Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
hea mäng oli Välk surus enamusest mänguajast ka kohtunik oli norm,ei olnud ühtegi hoiatust kuigi oleks võind anda ,piirdus aint suuliste hoiatustega ja oli sellest kasu,nii,et Välk kaotas 2 punkti
hea mäng oli Välk surus enamusest mänguajast ka kohtunik oli norm,ei olnud ühtegi hoiatust kuigi oleks võind anda ,piirdus aint suuliste hoiatustega ja oli sellest kasu,nii,et Välk kaotas 2 punkti
paistab, karksi on juulis ikkagi tublisti trenni teind ja vormi tõusnud. loodame, et nad siiski murduvad :P
Faunakana on mul heameel, et Karksi vähemalt ei võitnud. Välgu püüdmine tundub peale seda eriti valusat +/- kaotust Karksile peale võidetud mängu juba suhteliselt lootusetu. Selles suhtes oleks Välgu võit isegi veelgi parem olnud.
Kahju, tasavägine mäng oli. Järva-Jaani peale selle nurgalöögist peaga löödud värava suuresti ei ohustanudki Comwelli väravat. Aga ka Comwell suutis alles mängu lõpus ühe löögina mõeldud löögi sooritada.
Faunakana on mul heameel, et Karksi vähemalt ei võitnud. Välgu püüdmine tundub peale seda eriti valusat +/- kaotust Karksile peale võidetud mängu juba suhteliselt lootusetu. Selles suhtes oleks Välgu võit isegi veelgi parem olnud.
Ise olete ju süüdi mängige ausalt
ja järgmine kord olete ehk targemad
Kui sa nüüd natuke tabeliseisu vaatad, siis näed isegi, kellel tegelikult seda võitu rohkem vaja oli ja kes tegelikult punkte kaotas / võitis. Ja kui ka veel arvestada, et Karksi 2-0 ees oli ...
Lihtsalt minu arvamus
Kommentaar