Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ajagraafiku kohta võin kindlalt öelda, et finaal toimub arvatust umbes tund-kaks hiljem. Kolme minutilised mänguvahed on liiga väikesed ning alati on teada, et graafikus püsimine on suhteliselt raske, eriti veel nii suure hulga mängude puhul! Korraldajatel tuleks loomulikult seda arvestada, finaal siis keskööl? Loodame, et nii hull asi ei ole ja enne 11 turniiri lõppenuks saab kuulutada. :P
Kui finaal algab 21:30 on veel hästi, kuid meeskonnad peavad ajagraafikust kinni pidama võimalikult jätkusuutlikult. Kui asi liialt venima hakkab, vähendame mänguaega 12 minutile, kuid see oleks ebaaus teistele:P Seepärast arvestame kõigiga, eksju.
Kui siin nyyd favoriitidest rääkida,siis tuleks silmas pidada Haibat,Sakut,Tallinna Sporti ja EBSi. Viimases pidid kaasa tegema mõned Kalev II kutid...kui mitte kõik
2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Niipalju külalistele ja muudele inimestele et kes tahab lihtsalt pealt vaadata turniiri siis selleks on mõeldud 2.korrus ja alla ei lasta kedagi peale mängijate.
Ning kellel kõht tühjaks saab siis kõrval hoones on pubi,kus saab mugida midagi...
Minu arvetes on favoriidid siiski \"Põdrangu Tulitakus\" Ma olen neid kaks hooaega tagasi näinud ja nad olid head. Ja lisaks pidid nendega liituma \"Kuremaa Võsokesed\" Nüüd nad peaksid eriti head olema!
1 SK Tallinna Sport vs. Saku JK 2-1
2 FC Nimeta vs. Oper JK 1-0
3 FC Streetrace.org vs. FC Soccernet 0-0
4 Saku JK vs. FC Nimeta 0-0
5 Oper JK vs. FC Streetrace.org 0-0
6 SK Tallinna Sport vs. FC Soccernet 1-0
Kommentaar