Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V-liiga lõuna/lääs

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'V-liiga lõuna/lääs\'

Algselt postitas margo27

JK Luunja mängib 2006 a uut hooaega 4 liigas
    Kuidas siis nii juhtus?:P

Kommentaar

Kuna 4 liiga lõuna tsoonis oli üks koht veel vaba siis olime meie esimesed kes ülemineku mängudest välja jäi. Ma arvan,´et seetõttu naeratas seekord õnnmeie õuele aga soovime Teile kõigile jõudu ja jaksu ,et ehk kohtume uuest järgmine aasta kui me just edasi jälle ei pääse.

Kommentaar

Algselt postitas margo27

Kuna 4 liiga lõuna tsoonis oli üks koht veel vaba siis olime meie esimesed kes ülemineku mängudest välja jäi. Ma arvan,´et seetõttu naeratas seekord õnnmeie õuele aga soovime Teile kõigile jõudu ja jaksu ,et ehk kohtume uuest järgmine aasta kui me just edasi jälle ei pääse.
        Üllatus-üllatus Taebla Valla Spordiklubi ka see aasta siis 4. liigas Meeldiv uudis igaljuhul :P

Kommentaar

Lootus sureb alati viimasena kuid minu teada oli JK Luunja viimane meeskond see kes 4 liigasse tõusis

Kommentaar

Algselt postitas margo27

Lootus sureb alati viimasena kuid minu teada oli JK Luunja viimane meeskond see kes 4 liigasse tõusis
            ma ei tea mulle igastahes räägiti seda, aga kas kuskilt uurida ei saa seda?

Kommentaar

wc guwldale pakkus jalkaliit kohta 4 liigas, ja vastu see võeti vist kah.

Kommentaar

Algselt postitas reix

wc guwldale pakkus jalkaliit kohta 4 liigas, ja vastu see võeti vist kah.
                Siis loogiline et me ka me olime ju guwaldast koht kõrgemal ja meile pakuti ka ja võeti ka vastu :P

Kommentaar

See siis tähendab, et mingid klubid kõrgemalt on loobunub, kui nii paljudele 5ndast liigast 4nda kohta pakuti. Sellisel juhul tekib küsimus, kui palju meeskondi üldse 5ndasse jääb. Saab ikka hooaja mõõdu välja? Pärast on 5ndas ainult 1 tsoon, oh seda reisimist siis. Aga ma loodan, et uusi meeskondi tuleb ka ikka peale ja 5. liiga ei kaota oma mõtet.

Üleüldse tundub see liigade reform natuke nihu läinud olevat. Hooaeg läks pikemaks, iga nädal oli mäng. Kellel peale jalgpalli mingid muud huvid(töö, pere, mis iganes) ka on, käib selline koormus selgelt üle jõu. Suuresti tänu sellele meie meeskond laguneski. Suuremate alagruppidega on tahes-tahtmata rohkem ja ka kaugemale sõitmist. Mina leian, et amatööride liigades oleks võinud alagrupid väiksemad olla. Siin pean ma silmas 4ndat ja 5ndat liigat. Kõrgemal ilmselt on koormus normaalne, sest 3. liiga juba eeldab ka üht-teist(korralik mänguoskus, võhm jne.), milleta 4nda liiga tabeli lõpu pool võib edukalt hakkama saada. 5ndas on koormus paras olnud ilmselt sellepärast, et pole olnud liiga palju meeskondi(5ndas on muidu vist ka kuni 12 meeskonda lubatud alagrupis). Aga selleks, et sõpradega palli taga ajada, ei pea tingimata liigas mängima, igaüks leiab endale vastava taseme.

Kommentaar

Ma usun et 5.liigasse tuleb ikka mõlemasse vähemalt 8 tiimi

Kommentaar

kas keegi pärnu kuncmurul mingit treening mängu WC Guwalda vastu ei viici teha mingi märtsis või nii?

Kommentaar

Working...
                      X