Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V liiga põhi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'V liiga põhi\'

Algselt postitas Alfonso

Kas nad ei oska arvutada, et Pirita on kaugemal, kui Wismari kesklinnast?
    Ja need meeskonnad, kelle koduplats näiteks Jägalas või Kehras isegi väiksema ajuga kui pähklikoor, eksju:P
    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas junnike

Algselt postitas MSM24

Oh masenduse tipp.See Pirita väljak peaks olema keelatud,seal ei ole ju ülce ruumi et mängida! KOLIGE TAGASI
      See on vähemalt lai. Aga kuidas said litsnetsi sellised väljakud nagu Vasalemma ja Tabasalu. Mõtlemisainet on oi kui palju.
      Tabasalu ju suurendas oma platsi....vähemalt ma olen sellist juttu kuulnud
      2002 FC EBS Team
      2003 FC Nimeta
      2004 FC Nimeta
      2005 FC Nimeta
      2006 Tallinn United FC
      2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Algselt postitas Litmanen37

Algselt postitas junnike

Algselt postitas MSM24

Oh masenduse tipp.See Pirita väljak peaks olema keelatud,seal ei ole ju ülce ruumi et mängida! KOLIGE TAGASI
        See on vähemalt lai. Aga kuidas said litsnetsi sellised väljakud nagu Vasalemma ja Tabasalu. Mõtlemisainet on oi kui palju.
        Litmanen poiss mine vaata nende suurendatud paltsi siis. Hea et küljejooned veel kummimatile tõmmatud pole. Igatahes mage mage. Ja kui aus olla siis tänu nendele kahele väljakule sai ka Pirita väljak litsentsi. Isikud maksavad

Kommentaar

Algselt postitas junnike

Algselt postitas Litmanen37

Algselt postitas junnike

Algselt postitas MSM24

Litmanen poiss mine vaata nende suurendatud paltsi siis. Hea et küljejooned veel kummimatile tõmmatud pole. Igatahes mage mage. Ja kui aus olla siis tänu nendele kahele väljakule sai ka Pirita väljak litsentsi. Isikud maksavad
          Tabasalu plats ületab kenasti minimaalmõõtmed,mis EJL poolt ette antud....seega polegi rohkem midagi rääkida......
          Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

keegi ei tea kuidas Kaitsejõudude sk-Operi mäng jäi?

Kommentaar

Kaitsejõudude SK - Oper JK 0:8 (0:3)
              Vaatamata tulemusele peab kiitma Kaitsejõudude väravavahti.
              Oper JK väravad:Rauts 2,Sander 2,Tammiksaar 2,Rande,Karu.

Kommentaar

varsti te näete viiendas liigas sellist võistkonda nagu Fc Merimetsa

Kommentaar

Algselt postitas fcmerimetsa

varsti te näete viiendas liigas sellist võistkonda nagu Fc Merimetsa
                  Jääme ootama.

Kommentaar

Hansanet - Soccernet 2:1 (1:0)
                    Hansaneti värvad lõi Tuik
                    Muidu suht kesine mäng mõlemalt meeskonnalt! Aga meile tähtsad 3 punni lisaks!

Kommentaar

Algselt postitas MSM24
                      Hansanet - Soccernet 2:1 (1:0)
                      Hansaneti värvad lõi Tuik
                      Muidu suht kesine mäng mõlemalt meeskonnalt! Aga meile tähtsad 3 punni lisaks!
                      ega jah, aasta kõige kehvem mäng enda poolt, läbi miskise ime õnnestus endal vähemalt seis vahepeal viigistada.

Kommentaar

Kiidusõnad teie väljakule,kate ikka tunduvalt parem kui Hiiul!

Kommentaar

Algselt postitas MSM24
                          Kiidusõnad teie väljakule,kate ikka tunduvalt parem kui Hiiul!
                          Kaua tehtud kaunikene või kuidas öeldaksegi
                          Usun, et lõppkokkuvõttes oli otsus Õismäel mitte mängida igati õige ning Hansaneti mehed rahul (kuigi kaks meest vist sai tõsiselt viga).

Kommentaar

Alvin on 5 liiga Jumal.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

ja

Kommentaar

Fc Flora Jk - Jk Mäger 2:0

Kommentaar

Working...
                                X