Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Ida

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Liiga Ida\'

Ma arvan, et II liigasse saamine on raske, aga seal püsimine on veel raskem, sest vaid viies koht päästab kindlalt. Kuna II liigas soovitakse pidada rohkem, kui 22 vooru, seega oleks ideaalvariant 14 meeskonda, mis teeks 26 vooru. Kui teha 2 tsooni, siis ei tule sõidudki pikemad, kui seni. Kokkuhoidliku EJL-i jaoks oleks muidugi lisakulutuseks äärekohtunikud, kes II liigas juba on olemas.

Kommentaar

Jube mida me arutame. Ennem peaks ikka kolmandas korralikult esinema. (Võitma) Suured inimesed juba nagu, aga räägite kevadringi keskel III liiga võidust. Oi kui vara on sellest veel rääkida

Kommentaar

Ma võtaks seda asja siiski hetkel teoreetilisena ja ei seoks isegi otse rakverega. Lihtsalt ebahuvitav on liiga, kus vaid 8 meeskonda, kellest 2 langeb kindlalt välja ja üks pääseb esiliigasse. Teine ja kuues võivad samuti liigast lahkuda, seega kindlalt jätkab vaid 3 meeskonda. Rakvere edasipääs oleks üks suuremaid üllatusi üldse meie eesti vutielus. V liigas 2 aastaga II liigasse!

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza

Minu küsimus on see, kas II liiga on tõesti nii raske, kui te arvate? Loodame, et kunstmuru valmib sügisel ja järgmisele hooajale läheme palju tõsisemalt vastu...
          Ma ei arvagi, et III ja II liigal mingit hüppelist vahet oleks. Pigem näen ma hetkel probleemi klubi suhtumises. Osad mehed/poisid ei saa/viitsi kohal käia, osadele ei ole transporti organiseeritud jms. Karikast osa ei võeta? Asi on suhtumises ja visioonis. Sellise üheks hooajaks kokku klopsitud meeskonnaga pole ju vahet millises liigas sa mängid? II või V- oma lõbuks mängimine. Siis kui tahtmine tuleb mängin, kui ämmal sünnipäev eelistan napsu visata.

Ei ole see jutt kellegi pihta sihitud. Lihtsalt minu, kui kõrvalseisja ja kodukoha patrioodi tagasihoidlik nägemus, kuidas asjad on.

Kommentaar

njahh siiski ma usun et II liiga on ikka kolmandast kõvem ja kolmanda esimesed ikka saaks II keskmike käest sugeda. 8 meeskonda on suht normaalne kui vaadata seal juba taset et viimased saavad esimeste käest 8 tükki taha. sama hästi võiks ju kohe esi ja meistriliiga 16 satsi peale lükata.igav on ju nii kui liigas on 10 satsi
            igatahes see on minu nägemus asjast ja Rakvere poisid mis toimub võitsite KLi läbi ussimmi ja kohe teisest rääkima. Mõnel mehel on siin täitsa õigus, et ise pole veel kolmandatgi ära võtnud ja juba teisest rääkima.enesekindlus on hea aga kas liiga vara tõesti pole?
            www.emmaste.com

Kommentaar

ok räägime siis uuesti, kui teid teist korda ka läbi ussimummi võidame

Kommentaar

Algselt postitas karneval

Ma võtaks seda asja siiski hetkel teoreetilisena ja ei seoks isegi otse rakverega. Lihtsalt ebahuvitav on liiga, kus vaid 8 meeskonda, kellest 2 langeb kindlalt välja ja üks pääseb esiliigasse. Teine ja kuues võivad samuti liigast lahkuda, seega kindlalt jätkab vaid 3 meeskonda. Rakvere edasipääs oleks üks suuremaid üllatusi üldse meie eesti vutielus. V liigas 2 aastaga II liigasse!
                Nõus

Kommentaar

vaadake et te ikka seda ka meeles peate et ainult meie võitmisest ei piisa...
                  Nõmme BSC OlyBet
                  www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
                  www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
                  www.mind.ee

Kommentaar

Algselt postitas don

vaadake et te ikka seda ka meeles peate et ainult meie võitmisest ei piisa...
                    ..hea kui meeskonnal kõrged eesmärgid on seatud, kui on eesmärk ja motivatsioon, on pool tööd juba ära tehtud, kuid slg see, et nende eesmärkide täitumine otsustatakse vutiväljakul, mitte siin foorumis, sestap näitab ilmselt juba järgmine voor seatud eesmärkidele lähenemist või neist kaugenemist..

Kommentaar

No see KL alistamine oli ikka kindel mats, mingit juhuslikkust ei olnud Juhus oli vaid see, et avavärav nii hilja tuli, aga ta tuli.
                      et ise pole veel kolmandatgi ära võtnud ja juba teisest rääkima.enesekindlus on hea aga
                      No kui III liiga võidetud on, siis on juba hilja II liigast rääkima hakata
                      Sellise üheks hooajaks kokku klopsitud meeskonnaga pole ju vahet millises liigas sa mängid? II või V- oma lõbuks mängimine. Siis kui tahtmine tuleb mängin,
                      No andke andeks, ega Rakvere pole mingi kokkuklopsitud meeskond, eriti see koosseis, kes Kaitseliidu purustas. Muuseas, ka I liigas on Kalevil probleeme, kuna mõni mängija viibib tööülesandeid täitmas, samal ajal, kui \"peaaegu\" profimeeskond I liiga mängu peab.

Kommentaar

Algselt postitas karneval

No kui III liiga võidetud on, siis on juba hilja II liigast rääkima hakata
                        .
                        ma ütlex et siis on just õige aeg. enne pole nagu millestki rääkida ju... tõsi olete tugevalt alustanud aga hooaeg on veel pikk ees. ja nagu näha on siis rebimine on praegu küll väga tihe. kui eelmise hooaja IV liiga idatsooni tabelit viitsite lapata veits siis näete kui tihedaks võib minna ja kuidas viimase vooruga 1-lt kohal 4-ndale võib langeda...
                        Nõmme BSC OlyBet
                        www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
                        www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
                        www.mind.ee

Kommentaar

Nõus, kindel on see, et midagi kindlat siin pole. Turniiritabel on justkui mõnes tippliigas. Trobikond võrdseid. Igaüks võib kus tahes komistada.

Kommentaar

KL poisid oskate võrrelda Rakveret Orbiidiga?
                            Orbiit võitis teid 10-kesi
                            Kummal meeskonnal rohkem võimalusi oli?

Kommentaar

kuigi raske nii hinnata, siis mängupildi järgi peaks orbiit kindlasti üle olema.. aga paistab, et kodust väljaspool on nad suutnud komistada..

Kommentaar

Algselt postitas materazzi

kuigi raske nii hinnata, siis mängupildi järgi peaks..
                                ...võibolla kirjeldad mängupilti..

Kommentaar

Working...
                                X