Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mis nüüd juhtus kutid?
millest selline allajäämine???
mängisime põhimõtteliselt varumeestega, kelle seas oli ka selliseid kes tegid hooaja debüüdi... sellise kooseisuga on raske midagi enamat tahta.
põhikoosesuga oleksime kindlasti olnud võimelised sealt punkte saama...sama kehtib ka aseri kohta. mõned mehed ikka leiavad endale mingit muud tegevust suvel kui jalgpalli mängimine. mõttetult ära antud punktid... liidreid sel hooajal arvatavasti enam ei püüa...kahjux...
Mis nüüd juhtus kutid?
millest selline allajäämine???
mängisime põhimõtteliselt varumeestega, kelle seas oli ka selliseid kes tegid hooaja debüüdi... sellise kooseisuga on raske midagi enamat tahta.
põhikoosesuga oleksime kindlasti olnud võimelised sealt punkte saama...sama kehtib ka aseri kohta. mõned mehed ikka leiavad endale mingit muud tegevust suvel kui jalgpalli mängimine. mõttetult ära antud punktid... liidreid sel hooajal arvatavasti enam ei püüa...kahjux...
ma vihjan poolele meeskonnale... aga kui kapten sellist eeskuju näitab sis ega se hästi ei mõju ma arvan...
no ma palusin et viimased 2 mängu ära muudetax aga seda ei tehtud ja me ei mängi u-8 vanuses kõigil meestel on pead otsas ja vastutavad ise oma käikude ja tegemiste eest
Kes on esimene? 2 pool
1. FC Ajax Lasnamäe II 25
2. JK Orbiit Jõhvi 25
3. VJK Rakvere 24
4. JK Kaitseliit Kalev Tallinn 18
5. Tamme Auto Kiviõli 10 5 2 3 15 - 14 17
6. Flexa Aseri 17
7. SK Dnipro Tallinn 16
8. FS Junior Maardu 14
9. JK Alko Kohtla-Järve 12
Kes on esimene? 2 pool
1. FC Ajax Lasnamäe II 25