Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Concordial olid enam vähem kõik kohal, aga kui vastast alahinnatakse ja arvatakse et võit tuleb lihtsalt sellest et kohale tullakse on tulemus täpselt selline. Võidab see kes seda rohkem tahab.
Tõsi ta on mäng oli suht võitluslik ikkegi aga kui on siuke kysimus meeste vahel et kus ma nurgalöögi ajal seisan ma ei tea kuhu see pall tuleb siis ei ole vizzt mõtet võitu loota concordial
Sörve JK - Pärnu Pataljoni JK 0:3 ei tea kas sõrve on äkki kes esimesena pärnakate võrku sahistab((kardan et see veel ei õnnestu)
FC Concordia Audentes Tallinn- HÜJK Emmaste 2:1
FC Elion Tallinn - FC Warrior Valga 3:0
Elion peaks valga ikka ära suruma ma arvan
FC Kose - Tarvastu JK 2:0
Ei oska Tarvastu kohta midagi muud öelda kui kodus on nad teravad ilmselt,võõrsil ex näis kuidas mängivad,aga ma ei usu et tan kose ära võtavad
emmastel olid need kes \"mängisid\" ikkagi valga mehed ja sõrve mängis ilma tugevdusteta kurest. Kui emmaste saaremaale tuleb saavad nad ikka korraliku paki ma kardan. Sõrve on tõusnud kindlaks 2. - 3. koha pretendendiks, aga ootame kuni 1. ringi lõppuni siis saab selgema pildi.
ja miks sa arvad et pakk tuleb? sa ei saa ju kindel olla, et emmastele ka selleks mänguks valgast mehi appi ei tule?
Asi lihtsalt selles et välsimängudeks ei anta just kerge käega meistriliiga mängijaid ära, eriti veel kui näiteks järgmine päev seisab ees tähtis mäng, kust võib olla võimalik isegi punkte saad. Ma arvan, et eriti tänavu on valgale iga punkt tähtis(mitte et varem punktid tähtsad poleks olnud...)
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Sörve JK - Pärnu Pataljoni JK 0:3 ei tea kas sõrve on äkki kes esimesena pärnakate võrku sahistab((kardan et see veel ei õnnestu)
FC Concordia Audentes Tallinn- HÜJK Emmaste 2:1
FC Elion Tallinn - FC Warrior Valga 3:0
Elion peaks valga ikka ära suruma ma arvan
FC Kose - Tarvastu JK 2:0
Ei oska Tarvastu kohta midagi muud öelda kui kodus on nad teravad ilmselt,võõrsil ex näis kuidas mängivad,aga ma ei usu et tan kose ära võtavad
sörve nüüd nii mannetult küll ei kaota.........ma arvan......aga ootame reede ära. Ma loodan et sörve ikka sahistab paar korda pärnu võrku.
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Pärnu v Elioni mängus oli nagu mingi needus peal Elionil.Pealelööke oli ehk 10-15 ..aga ainult 1 raami. Samas au andes Pärnule- nemad kasutasid oma võimalused 90% ära.Tublid!!
nu ex see paistab kas sõrve suudab paar korda pataljoni võrku sahistada,iseenesest see pole võimatu ju ka
palju oleneb mängu tulemus ka sellest kes patalkoni mängijatest saavad reede õhtul kuressaarde sõita
a muidu sõrves see aasta mängivad mis vanuses mängijad?
nu ex see paistab kas sõrve suudab paar korda pataljoni võrku sahistada,iseenesest see pole võimatu ju ka
palju oleneb mängu tulemus ka sellest kes patalkoni mängijatest saavad reede õhtul kuressaarde sõita
a muidu sõrves see aasta mängivad mis vanuses mängijad?
põhituumik on 89 - 87 aastal sündinud........iga mäng on abis ka paar vanemat mängumeest aga need vahetuvad kogu aeg, aga poisid saavad hakkama küll.
Ah mida te puhute seda sõrvet siin ülesse. Eelmine mäng oli sõrvel emmastega, kus neil oli üks pealelöök ja see ka suluseisust, millest tuli ka värav. Emmaste vennad kolistasid mitmeid kordi poste ja latti ja ei löönud lihtsalt olukordi ära. Nüüd paneb Pataljon nad korralikult paika ja kui nad maapeal ei ole siis peale seda mängu nad tuuakse sinna.
Kommentaar