kunagise esimese hooaja meie mängu hüüti teilt:kolmandas liigas näeme uuesti!Pärast mida te jäitegi aastateks neljandasse ja me ei kohtunud eriti,kui siis sõprusmängudes.Kuidagi tunne oli,et oleme teist grammi võrra paremad.Kuid eelmisel hooajal oli märgata taseme tõusu,mis jätkub(näha mängu tulemustestki).Vihjasin vaid minu silmis ühele negatiivsele nüansile,mis teie poolt ootamatult hullu vastukaja leidis.Samas ei tule nendelt kommenteerijatelt pikki nädalaid ühtki arvamust,kas ülejäänud mängud on tõesti nii igavad?(ei ole ka alust arvata minu kibestumist,olen alati öelnud,et ka vastased löövad väravaid).Nii et,peace,ja edu edaspidiseks!
          Kapten Trumm

Kommentaar

Raul2 on alati mu iidol olnud

Kommentaar

Algselt postitas Hoe

tubli poiss,käi alati mu tegude ja sõnade järgi,pole libastumist karta
              Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raul2

Algselt postitas Hoe

Tule meie mängu vaatama Soccerneti ässadega
                Kalevi staadionil , mitte see nädalavahetus , aga järgmine .
                Parema info saamiseks pöördu Moosese poole

Kommentaar

FC Soccerneti ja FC TVMK B1 noorte vahel toimub mäng laupäeval, 8. oktoobril kl 17.00 Kalevi Keskstaadionil.
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kui vaadata tabeliseisu ning järelejäänud kohtumiste kevadringi tulemusi siis tundub et välja kukuvad Trummi (juba kindel -millest on ka kahju sest on tore sats) ning arvatavasi Saue .Ja ülemineku mängudele Olympic või meile hea õnne korral Legion .
                    Aga kaks vooru veel pidada ning eks siis ole juba näha mis seis täpselt on.Edu kõigile viimasteks voorudeks.

Kommentaar

sa oled nii nummi:P

Millal viina võtame?
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Hoe

Algselt postitas Raul2

Algselt postitas Hoe

Tule meie mängu vaatama Soccerneti ässadega
                        Kalevi staadionil , mitte see nädalavahetus , aga järgmine .
                        Parema info saamiseks pöördu Moosese poole
                        Tulen,tulen,ja jagame Moosesega teile õpetust,et te ikka jagu saaks.Ja paremad saavad meiega hooaja lõpupeole Saunamaailma.Peate pingutama,ega Soccernet nüüd väga nõrk ka pole.Mõned on teil nii suureks kasvanud,et võib vist varsti Trummisse ära registreerida,kaua te ikka nende noortega mängite.Järgmine aasta on neljas liiga juba paras proovida.
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas alfonse

Kui vaadata tabeliseisu ning järelejäänud kohtumiste kevadringi tulemusi siis tundub et välja kukuvad Trummi (juba kindel -millest on ka kahju sest on tore sats) ning arvatavasi Saue .Ja ülemineku mängudele Olympic või meile hea õnne korral Legion .
                          Aga kaks vooru veel pidada ning eks siis ole juba näha mis seis täpselt on.Edu kõigile viimasteks voorudeks.
                          Seda siis tagantotsast.Kuid praeguse liidri Tondi tegemistest sain aru,et nad ei taha kategooriliselt teise liigasse tõusta.Kuidas selle asjaga on?Kas siis võetakse paremuselt järgmine?
                          Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas marcello

sa oled nii nummi:P

Millal viina võtame?
                            mingit võtmist ei ole,teil tähtsad mängud ees:P
                            Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raul2

Algselt postitas alfonse

Seda siis tagantotsast.Kuid praeguse liidri Tondi tegemistest sain aru,et nad ei taha kategooriliselt teise liigasse tõusta.Kuidas selle asjaga on?Kas siis võetakse paremuselt järgmine?
                              Mitte ainult Tondi ei taha sinna minna,Savipätsi pojad mainisid ka mingi aeg tagasi et nendel II liigasse mingit eesmärki ega plaani minna ei ole kes teab Raul vbolla lähete teie lõpuks teise mängima kui tahate muidugi :P

Kommentaar

jama oleks kui slaavi satsid seal eesotsas nüüd viimaste mängudega koomuskit tegema hakkaksid... meilgi just tondiga viimases voorus nende jaoks otsustav mäng, eks näha ole kas tahavad minna või jääda.

Kommentaar

Working...
                                X