Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Karikavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Karikavõistlused\'

Nii sai nüüd loetud seda kammajaad msi siin mõni lk on....mõttetu vaidlus...karikavõistlusesse registreerisime selleks ikka et saada vastaseks mõni meistriliiga meeskond ning saada kogemust ja tunda oma nahal mis tunne on selliste vastu mängida,ise olen igati rahul...ei huvita mind see skoor ega muu,hea on see et sai kogemusi juurde.....ja see käe jutt mis siin on...bullshit..oli mis oli...sit*a juhtub ka parimatega..anti pennal siis anti...mõni värav siia-sinna...poohui...peaasi et sai mängida.over&out..........

Kommentaar

Algselt postitas Ramm...karikavõistlusesse registreerisime selleks ikka et saada vastaseks mõni meistriliiga meeskond ning saada kogemust ja tunda oma nahal mis tunne on selliste vastu mängida,ise olen igati rahul...ei huvita mind see skoor ega muu,hea on see et sai kogemusi juurde.....ja see käe jutt mis siin on...bullshit..oli mis oli...sit*a juhtub ka parimatega..anti pennal siis anti...mõni värav siia-sinna...poohui...peaasi et sai mängida.over&out..........
      Just sellist mängu tulin ma eile Wismarisse vaatama ja jäin elamusega igati rahule.
      Tänud Kuraditele mõnusa kolmapäevaõhtu eest!
      Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Margunni postituse väike parandus...

Me oma seltskonnaga lugesime et mitu söötu kuradid järjest suudavad teha...ja see nr oli 2

Kommentaar

Ma arvan et ega seal oma karistusalas kus me enamus mängu ajast veetsime ei ole mõtet eriti söödumängu ülesse võtta :P ja kui saime palli kaugemal siis ega polnud ju kuhugi sööta kuna mehed olid kaitses

Kogemus oli see mille pärast me sinna läksime .. kas keegi on kuulnud et kuradid läksid võitma seda mängu? ja see nr 2 .. sellel tahaks küll vastu vaielda .. oli ikka situatsioone kus suutsime natuke rohkem kui kaks söötu järjest teha .. kuigi ma ei nimetaks seda kui kaks meest omavahel edasi tagasi palli söödavad mingiks imeliseks söödumänguks.

mäng oli lahe .. unustamatu kogemus! kui keegi tahab seda omal nahal tunda siis oleks võinud ka karikast osa võtta! siin see möla ja mulin hakkab ära tüütama.

edu.ee edaspidiseks!

Kommentaar

Algselt postitas eestlased

Ma arvan et ega seal oma karistusalas kus me enamus mängu ajast veetsime ei ole mõtet eriti söödumängu ülesse võtta :P ja kui saime palli kaugemal siis ega polnud ju kuhugi sööta kuna mehed olid kaitses

Kogemus oli see mille pärast me sinna läksime .. kas keegi on kuulnud et kuradid läksid võitma seda mängu? ja see nr 2 .. sellel tahaks küll vastu vaielda .. oli ikka situatsioone kus suutsime natuke rohkem kui kaks söötu järjest teha .. kuigi ma ei nimetaks seda kui kaks meest omavahel edasi tagasi palli söödavad mingiks imeliseks söödumänguks.

mäng oli lahe .. unustamatu kogemus! kui keegi tahab seda omal nahal tunda siis oleks võinud ka karikast osa võtta! siin see möla ja mulin hakkab ära tüütama.

edu.ee edaspidiseks!
            Tundsime ja kuidas veel. Kuressaare tundis ka!!! ja nad ei nautinud seda üldse, vbolla ainult seda kui me viimasel minutil ei suutnud 100% võimalust ära realiseerida ja siis kui mängu lõpuvile kõlas!!! aga minuarust mängisid kuradid nii nagu oskasid ja muidugi, millal siis veel saab selliste meeste nagu maksim gruznov ja aleksandr kulik vastu mängida
            www.emmaste.com

Kommentaar

Ise mängisin karikat J-Jaani eest ja võin öelda et Dünamoga oleks võinud mängida täitsa vabalt 3ndate liigade võitjad. Puhtalt kontrate võistkond. Isegi meie vastu tulid vist 4 väravat kiiretest vasturünnakutest, mida nad küll selle hooajaga päris palju on harjutada saanud ja päris hästi valdavad. Üldiselt täiesti mängitav võistkond, positiivne ses mõttes et valdavalt vene poistest koosneva võistkonna kohta väga vähe mula ja jõhkrutsemist.

Kommentaar

Dünamo on täitsa sümpaatne tiim minu arvates.
                Nad ei saa mängimise eest sentigi ega pole neil ka preemiad, aga Meistriliigas said ikka üllatavalt palju punkte.
                "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Olen lumega nõus!!! võitsid nad ju tuleviku ja \"merkuuri\" ja ülejäänd võidud ja viigid ka sinna juurde. Ei igati tubli, et nulli peale ei jäänd.
                  www.emmaste.com

Kommentaar

Kalev võitis Hansa Unitedit 8-0

Kommentaar

Algselt postitas lume

Dünamo on täitsa sümpaatne tiim minu arvates.
                      Nad ei saa mängimise eest sentigi ega pole neil ka preemiad, aga Meistriliigas said ikka üllatavalt palju punkte.
                      nad pole isegi kindlustatud rääkimata palgast või preemiast

Kommentaar

Kohtunikule aitäh Kuressaare: Kaitseliidu vahelisel mängul... Nii ühte auku läks ilusti mäng eks!!!! Kõigepealt võeti ära kindel värav , siis aga unustas vilistada ka vigu. Mul näiteks 2 roide murd, aga ühtegi vilet selle kohta ei tulnud ju, sest see oli karistusalas ja siis oleks pidanud ju penalti andma Kuressaare vastu??? Väga asjalik kohtunik oli, aitäh!

Kommentaar

Algselt postitas ninasarvik

Kohtunikule aitäh Kuressaare: Kaitseliidu vahelisel mängul... Nii ühte auku läks ilusti mäng eks!!!! Kõigepealt võeti ära kindel värav , siis aga unustas vilistada ka vigu. Mul näiteks 2 roide murd, aga ühtegi vilet selle kohta ei tulnud ju, sest see oli karistusalas ja siis oleks pidanud ju penalti andma Kuressaare vastu??? Väga asjalik kohtunik oli, aitäh!
                          omale tundus ka nagu et ma polnud sulus...aga joonekohtunik kes minust ja viimasest kaitsjast 10 m taga pool oli tundus küll väga kindel olevat...eriti veel siis kui juba võrk sahises...
                          2 roiet... aih...see hooaeg juba teist korda selline lax v
                          Nõmme BSC OlyBet
                          www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
                          www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
                          www.mind.ee

Kommentaar

Teina jah... aga uue hooajani on aega kah...
                            Ikkagi ei mõista, miks kohtunikud nii kindlad on, et meistriliiga klubi võitma peab??!!
                            Jube sant tunne on sellest mängust ikka sees... kui vaid oleks oleksid olemas

Kommentaar

on jah... ma ei suuda siiamaani uskuda et kaotasime...
                              Nõmme BSC OlyBet
                              www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
                              www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
                              www.mind.ee

Kommentaar

Kaitseliidust on siiralt kahju. Tublid olete!

Samuti tänud Kuradeid toetamast

Kommentaar

Working...
                                X