Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Karikavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Karikavõistlused\'

Lihtsa kõrvaltvaatajan kommenteeriks korra ka Kuradite-Transi mängu ja seda vaieldavat esimest penaltit - 100% õige penalt, kuigi n-ö pall otsis kätt ja kaitsja tõesti ei jõudnud seal ilmselt midagi teha, oleks see pall muidu ju liikunud keskele, kus oleks reaalne olukord tekkinud. Kohtunik ei saa jätta sellist asja võtmata. Oleks meelega käsi ette topitud, oleks kollane ka veel olnud. Seega kohtunikult täiesti õige otsus.
    Mängust ootasin muidu päris kõvasti rohkem - kuigi Kuradid võitlesid päris nauditavalt ja mingit aukartust ei tuntud, siis palliga ei osatud suurt midagi ette võtta ja enamasti lahmiti pikk pall ette, kus ründajast umbes pool meetrit pikem Kulik selle peaga tagasi Kuradite karistusalasse klaaris. Transi mäng oli täiesti mõttetu muidugi, nagu juba mainiti ka siin, et mehed lüüa kindlasti ei tahtnud, taheti ise koos palliga väravasse joosta. Muidu mängisid nad täiesti tujutult.
    Mis veel vähe arusaamatuks jäi oli see, mille eest Lume kaardi sai?
    Jube Tige Kala

Kommentaar

Eks lume räägib sest ise, kuigi mu jutust käis väike vihje läbi Samas, Miq, loe muudatused läbi mis pendla andmise kohta sellel aastal tehti.

Kommentaar

ta juba mainis seda reeglit, a sa loe korralikumalt läbi uuendused ja ka vanemad kehtivad reeglid.

Kommentaar

Algselt postitas Devil

ta juba mainis seda reeglit, a sa loe korralikumalt läbi uuendused ja ka vanemad kehtivad reeglid.
          Devil, kas sa mõtled et ma olen tibla ja loobin asjata sõnu õhku. Ma loen piisavalt palju reegleid ning teen need endale ka selgeks. Seega, palun, kui sõna võtate sel teemal siis tehke need ka ENDALE selgeks.

Reeglitest:

Karistuslöök
          Vastasvõistkonna kasuks antakse karistuslöök, kui mängija sooritab ühe järgnevast kuuest rikkumisest, mida kohtunik hindab kui hoolimatut käitumist või liigse jõu kasutamist:
          • lööb või üritab lüüa vastast jalaga
          • paneb vastasele jala taha või üritab seda teha
          • hüppab vastasele peale
          • ründab vastasmängijat
          • lööb või üritab lüüa vastast
          • tõukab vastast.
          Karistuslöök antakse vastasvõistkonna kasuks ka siis, kui mängija sooritab ühe järgnevast neljast rikkumisest:
          • vastaselt palli äravõtmise katsel tabab löögiga vastast enne kui palli
          • hoiab vastast kinni
          • sülitab vastase suunas
          • puudutab palli tahtlikult käega (v.a väravavaht oma karistusala piires).
          Karistuslöök sooritatakse kohalt, kus toimus reeglite rikkumine. *
          Penalti
          Penalti määratakse juhul, kui üks ülaltoodud kümnest rikkumisest sooritati oma võistkonna karistusalas, sõltumata palli asukohast, eeldusel, et pall oli mängus.

Lisa:

TAHTLIK KÄEGA MÄNG
          Meeldetuletuseks kohtunikele, et tahtlik käega mäng on tavaliselt karistatav karistuslöögiga või penaltiga, juhul kui määruste rikkumine toimus karistusalas. Hoiatus (kollane kaart) või eemaldamine ei ole tavaolukorras vajalik

VÄRAVA VÕI ILMSELGE VÄRAVAVÕIMALUSE ÄRAHOIDMINE Juhul kui mängija teeb seda tahtlikult käega mängides, eemaldatakse ta mängust

HOIATUSED EBASPORTLIKU KÄITUMISE EEST TAHTLIKU KÄEGA MÄNGU KORRAL
          Lisaks karistuslöögile karistatakse mängijat hoiatusega (kollane kaart) juhul kui ta
          * tahtlikult ja jultunult mängib käega palli hoidmaks ära vastasel edu saavutamise
          * üritab saavutada väravat mängides tahtlikult käega

Kommentaar

ilmselge väravavõimaluse ära hoidmine mitteausate võtetega olgu tahtlik või lihtsalt ebaõnn(hoolimatu käitumine) väärib pennalt.

keskmine venelane peab yldjuhul paremini oma sõna, kui keskmine eestlane.

Kommentaar

Algselt postitas Devil

ilmselge väravavõimaluse ära hoidmine mitteausate võtetega olgu tahtlik või lihtsalt ebaõnn(hoolimatu käitumine) väärib pennalt.

Irw Devil, sa oled vist loll Tänapäeval rõhutakse sõnale : Tahtlik käega mäng. Mismoodi saab reeglites tõlgendada ebaõnne? Milline on ilmselge väravavõimalus kui kastis 15 meest? Milline on hoolimatu käitumine? Mis on mitteaus võtte? Et sul käsi vastu keha on? Irf.. See ei ole tahtlik käega mäng, neku. Loe nüüd reeglid uuesti läbi ja pinguta oma viimaseid ajurakke ning saadki lahenduse kätte

Ülejäänut võid Tanni postist lugeda ning 1+1 kokku liita.

Kommentaar

vabandust, et sulle raskeks tegin asja ja nimetasin ebaõnne hoolimatuks käitumiseks

ma ei näinud olukorda, pole kursis konkreetselt selle hetkega, aga kui, on väravavõimalus tekkimas ja mingi liigne jubin(käsi), seda segab, muudab märgatavalt mänguolukorda, siis...

ja kus sa nägid, et ma rääkisin sellest olukorrast?

Kommentaar

Algselt postitas amority

Algselt postitas Devil

Irw Devil, sa oled vist loll Tänapäeval rõhutakse sõnale : Tahtlik käega mäng. Mismoodi saab reeglites tõlgendada ebaõnne? Milline on ilmselge väravavõimalus kui kastis 15 meest? Milline on hoolimatu käitumine? Mis on mitteaus võtte? Et sul käsi vastu keha on? Irf.. See ei ole tahtlik käega mäng, neku. Loe nüüd reeglid uuesti läbi ja pinguta oma viimaseid ajurakke ning saadki lahenduse kätte

Ülejäänut võid Tanni postist lugeda ning 1+1 kokku liita.
                  Ilus oleks kui kõiki asju nii emotsionaalselt ei võetaks. Kui tahate arveid klaarida siis võite ju kuskil õlleka taga kokku saada. Mitte siin üks osavamalt kui teine mõmiseda...

Kommentaar

Ei ma lihtsalt tahtsin Devilile ja Miqile rääkida kehtivatest jalgpallireeglitest. Muidu järgmine kord vähe häbi olla kui ajast maas oled. Samuti ma ei taha Devilile selle eest vitsa anda niigi teine selline kleenukene:P

Over and out.

Kommentaar

khmm, tra, mis sa tõesti arvad, et ma ei ole kursis pall-otsis-kätt muutustega?
                      vii ennast lugemisoskuse ja loetud teksti analyysimisega kurssi, edu, vitsa võid anda oma pepuvendadele.

Kommentaar

Tundub ju, et sa ei ole kursis

Kommentaar

ma ytlen, et sa ei suuda aru saada asjast, et kui käsi ikka otsustavat mänguolukorda takistab siis päris kindlasti on see viga väärt. olgu tahtlik või lihtsalt hoolimatu käitumine.

see, et sul mingil keskväljavõitluse hetkel keegi vastu kätt lajatab, ei loeta jah enam.

Kommentaar

JUMAL ANNA MÕISTUST HÄRRA DEVILILE JA OLE PALUN HELL TA VASTU!

Ühesõnaga, Devil, mine kooli, õpi lugema, saad ka elus hakkama

Kommentaar

et kui mu käsi jääb kogemata väravajoonel ette ja selle abiga saan palli puhtaks löödud on kõik ok?

äkki sa saad, vaid drastilise näitel aru. väiksena panid kah käe vastu pliiti, et katsuda, kas ikka on kuum?

Kommentaar

Kes siin rääkis väravajoonel palli näppimisest? Sa viid situatsiooni hoopis teise konteksti.

Tann kirjutas: Mina olin esimese pendla \"autor\" ja jään endale kindlaks, et see oli vale otsus. Ma ei sirutanud kätt keha küljest välja ning ei üritanud ka keha kuidagi nii palli trajektorile ette kallutada(õigemini ma ei jõudnud nii kiirelt reageeridagi), et selle teekonda takistada.

Reeglites on kirjas, et pennalt antakse tahtliku käe eest.

Kas see kohtunikuonu on sul mingi sugulane, et nii kiivalt kaitsed teda. Ega see 1 värav siin midagi ei päästa, asi oli pigem põhimõttes.

Kommentaar

Working...
                                X