Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Rakvere

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'JK Rakvere\'

Eilses Virumaa Teatajas oli Igor Nasimovist juttu, seose tema tööga. Kas Igor enam mängima ei hakka? Eelmisel aastal sai ta raske trauma.

Kommentaar

No ma siin paar kuud tagasi rääkisin temaga ja siis ta ütles et tahaks ikka mängida meiega...ta sees trenni eriti teha ei taha aga kui hakkavad trennid väljas olema siis arvatavasti küll.....aga noh ma ei ole kindel et ka praegu asi samamoodi oleks...ehk oskab keegi täpsemat infot öelda

Kommentaar

Pets, kuidas sul doktoritöö edeneb?

Kommentaar

kle selle asjaga on asi ants...saan need materjalid tagasi anda...suur aitäh igal juhul

Kommentaar

Eks näis, millal kokku saame. Aega on. Kas Rakverel mõni treeningmäng või turniir ka tulemas on?

Kommentaar

kle jah meil on tapal 11.turniir..et läheme tiitlit kaitsma...ja vb ka rakveres kuskil vabariigi aastapäeva paiku turniir...vaatame kuidas valmis jõuame....siis on võimalik ka rakvere oma inimestel vaatama tulla

Kommentaar

Algselt postitas petz87

kle jah meil on tapal 11.turniir..et läheme tiitlit kaitsma...ja vb ka rakveres kuskil vabariigi aastapäeva paiku turniir...vaatame kuidas valmis jõuame....siis on võimalik ka rakvere oma inimestel vaatama tulla
                Kuidas läks? Nüüd esko läinud siis.

Kommentaar

Alagrupist edasi ei saadud,võideti ainult 14-15a poisikesi..omasugustele kaotati häbiväärselt meeskond pole vormis vist....tapa võitis ka turniiri

Kommentaar

ei ütleks et kaotasime häbiväärselt....lihtsalt õnne polnud...võimalusi oli..sisse pall ei läinud...lasime endale täiesti lollid ja kobinad sisse lüüa...ja ega nii polegi midagi tahta..kaitse oli kohati ebakindel ja nii need kotid tulidki....muidugi on meil üx miinus veeel et trenni teeme üliväikses RG võimlas ja suurde tapa saali minna on suht raske...kuusik vigastati ka esimese mängu ajal ära niiiet üx põhimees oli ülejäänud turniiri eemal.... metsas läx see turniir küll aga noh 26.veeb.on meil võimalus end tõestada kui rakvere spordihallis on turniir

Kommentaar

Pets, ehk oskad selle turniiri kohta vähe valgustada?

Kommentaar

Rakvere oma mõtled jah..no ega ma veel ei oskagi midagi täpsemalt öelda...tean nii palju et 26.veebruaril suures hallis...osavõtvatest võistkondadest ei tea veel midagi...seda asja pidi vist ain ajama...tean veel et mängitakse nende keskmiste väravatega..5x2 või midagi sellist...võistkondi kas 10 või 12 arvatavasti...platsil peaks olema 5+1meest...mängu aega ei oska öelda...arvan et nädala alguses saab rohkem asjas selgust...eks ma siis annan teada...

Kommentaar

Et siis jah...nüüd on asi siis kindel...Rakvere cup toimub siis pühapäeval 26.algusega kell 10...niiet kõik on kutsutud vaatama...

Kommentaar

mis sa ainult vaatama kutsud? teil on kõik meeskonnad kirjas juba siis??

Kommentaar

Põhimõttelislt küll....11 võistkonda on kindlad...üks koht on veel vb vaba...ma ei tea helista ainile ja küsi...ma pead kll anda ei saa..

Kommentaar

Algselt postitas petz87

Põhimõttelislt küll....11 võistkonda on kindlad...üks koht on veel vb vaba...ma ei tea helista ainile ja küsi...ma pead kll anda ei saa..
                                mis satsid osa võtavad

Kommentaar

Working...
                                X