Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Avaldaks ka siinkohal kaastunnet lähedastele. Alvar oli keskoolis mul paralleelis ja kui EBSi või Kaleviga mängud olid, siis sai ikka juttu aetud. Viimati paar nädalat tagasi...
EBS sõitis hommikul varakult Habajale, kuid vastased ei suvatsenud kohale tulla.
Hommikul vara ärgatud, hunnik raha bensu peale raisatud ning pool päeva mõttetult kulunud...
Selliste juhtumite vältimiseks teen EJLile ettepaneku, et järgmisel hooajal võetakse klubidelt deposiit, mis võiks olla sama suur osavõtumaksuga ehk u 7500 krooni. Kui meeskond mängib kõik mängud kenasti ära, kantakse raha tagasi. Kui meeskond aga lõpetab poole hooaja pealt mängimise, jääb rahata. Sellest siis kaetakse teiste meeskondade kulud (olgu siis transport, koduväljaku rent või midagi muud) või kantakse EJLi noortefondi.
Mägeril juba teine kord selline asi.Kui ma ei eksi siis järgneb disklaf ja vist ka trahv.?
Mäger sakib!
Tegelikult on päris ok sats. Eriti meeldib nende hääletoru ja kannustaja. Nime kahjuks ei tea. Selline kiilas pikem tüüp. Selline vend kuluks igasse satsi ära.
Nõme muidugi, et isegi kodumänguks satsi kokku ei saada.
veel olen kuulnud,et Mägeri väravavaht(seesama kes terve esimese ringi mängis) uppus suvel ära.
Peale seda oli poistel mänguisu ära kadunud...
Sellest küll jube kahju, aga samas kui satsi kokku ei saa siis võiks ju teada anda , et selline kehva seis, tobe nagu sinna sõitta ka niisama passima ja veel nii vara ka!
Jah, äärmiselt kurb lugu, kui selline õnnetus on juhtunud...
Ent tõesti võiks sellest, et mängule ei jõuta, varem teada anda.
Vaatasin hommikul üle Soccernetis oleva V liiga põhi/ida tabeli ning tegin mõned parandused.
Nüüd peaks olema vahelejäänud mängud sees ning punktitabel korrastatud - ehk Estonil ja Jüril oli üks mäng juurde kirjutatud.
Kui kusagil on midagi valesti, võiks märku anda.
Edit: lisan, et Mägralt saavad nüüd kolm punkti juurde Eston Villa, FC Flora JK ja Soccernet.
Kommentaar