Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V liiga põhi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'V liiga põhi\'

Täpsustasin jalgpalliliidust ka seda kes ja kuidas edasi pääsevad.
    Vastus sealt oli selline:

\"5. liiga ida/põhja piirkonnast tõuseb 4. liigasse otse igast piirkonnast 4 esimest ja 5. koht mängib üleminekut 4. liiga 10. kohaga. Ehk kõigepealt mängivad omavahel 4. liiga põhja ja ida 10. koha võistkonnad ja kaotaja mängib siis 5. liiga 5. kohaga.
    Kes läheb ida, kes põhja piirkonda oleneb sellest kust võistkond pärit on. Kui on Tallinna võistkond, siis põhja ja kui ida poolne siis idasse.\"

Kommentaar

täiesti nõme tegelt. me tegime soliidse mängu

Kommentaar

KJSK jun vs Jüri 1:3 (0:0)
        kjsk mängis mängu üheksakesi, jüril 11+ 1 vahetus. esimene poolaeg domineerijat polnud. kasutamata võimalusi mõlemal poole hulganisti. 30 minutil väänati kaitsejõudude poolel üks hüppeliiges ja jätkati paltsil 7,5 mehega +väravavaht. teine poolaeg algas jüri surumisega mis sai ka mingil ajahetkel premeeritud.1:0; 2:0; 3:0 seis tuli suht kiiresti kuid kolmanda löömisel põrutasid kjsk väravavaht ja jüri ründaja pead kokku ja ründaja seoti kohapeal kolme rulli sidemega kinni ja saadeti mustamäele õmblema. jüri jätkas kümnekesi. mäng jätkus võrdelt mõlemal poolel ja lõppes siis seisul 3:1. kokkuvõttes jürile tehti kingitus nende kj meeste poolt kes seenele ja marjule olid läinud.... saisse ma ütlen rsk....

Kommentaar

kumb siis võitis?

Kommentaar

Algselt postitas toos

KJSK jun vs Jüri 3:1 (0:0)
            kjsk mängis mängu üheksakesi, jüril 11+ 1 vahetus. esimene poolaeg domineerijat polnud. kasutamata võimalusi mõlemal poole hulganisti. 30 minutil väänati kaitsejõudude poolel üks hüppeliiges ja jätkati paltsil 7,5 mehega +väravavaht. teine poolaeg algas jüri surumisega mis sai ka mingil ajahetkel premeeritud.1:0; 2:0; 3:0 seis tuli suht kiiresti kuid kolmanda löömisel põrutasid kjsk väravavaht ja jüri ründaja pead kokku ja ründaja seoti kohapeal kolme rulli sidemega kinni ja saadeti mustamäele õmblema. jüri jätkas kümnekesi. mäng jätkus võrdelt mõlemal poolel ja lõppes siis seisul 3:1. kokkuvõttes jürile tehti kingitus nende kj meeste poolt kes seenele ja marjule olid läinud.... saisse ma ütlen rsk....
            otot lugedes saaks nagu aru, et Jüri võitis ent siin sul kirjas, et hoopis KJSK ... et siis kumb nagu?

Kommentaar

Algselt postitas toos

KJSK jun vs Jüri 3:1 (0:0)
              otot lugedes saaks nagu aru, et Jüri võitis ent siin sul kirjas, et hoopis KJSK ... et siis kumb nagu?

Kommentaar

Jüri võitis! 1-3 neile ..
                Omalt poolt kiiret paranemist Jüri ründajale Ise olen antud platsil kaks sinist silma saanud, nii et minu kolp oli see kord juba karastunud.
                Päris õudne oli ikka üle väga pika aja jälle väravas seista

Kommentaar

Tänasest FC Si ja Eston Villa mängust sõltub palju.Kui S võidab, siis on meil veel võimalus tulla neljandaks ja otse tõusta.Juhtub, aga vastupidine asi siis peame tõenäoliselt leppima ülemineku mänguidega.Seega - Villa ahju
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

HansaNet.ee vs EBS 1:0 (0:0).
                    Värav: Martti Merilai (penaltist)

Raske mäng aga magus võit

Kommentaar

FC Soccernet - Eston Villa 2-1 (1-0)
                      Soccerneti väravalööjad - Nõu ja Hallang.

Villa alustas mängu 9kesi ja Soccernet 10nekesi.Soccernet sai teiseks poolajaks ikka 11 meest platsile.Eston Villa aga mängis enamus mängu 10nekesi.Raimo väravale sai vv näpud vahele ja tõrjus posti.Õnneks suutis ta selle ikkagi postide vahele sokutada.Teisel poolajal lõid Villa vennad trahvikast ilusa veereva palli alla posti ja seis oligi 1-1. 10 minutit enne lõppu kõlistas Raimo taas posti ja seekord oli jaol Erki kes vormistas lõppseisuks 2-1.

Nüüd veel vaja võita Florat ja Villa ei tohi üle võitu saada. Seeline küsimus veel,et kui meeskondadel on võrdselt punkte - kas siis loeb väravate vahe või omavahelised mängud?

Edit : keegi võiks soccernet.ee lehel ära muuta ka EBS - FC Si tulemuse.1-0 võidu asemel sai FC S +/- kaotuse.Tabelissee tehke ka parandus.Soccernetile miinus 3 punkti ja EBSile + 3 punkti.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

türa!!!

marru ajab see, kuidas me ei suuda lihtsaid olukordi väravaks lüüa!!!!!! mitu korda oli meil 1-1 või isegi 1-0 olukord ja ikka lõime latti/posti/vv pihta või üle. türa.... vähemalt saime tähtsa võidu jne... floooora ahju raisk ma ütlen!

Kommentaar

minu andmetel peaks ka Estonil olema tabelis 21 punkti.
                          õige tabel peaks välja nägema selline:
                          http://www.fchansanet.ee/index.php?page=42

Kommentaar

Eston mängis vähemuses südikalt.
                            Loodame, et 95 kg raskune mees jäi terveks.

Kommentaar

2-3 ja 4-5 koha võitluses on täpselt sama seis. karmiks läheb.
                              ps. eston tulgu järgmine nädal ka 9 kesi kohale.

Kommentaar

Hanzanet-EBS mängus ei olnud mitte see võistkond ja mitte see sama kohtunik ka vä?

Kommentaar

Working...
                                X