Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4Liiga lääs

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'4Liiga lääs\'

Algselt postitas näx

SOLSKJAR,kle mul jama mängule tulekuga,lahtine kas saan tulla või ei,mul direktor ja os.juhataja mõlemad mandril,pean juhtkonnavalves olema,pidid pühapäeval 14.30 praamiga tagasi tulema,tuleksin ise ka 14.30-se praamiga.Sain aru,et te lähete kõik 12.30 praamiga.Pean nüüd nõusoleku saama, et saan varem minema.Padu on Hiius,ta võib olla toob mind siis Keilasse ära!!Rääkisin temaga,saan homme täpselt teada!
    Eks hoiame pühapäeval veel sellekohast sidet
    Trummi JK nr. 85
    keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Üritaks ka proovida ennistada selle vooru mängude tulemusi. Minu seisud näeksid siis välja järgmiselt -

FC Spiritas Tallinn - FC Flora Paide 2:4
      FC Balteco Saku - FC Streetrace.org Tallinn 4:1
      Vastemõisa - FC Toompea 1:1
      JK Tribling Järvakandi - JK Jalgpallihaigla 2:1
      Kärdla Linnameeskond - FC Ervita 2:0
      FC Rõõba Tallinn - Emmaste JK 1:3

Eks siis paista pühapäeva õhtul kui mööda panin

Ja minu respect Kärdlale kellelt ma küll peale seitsmendat vooru nii kõrget kohta ei oodanud
      Trummi JK nr. 85
      keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

õhimõtteliselt olen sinuga nõus,vaid kahe mänguga paneks teisiti. Toompeale 2:1 võidu ja Haigla mängu paneks 2:2 viigi!
        Muide leppisin direktoriga kokku,helistab mulle 11.30 ja ütleb kas ta tuleb 12.30 praamiga Hiidu,siis tuleme Paduga 14.30 praamiga!!Muid variante ei ole,loodan et olete ikka tasemel ja võtate need 3 p-i ikka ära,kui tulla ei saa!!
        veteran:-)

Kommentaar

Spiritas-Paide Flora 1-0
          Oleks pidanud olema umbes 6-1

Kommentaar

Pange seisud ülesse!

Kommentaar

Algselt postitas fist fighter

Spiritas-Paide Flora 1-0
              Oleks pidanud olema umbes 6-1
              Oleks ja poleks on vennad.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kes Spiritasel värava lõi?

Kommentaar

Spiritase värava lõi Kaimo Taimre

Kommentaar

Igaljuhul super väljak see Hiiu oma(Y), ja mis spiritase kohta öelda, siis väga hästi suudeti Paide mängu teinepoolaeg lõhkuda! Eks ta oli, et parem võitis...kõvasti tunda andis muidugi mõne põhimehe puudumise, rünne oli täiesti 0, a´ga see juba teine teema...muidugi väga häris moment, kus Paide mängijat löödi jalaga!

A tuleks veel mainida et Spiritase värav oli suluseisust, kuigi võimalusi oli jah Spiritasel kõvasti teine poolaeg!

Kommentaar

täiesti mõttetu on öelda, oleks seis selline ja selline old. väljak oli küll väga hea,sai söötu hästi lükata, kahju et oma võimalused löömata jätsime.Teisel poolajal oli neil päris palju üks-üks olukordi,kuid me väravavaht päästis halvimast, 2poolajal tahtsid kõik rynnata,tagasi ei viitsitud joosta.Igatahes stata oli viimase peal

Kommentaar

Oleks, poleks, võit, kaotus. Fakt on see, et Spiritas võitis 1-0. Teisel poolajal tuli sellepärast Spiritasel palju võimalusi, et paidekad keskendusid viigivärava loomisele ja seetõttu jäi kaitse unarusse. Staadion oli supper.

Kas keegi märkas, et ropendamist üldse polnud

FC Kose automaat
                        tsenter

Kommentaar

PAIDE - SPIRITAs

nagu me kõik teame on platsil 11 meest,mis teha kui kohale suvatseb tulla ainult 6 põhimeest ? Ega midagi jah arvasin ise et Spiritas on tugevam ... tasuks weel mainida et ilus PLATS .... väga alatu on öelda et seis OLEKS pidanud olema 6:1 või 0:0 või mis iganes ... olid kah meil omad võimalused .... kohtunik oli minu arust suht saamatu vend algus oli vait ütlesin / karjusin kõvasti küll siis hakkas iga vastaste olukorda suluseisuks nimetama ..... ( sellise sõimamine eest sain TOOMPEA vastu mängus punase muidu ) ja kohtuniku suust ei kuulnud ma ühtegi sõna !
                          võistkond suht ühtlane SPIRITASEL aga võiks mainida tugevamad kohad kaks kiiret venda oli eest ( ei pea silmas TAIMRET see oli lihtsalt suur ) ja ka kapten kaitsja oli NURM kui ma ei eksi ( oli vict kapten ) .... SPIRITAS teie võistkonnas on ka üx täielik VÄRDJAS .... VÄRDJAIM TYYP KEDA MA TEAN 4_DAS LIIGAS MÄNGIVAT .... see oli vict number 3 .. igatahes vasak kaitse või sealkandis ta oli ... ainult peksis kossi ja mölises ja samas midagi suutmata ( ajuvaba mees ) visake ta oma tiimist välja uskuge mind seisud ei lähe halvemaks samas arvavad teised tiimid kah teist NURMILT

TAHAN KAAAA SELLIST PLATSI OMA KODULINNA

Kommentaar

KÄRDLA - ERVITA
                            12:1
                            R.Koppel 4 väravat
                            M.Degtjov 4 väravat

Kommentaar

Räägi täpsemalt, miks Kärdla Ervitale sellise koosa tegi. Ervita tuli 7 mehega?

Kommentaar

Miks Balteco vaikib?

Kommentaar

Working...
                                X