Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Karikavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Karikavõistlused\'

amority võta nüüd emmotsioonid välja. Hetkel tundub (ma ise mängu ei näinud) et teistel meestel on õigus.
    Kui vanasti oli käsi käsi ja see tuli ära vilistada, siis antud reegli muudatust tõlgendatakse niimoodi (olen seda kuulnud hr tutki enda kui ka korduvalt mitmete teiste ML kohtunike suust hooaja alguses).

Kohtunik ei pea andma (ei pea kusjuures aga võib) karistuslööki juhul kui pall otsis kätt. Nüüd käib sinna juurde selgitav tekst. Käsi peab olema loomulikus asendis (loomulik asend on käel see kui ta joostes liigub sul kuskil puusades juures) ja vastasele ei tohi sündida silmnähtavat kahju. Antud juhul nagu ma tekstist välja loen oli tsenderdus karistusalasse transi mängijatele, mingi mehe käsi jäi ette, pall muutis suunda, transi meesteni ei jõudnud - loomulikult penalt.

piis
    www.jkpiraaja.ee

Kommentaar

nahhui te üldse selle 9:0 pärast vaidlete.. saite pähe ja asi kiosk.. see tulemus ei tohiks anda üldse mingit mõtlemisainetki.. huh.. rääkige KL/Kalevi mängust parem.. sellise mängu üle võib meeskond uhke olla.. teised tulemused olid suht ootuspärased.. (ootasin kuradite 15:0 pähe saamist, kuid 6 väravat jäi puudu.. õige napilt, kas pole?)

Kommentaar

Kle Basa, me oleks Kuressaarele kotid teinud, saad aru? Samuti ei vaidle me seisu vaid pendla üle kui sa sellest veel aru ei ole saanud enda pähkliajuga.

Kommentaar

8-0 või 9-0.. on tõesti mille pärast praalida

Kommentaar

Mis te siis nüüd nii hoogu olete läinud selle pendla pärast?
            Transi vennal tsenderdus tegelikult ju ebaõnnestus, Tann oli küljega tema poole ja käsi oli tal keha vastas. See pall poleks kuidagi sealt läbi tulnud, olin ise veel Tanni taga ja Transi vendadel poleks olnud mingit võimalust palli kätte saada.
            Minu arust ei olnud see pennal, aga see selleks. Hoopis olulisem on see, et kas seisul 0-4 ja vastase ilmse ülekaalu korral on vajalik sellist pennalt määrata.
            Kollase sain selle eest et panin palli kaks korda järjest väljalöögi ajal 10 cm joonest ettepoole
            "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Algselt postitas lume

Hoopis olulisem on see, et kas seisul 0-4 ja vastase ilmse ülekaalu korral on vajalik sellist pennalt määrata.
              selle loogika järgi ei peaks näiteks suures kaotusseisus ja ilmse surve all oleva meeskonna venda ka punasega ära saatma, kui too otsustab kedagi põlvekõrguselt tald ees taklata

Kommentaar

kuradid vs. trans

läksin mängu vaatama eelarvamusega, et kuraditele 10 tk ikka ära lüüakse. kui alla 10-ne, siis on see kordaminek. selle eest avaldan teile kiitust.
                mängust endast rääkides, siis kuradid said palliga vist 2 korda ainult transi kasti. samas oli seisul 0:0 väga ärav moment, kui kuradite läbisööt kasti vasakule äärele jõudis oma meheni ja ta selle ka kätte sai. kaitse oli ilmselgelt hiljaks jäänud ja ründajast ca 1,5 m tagapool. poleks ründaja jalg sel hetkel värisema hakanud, oleks suur-suur üllatus tulnud. aga see korra värisenud jalg... kaitse jõudis palli ära lükata. teisel poolajal oli sarnane situatsioon transi kasti paremal äärel. (seis oli 0:5 või 0:6) sel korral eksis kaitse rängalt ja kui ramm-i jalanumber oleks 2 nr võrra suurem, oleks ta palli kätte saanud ja väravavahiga 1 vs. 1 olnud. kaitsjad olid peaaegu sama kaugel kui maa päikesest. nendest kahest momendist oli tegelikult kahju. elevust oleks need kõvasti tekitanud. eriti esimene.
                kas see kaitsja on teil ikka elus, kellest transi-mees karistuslöögi läbi üritas lüüa? kokku kukkus nagu kott igatahes.
                penaltid. minu arust mõlemad õigustatud. lume jäi kaardist ilma ilmselt vaid seetõttu, et tal 1 juba all oli. see kui ühes mängus sulle 2 penaltit lüüakse tekitab ikka meelepaha. olgu siis meistriliiga või 5. liiga meeskonna vastu.
                trans mängis väga tujutult. nagu juba eelpool mainitud, üritasid nad palliga väravasse joosta. suurem osa rünnakuid jäeti pall kuradite kastist ca 10 m väljapoole, oodati kuni 9 kuradit kaitsesse jõuavad ja siis hakati seda sasipundart lahti harutama. seis näitab, et mõned korrad see õnnestus, kuid enamusel kordadest ikka keegi eksis ja kuradid klaarisid. kuidagi üliflegmad olid transi-mehed.
                kuradite kohta ei oska midagi öelda. need paar eelpool kirjeldatud momenti ja ülejäänud aeg kaitses. üle nelja-viie söödu küll omavahel ei tehtud. enamuses ikka klaar, mis langes transi saagiks.

kokkuvõttes võib öelda, et ilm oli külm ja naised olid koledad. ei päikest, ei bikiine...
                lahinguväljal kohtume, raisk!!!

Kommentaar

Algselt postitas amority

Eks lume räägib sest ise, kuigi mu jutust käis väike vihje läbi Samas, Miq, loe muudatused läbi mis pendla andmise kohta sellel aastal tehti.
                  Olen lugenud, olen seal kohtunike seminaril ka osalenud, kus seda teemat päris tugevalt puudutati. Näha oli, kuidas pall käest suunda muutis, seega võeti Transilt määrustevastaselt võimalus ära. Seda enam, et kastis oli 15 meest ja pall oleks võinud kellest iganes väravasse minna. See, et käsi kogemata seal ees oli, on lihtsalt puhas ebaõnn, midagi teha pole - pealegi, teil oli selles mängus ikka kõvasti õnne ka
                  Ühesõnaga lihtsalt mina oleks ka selle vähemalt sealt kohast, vaadates, kus ma olin, penaltiks vilistanud ja teen ka seda kindlasti edaspidi. Rohkem sel teemal vaielda ei viitsi, pealegi - niikuinii on kohtunikul alati õigus

BTW, Amority, lihtsalt et sul endal vähe kergem oleks elus - ära nüüd iga väikese postituse peale ka niimoodi ärritu ja mingeid mõttetusi loopima hakka, jäävad endal närvid ja klaviatuur värskemaks ja teised ei pea seda jama lugema siin mitmete postituste kaupa, kuidas sa siin seltsimehi lihtsalt mõnitada üritad.

Rahu olgu maa peal tagasi
                  Jube Tige Kala

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

Algselt postitas lume

Hoopis olulisem on see, et kas seisul 0-4 ja vastase ilmse ülekaalu korral on vajalik sellist pennalt määrata.
                    selle loogika järgi ei peaks näiteks suures kaotusseisus ja ilmse surve all oleva meeskonna venda ka punasega ära saatma, kui too otsustab kedagi põlvekõrguselt tald ees taklata
                    lume jutus oli kirjas \"sellist\" pennalt. ma arvan, et ta pidas silmas kaheldavat penaltit. ma siinsest jutust olen aru saanud, et oli kaheldav penalt, kuna üks karjub üht ja teine teist juttu. sellist kaheldavat peanltit võib-olla tõesti poleks vaja anda olnud. aga see tald ees näide on sul natuke liiga äärmuslik, et neid kahte olukorda üldse võrdlemagi hakata. ma ei tule õpetama praegu ega midagi, lihtsalt minu arvamus. üldse on siin liiga suureks lahmimiseks läinud.

Kommentaar

1 pennalt poleks pidand andma sest lume oli kohe selle venna taga ja asi pold tahtlik peale kauba minu teada oli kaitsjal käsi suht enda küljes mitte väljasirutatud oks, siis ei tohi pennut anda

Kommentaar

Nagu ma ütlesin ja nagu ka paljud siin on öelnud - see ei oleks midagi muutnud. Point selles, et reeglid viitavad vastupidisele ja mis peamine, mehed kes lähedal olid, nägid ka asja paremini seepärast oma silm ei saa olla kuningas 50 või 100m kauguselt

Vahetagem nüüd teemat.

Järgmisel aastal siis oodata vähemalt 64 meeskonna osavõttu suurest karikast või veel rohkemgi. Ei tea kas on võimalik suures ja väikses mõlemas osaleda.. pakun, et vaid ühes.

Kommentaar

Algselt postitas Miq

Algselt postitas amority

Eks lume räägib sest ise, kuigi mu jutust käis väike vihje läbi Samas, Miq, loe muudatused läbi mis pendla andmise kohta sellel aastal tehti.
                          Olen lugenud, olen seal kohtunike seminaril ka osalenud, kus seda teemat päris tugevalt puudutati. Näha oli, kuidas pall käest suunda muutis, seega võeti Transilt määrustevastaselt võimalus ära. Seda enam, et kastis oli 15 meest ja pall oleks võinud kellest iganes väravasse minna. See, et käsi kogemata seal ees oli, on lihtsalt puhas ebaõnn, midagi teha pole - pealegi, teil oli selles mängus ikka kõvasti õnne ka
                          Ühesõnaga lihtsalt mina oleks ka selle vähemalt sealt kohast, vaadates, kus ma olin, penaltiks vilistanud ja teen ka seda kindlasti edaspidi. Rohkem sel teemal vaielda ei viitsi, pealegi - niikuinii on kohtunikul alati õigus

BTW, Amority, lihtsalt et sul endal vähe kergem oleks elus - ära nüüd iga väikese postituse peale ka niimoodi ärritu ja mingeid mõttetusi loopima hakka, jäävad endal närvid ja klaviatuur värskemaks ja teised ei pea seda jama lugema siin mitmete postituste kaupa, kuidas sa siin seltsimehi lihtsalt mõnitada üritad.

Rahu olgu maa peal tagasi
                          Kui su enda sõnul oli puhas ebaõnn,siis ei ole pennalt,vaid mäng läheb edasi.Jama on selline asi ära vilistada, 0:0 seisul võib taolise valeotsusega mängu hoopis ära rikkuda.
                          Kapten Trumm

Kommentaar

Kohtunik on ka inimne ja ju siis tema peast käind mõtte sel hetkel oli see, et pennal. Kui tal oleks kaks minutit seal olnud aega mõelda oleks ta vbolla oma otsust muutnud aga jalgpallis ei ole sellist, et vaatad video pealt kordust!!! Seekord eksis, eksime kõik. Järgmine kord vbolla ei eksi enam.
                            www.emmaste.com

Kommentaar

Algselt postitas amority

Kes siin rääkis väravajoonel palli näppimisest? Sa viid situatsiooni hoopis teise konteksti.
                              Mina pole konkreetsest kontekstist rääkinud. Osta ajud või lugemisoskus.

enam ei vaidle sel teemal.

Kommentaar

Algselt postitas amority

Kle Basa, me oleks Kuressaarele kotid teinud, saad aru? Samuti ei vaidle me seisu vaid pendla üle kui sa sellest veel aru ei ole saanud enda pähkliajuga.
                                nagu kuradite suur ja vaimne isa Ramm ytleb KÕIK PÕRGU sellest olex juba piisand et võita kuresaaret

Kommentaar

Working...
                                X