Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

2 liiga lääs/lõuna 2005 aasta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'2 liiga lääs/lõuna 2005 aasta\'

Ajax Lasnamäe II kaotas samamoodi, nagu FC Kose II liiga üleminekumängus. Kui Kose vandus alla FC Faunale, siis Ajax II Sillamäe Kalevile. Nii et mõlemal satsil peaks olema võrdväärne õigus II liiga kohale.

Kommentaar

aga kas mitte kukkujatele ei pakuta esimesena kui tõusjatele? võin ka vale infi omada :P

Kommentaar

Algselt postitas punninho

aga kas mitte kukkujatele ei pakuta esimesena kui tõusjatele? võin ka vale infi omada :P
        egon poiss ka siin näe

Kommentaar

erinevad tsoonid!

Kommentaar

Algselt postitas pellepohlak

Algselt postitas kristan

Ajax Lasnamäe II kaotas samamoodi, nagu FC Kose II liiga üleminekumängus. Kui Kose vandus alla FC Faunale, siis Ajax II Sillamäe Kalevile. Nii et mõlemal satsil peaks olema võrdväärne õigus II liiga kohale.
            Ajax mängis sellepeale, et nad tõuseksid teise liigasse, aga nad ise olid kolmandas liigas. Meie mängisime selle nimel, et jääksime püsima.
            Eesti liiga süsteemis pakutakse kohta alati sellele võistkonnale kes oli kõige kõrgemal kohal ja kukkus välja.
            Teine liiga on kõrgemal kui kolmas. Sillamäe Kalevile ei saa pakkuda kuna nad jäid püsima. Nii, et meist kõrgemat, et ka võrdset võistkonda pole.
            No selge, kui Eestis selline süsteem, siis on Kosele tehtud pakkumine õigustatud.

Kommentaar

Algselt postitas jorss

erinevad tsoonid!
              Kallis Pelleke õige vastus on hoopis siin

Kommentaar

Algselt postitas PraS

Algselt postitas jorss

erinevad tsoonid!
                Kallis Pelleke õige vastus on hoopis siin
                Kui nii võtta siis on mõlemad õiged , sest lääne piirkonna võitnud Kalev II läheb mängima Ida/Põhja
                Kust sa seda võtad?

Kommentaar

Olen kuulnud et VÄLK ja Kalev II mängivad koos ühes liigas...
                  Milline on üldse II lõuna ja põhja eeldatav koosseis??

Kommentaar

ma ei saa ka eriti aru, et Tondi (põhjatsoon) asemel pakuti kohta Kosele (lääs/lõuna).

Prooviks liigade koosseise paberile panna, aga selleks peab tegema kõva uurimustöö, sest nagu ikka on paljud loobunud võimalusest mängida kõrgemal. Sel aastal on minu mäletamist mööda esiliiga kohast ära ütlenud Lootus ja Pataljon. Mis omakorda annab siis võimaluse Lellele (vahetab nime ?) ja TJK-le mängida esiliigas.
                    minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

kas nii on väga valesti?

põhi/ida: tjk, merk-jun, lev-jun, trans2, sillamäe, mc, tondi, ajax 2

lõuna/lääs: pataljon, tarvastu, elion, warrior2, sõrve, fauna, kalev2, välk

merk-jun on vist alati varem idas mänginud ning kalev2 oli 4. ja 3. liigas läänes. isiklikult arvan, et kalev küll ei kaebaks kui nad merk-jun asemel itta tõstetaks. vt transpordikulud! ei üllataks ka see kui nad ise vastava avalduse teeksid. )

selleks, et kose tagasi pääseks peaks keegi läänest loobuma. tondi asendaja saab ikka ainult põhjast/idast tulla, kui papa pellekesele muidugi erandit ei tee.

Kommentaar

tjk asemel VÕIB tulla alutaguse lootus, aga seda olen kuulnud VIST kuulujutu tasemel
                        ja eelpool räägiti, et tondi ei tahtvat ka kõrgemal mängida...
                        minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Algselt postitas jorss

kas nii on väga valesti?

põhi/ida: tjk, merk-jun, lev-jun, trans2, sillamäe, mc, tondi, ajax 2

lõuna/lääs: pataljon, tarvastu, elion, warrior2, sõrve, fauna, kalev2, välk

On jah valesti: SÖRVE mitte Sõrve

Kommentaar

merkuur juunior ei saa kuidagi ida/põhja mängida kui kose on lõuna/läänes, pigem vastupidi.
                            see, mis oli eelmisel aastal, ei kehti enam, kuna on uued meeskonnad. ka elioni lõunas mängimine on kahtlane (tegu ju tallinna satsiga).

Kommentaar

Algselt postitas Corinthian

merkuur juunior ei saa kuidagi ida/põhja mängida kui kose on lõuna/läänes, pigem vastupidi.
                              see, mis oli eelmisel aastal, ei kehti enam, kuna on uued meeskonnad. ka elioni lõunas mängimine on kahtlane (tegu ju tallinna satsiga).
                              Ma olen päris kindel, et nii jääb. Elion on ikka meist tublid kilomeetrid tallinnas
                              Ja muidugi on välistatud, et olex jäätud ühte tsooni 3 TARTU klubi
                              miks sa arvad et kolm tartu kubi ühes tsoonis on välistatud? meistriliigas oli sellel aastal ju lausa 4 ja esiliigas 7 tallinna klubi???

üle eelmisel aastal mängis merk-k. põhi/ida tsoonis vaid seetõttu, et nende koduplats oli kallastel.

kose jäämine lõunasse on tõenäoline juhul kui elion läheb põhja

Kommentaar

Ma olen päris kindel, et nii jääb. Elion on ikka meist tublid kilomeetrid tallinnas
                                Ja muidugi on välistatud, et olex jäätud ühte tsooni 3 TARTU klubi
                                miks sa arvad et kolm tartu kubi ühes tsoonis on välistatud? meistriliigas oli sellel aastal ju lausa 4 ja esiliigas 7 tallinna klubi???

üle eelmisel aastal mängis merk-k. põhi/ida tsoonis vaid seetõttu, et nende koduplats oli kallastel.

kose jäämine lõunasse on tõenäoline juhul kui elion läheb põhja
                                Ma arvan, et isegi seda ei juhtu, et Elion läheb põhja, kuna iga võistkonna saatmisel kolmel korral tartusse on mõttetu ja paljudel võistkondadel tõuseksid sellega kulutused. mitte küll kõvasti aga mingil määral ikka, ntx Sõrvekatel 3 korda Tartusse minna olex jama võitu. Ja ma võin sellegi kohta öelda, et vaadataxe ka seda kus tsoonis eelmisel aastal oldi. pigem pannaxe tõusjad ja langejad teise, kui need kes seal juba olid.
                                mille poolest erinevad kulutused sõitudel sörve-tallinn või sörve - tartu ? minu arvates pole vahet. samamoodi lidus kure mööda eestit ringi, samas kui ülejäänud käisid aind korra saares
                                aga ok, vahet pole, eks kevad ja ejl... panevad asjad paika nii nagu vaja on

Kommentaar

Working...
                                X