Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Otsime mängijaid 2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Otsime mängijaid 2005

Teen uue teema käesoleva hooaja tarbeks.

Samas teen ka otsa lahti, FC Streetrace.org otsib omale uut väravavahti. Postitsioon 4.liigas läänes. Eelmine aasta 5.läänes 3.koht. Samuti võib liituda ka väljakumehi, täiendused on teretulnud. Koduväljak Alus, Rapla külje all. Trennid Lasnas ja peagi ka Mustamäel.

meelis@engeros.ee @ 5020566

Vastus teemale \'Otsime mängijaid 2005\'

Väravavavaht otsib klubi. Pole varem mänginud klubis, kuid sõbrad kiidavad et saan hakkama väga hästi.Olen 18a.Minu number on 6092214 (nimi.Margo)
    Tallinnas

Kommentaar

Niisiis. Otsin varjualust peagi algaval hooajal. Kui kellegil on meeskonnas puudu mängija kasvõi varupinki soojendama, siis olen ma sobiv kandidaat. Kui tegu pole väravavahi ametiga, olen igati ponks poiss ja valmis platsil rngi siiberdama. Talvisel trenniperioodil tegin TÜ Faunaga trenni, nüüd paar nädalat iseseisvalt ja edaspidi tahaks siis uut kluubi

Igasugused küsimused siia privakasti või rohtla(at)hot.ee või siia foorumisse või kuidagi ikka saab ju

Ahjaa, klubi peaks paiknema siiski Tartus või Tallinnas.

Kommentaar

Algselt postitas amority

Teen uue teema käesoleva hooaja tarbeks.

Samas teen ka otsa lahti, FC Streetrace.org otsib omale uut väravavahti. Postitsioon 4.liigas läänes. Eelmine aasta 5.läänes 3.koht. Samuti võib liituda ka väljakumehi, täiendused on teretulnud. Koduväljak Alus, Rapla külje all. Trennid Lasnas ja peagi ka Mustamäel.

meelis@engeros.ee @ 5020566
        Kus te lasnas trenni teete?
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

tegime Sidekooli võimlas isegi ei tea veel kas sisetrenne seal teeme edasi.
          streetrace.org

Kommentaar

Algselt postitas ACE

tegime Sidekooli võimlas isegi ei tea veel kas sisetrenne seal teeme edasi.
            Sees enam ei ole trenne. Teisipäeviti Reaalkooli platsil on meil pela nüüd.

Kommentaar

Tundub, et see hooaeg ei ole mängijatega klubidel probleemi. Tavaliselt ikka paar klubi jätab hooaja pooleli, kuna pole kedagi platsile saata, aga....

Kommentaar

Otsin klubi...poolkaitses või ründes... noor aga kogemusi küll ...pärnust....maili aadress on jonman25@hotmail.com
                Pärnu JK Poseidon

Kommentaar

Kui viljandis juhtub mõnel klubil mängijatega probleeme olems siis olen nõus kindlasti mängima. Erx112@hot.ee kui kellegil midagi pakkuda on.

Kommentaar

Suve saabudes ja vabaaega saades tekkis mulgi plaan otsida seltskond, kellega koos vuti tampida ja võistlustel käia. Endast ma oska pikalt rääkida, kuid tugevaks küljeks vastupidavus, kauglöögid ja tsendertamine, mänginud valdavalt keskväljakul. Kas on siin mõni rühmitus, kel vaja lisameest, või trenniliiget?
                    Võitle Eesti, Võitle!

Kommentaar

Algselt postitas glus

Suve saabudes ja vabaaega saades tekkis mulgi plaan otsida seltskond, kellega koos vuti tampida ja võistlustel käia. Endast ma oska pikalt rääkida, kuid tugevaks küljeks vastupidavus, kauglöögid ja tsendertamine, mänginud valdavalt keskväljakul. Kas on siin mõni rühmitus, kel vaja lisameest, või trenniliiget?

Kolmapäeval kell 19 tule Kalevi kunstmurule ja vaata kas sobime sulle.Klubiks FC Soccernet ja liigaks 5 põhi.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Rein, kas FC Soccernetil trennid ainult kolmapäeviti?
                        Võitle Eesti, Võitle!

Kommentaar

Reedeti ka samas kohas kuid aeg hilisem ehk siis algus kell 20:30.
                          Erki
                          ANASTAMINE - see on ühiskonna vapustamise kunst.

Anastamise all mõistavad arenenud alkosportlased, vahendeid valimata
                          võimalikult teravas ja tuntavas erinevuses üldiste tavade taustsüsteemist,
                          teiste inimestega (soovitavalt võõrastega) verbaalse suhte loomist, mille
                          eesmärgiks on vastastikusel empaatial põhineva suhte transformeerimine omakasuks

Kommentaar

Working...
                          X