Vastus teemale \'III Liiga Ida\'
ütleme nii et hea kohtunik ta küll ei ole kuna ta suluseise ei näinud üldse(jah ma tean küll et on raske suluseisu vilistada).....aga ta ei näinud konkreetselt üldse neid...... muidu tõesti midagi väga hullu ei teinud....... kaardid andis lõppus veidi lihtsalt ma arvan........
Aga üldiselt kui sa hakkad ikkagi kohtunikuks oleks viisakas osata mingil määralgi Eesti keelt või siis mitte häbeneda seda kasutada
ütleme nii et hea kohtunik ta küll ei ole kuna ta suluseise ei näinud üldse(jah ma tean küll et on raske suluseisu vilistada).....aga ta ei näinud konkreetselt üldse neid...... muidu tõesti midagi väga hullu ei teinud....... kaardid andis lõppus veidi lihtsalt ma arvan........
Aga üldiselt kui sa hakkad ikkagi kohtunikuks oleks viisakas osata mingil määralgi Eesti keelt või siis mitte häbeneda seda kasutada
.Mis puutub kaartidesse,siis ta hoiatas mängu algusest komentaaride eest,ise aga samal ajal ei jaganud neid,aint kui lõpus tooreks mäng läks siis,andis minna.Mis puutub tema eesti keele oskusesse,siis rääkida nad tõesti ei oska.Aga Jalgpalli liidul on odavam maksta sellele vana kaadrile kes on minu mäletamist juba kohtunikud ca 20-25 aastat,ollles joonekohtunikeks EESTI NSV meistrivõistlustel
Kommentaar