Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Selgita hmf seda 10 asja , ja kas kosel on nüüd võimalus 2 liigasse edasi jääda juhul kui emmaste valgat võidab
kui emmaste valgat võidab peaks kose välja langema ja emmaste üleminekut mängima, sest omavahelised mängud on 3:1 emmaste kasuks.
Ei maksaks unustada, et Emmastel on kaks tühistatud tulemust, mida võrdsete punktide korral kõige esimesena vaadatakse. Emmaste võib võita Valgat, kuid see neid enam väljalangemisest ei päästa
Kas järgmine nädal algavad tõesti mängud kell 10:00?!?
Ma tahaks teada kuidas Elioni mehed sellesse suhtuvad.
Probleem on tõesti olemas, sest samal ajal on ralli Saaremaal. Reedel võib üle saamisega raskusi tekkida ja laupäeval peame vähemalt 5:30 liikuma hakkama, see tähendab 4:30 ärkamist. Põhimõtteliselt nagu kalale minek
Hea on see, et mängust enam midagi ei sõltu, muidu oleks kõvasti tatti pritsinud
Minult tuleb infi sellekohta, et kui mängul tähtsust pole siis tõstab jalkaliit mängu hilisemale ajale.
Selgita hmf seda 10 asja , ja kas kosel on nüüd võimalus 2 liigasse edasi jääda juhul kui emmaste valgat võidab
kui emmaste valgat võidab peaks kose välja langema ja emmaste üleminekut mängima, sest omavahelised mängud on 3:1 emmaste kasuks.
Ei maksaks unustada, et Emmastel on kaks tühistatud tulemust, mida võrdsete punktide korral kõige esimesena vaadatakse. Emmaste võib võita Valgat, kuid see neid enam väljalangemisest ei päästa
Täpselt nii.... Nad kukuvad otse välja
Seda ma ei osanud üldse vaadata. noh sel juhul ei ole neil vist tõesti midagi teha. kui teil just kiiremas korras mõnd tulemust ei tühistata
Kas järgmine nädal algavad tõesti mängud kell 10:00?!?
Ma tahaks teada kuidas Elioni mehed sellesse suhtuvad.
Probleem on tõesti olemas, sest samal ajal on ralli Saaremaal. Reedel võib üle saamisega raskusi tekkida ja laupäeval peame vähemalt 5:30 liikuma hakkama, see tähendab 4:30 ärkamist. Põhimõtteliselt nagu kalale minek
Hea on see, et mängust enam midagi ei sõltu, muidu oleks kõvasti tatti pritsinud
Minult tuleb infi sellekohta, et kui mängul tähtsust pole siis tõstab jalkaliit mängu hilisemale ajale.
Meie mäng ehk Kose-Pärnu lükatakse kõige tõenäolisemalt hilisemaks kuna Tarvastul on Concordia vastu kindlad 3 punni juba olemas ja siis ei ole vahet mis kell mängime.
Pelle, palun anna märku, kui Jalka liidust uudiseid tuleb.
Mõtlen Elioni ja Sõrve mängu kohta.
Mu mailiaadress on roland@mnt.ee
Meie mäng ehk Kose-Pärnu lükatakse kõige tõenäolisemalt hilisemaks kuna Tarvastul on Concordia vastu kindlad 3 punni juba olemas ja siis ei ole vahet mis kell mängime.
Kõik mängud jäävad enda ajale.
Seega Sörve-Elion laupäeval 11.00 Kunstmuruväljakul?
Kõik mängud jäävad enda ajale.
Seega Sörve-Elion laupäeval 11.00 Kunstmuruväljakul?
Kust see kell 11 tuli?
Ma ei tea. 10 ei peaks olema?
Vaata selle lehekülje esimest postitust, seal kotkas kirjutas et 11.00, ma muidugi ei tea kui usutav see on. Kuressaare kodukas väidab ka et 11.00 ning ma ei usu, et Salme staadionile kasuks tuleb sellisel ajal mängimine ning samuti Kure kodukas väidab, et mäng kunstmuruväljakul.
Kommentaar