Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Rakvere

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'JK Rakvere\'

Algselt postitas urmar

Algselt postitas Sir Brazza

Tra kui sitt on kollastega väljas olla..

Poisid võidke täna nagu alati
    Ja mina mõtlesin, et midagi on nagu puudu. et esko om peopeal liiale läinud.
    Sina vilistasid? Kuidas mäng oli muidu??

Kommentaar

Algselt postitas urmar

Tra kui sitt on kollastega väljas olla..

Poisid võidke täna nagu alati
      Ja mina mõtlesin, et midagi on nagu puudu. et esko om peopeal liiale läinud.
      Sina vilistasid? Kuidas mäng oli muidu??
      Oled naljamees, Taavi vilistas. Mina pole mingi vilemees, mina korjan vaid tulemusi kokku. Ausõna. :P

Kommentaar

Aga jah... oli meeldiv ja edu karika järgmises ringis. Üritage siis seal sama kenasid väravaid lüüa nagu meie endale lõime

parimatega,
        nr 13.

Kommentaar

...rakvere vastane 1/8 finaalis siis pärnu vaprus, kelle tabeliseis peale 26 vooru selline ....JK Vaprus Pärnu 7. 26 8 3 15 37-59 27

Kommentaar

et siis Esko teel Hollandi?!?!?!!!!! :P

Kommentaar

Algselt postitas rkv_massive Vaata postitust
              http://www.sportnet.ee/index.php?id=33264

et siis Esko teel Hollandi?!?!?!!!!! :P

hehe
              esko mis värk on, kuda ennast sinna sebisid

einoh ma pole kade
              edu sulle..
              trust your goal instinct

Kommentaar

Algselt postitas trust Vaata postitust
                hehe
                esko mis värk on, kuda ennast sinna sebisid

einoh ma pole kade
                edu sulle..
                tore üllatus oli nüüd kojutulles mõtlesin ammu juba, et enam sinna ei pääse ja asju..

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitust
                  tore üllatus oli nüüd kojutulles mõtlesin ammu juba, et enam sinna ei pääse ja asju..
                  ...sul on veel kolm vooru aega näidata, et oled sinna pääsemist väärt...

Kommentaar

ma pole kunagi näidanud, et ma peaksin midagi väärt olema, miks siis äkki nüüd.. mängin lihtsalt jalgpalli... tunnen palli tagaajamisest ja kisamisest mõnu..

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitust
                      ma pole kunagi näidanud, et ma peaksin midagi väärt olema, miks siis äkki nüüd.. mängin lihtsalt jalgpalli... tunnen palli tagaajamisest ja kisamisest mõnu..

Kommentaar

Palju õnne 2 liiga puhul kõigile meeskonnakaaslastele ja poolehoidjatele

tee 2. liigasse on sillutatud.
                        See on rakvere jaoks esimest korda üldse. Tehtud on ajalugu!!!
                        trust your goal instinct

Kommentaar

Algselt postitas trust Vaata postitust
                          Palju õnne 2 liiga puhul kõigile meeskonnakaaslastele ja poolehoidjatele

tee 2. liigasse on sillutatud.
                          See on rakvere jaoks esimest korda üldse. Tehtud on ajalugu!!!
                          No ajalukku see edasipääs küll ei lähe, kuid väga tubli saavutus on see kindlasti. Mis puutb Rakvere vutiajalukku, siis on meil kirjas hõbe 1957. aastast ja pronks vist 1953. aastast. 1957 pääseti ka karikafinaali ja 1970 vist poolfinaali. Viimati mängiti Eesti NSV II liigas 1975 aastal ja meenutuseks, et tol ajal oli peale selle vaid esiliiga.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                            No ajalukku see edasipääs küll ei lähe, kuid väga tubli saavutus on see kindlasti. Mis puutb Rakvere vutiajalukku, siis on meil kirjas hõbe 1957. aastast ja pronks vist 1953. aastast. 1957 pääseti ka karikafinaali ja 1970 vist poolfinaali. Viimati mängiti Eesti NSV II liigas 1975 aastal ja meenutuseks, et tol ajal oli peale selle vaid esiliiga.
                            Karikafinaali uks on veel VJK-l lahti ja isegi võimalus võita

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust

sul on õigus kuid ajalugu on tehtud siiski.
                              Pidasin silmas Eesti Vabariigi ajal toimunud sündmusi.
                              EV ajal on see esmakordne !!!
                              trust your goal instinct

Kommentaar

ootaks Esko muljeid mängust noortega?

Kommentaar

Working...
                                X