Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Ida

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'IV Liiga Ida\'

KJ SK jaox tähendab see muidugi seda, et viimases voorus piisab grupi võitmisex ka viigist... samas vajab jõhvis saadud kaotus tasumist ja kuhjaga tasumist

Kommentaar

El Capitan on kohal...
      Ilmselt oli infonälg ja kuuldus salapärasest võlufoorumist, mis mind siia juhatas...
      Igal juhul olete siin kõvasti kritseldanud ja mul võttis oma tunnike väärtuslikku tööaega, et kõik sissekanded läbi lugeda
      Aga ega mul midagi asjalikku öelda pole...1 mäng on jäänud ja nii või naa kujuneb sellest printsipiaalne lahing...Võites Jõhvit oleme võitnud kõiki vastaseid vähemalt korra ja kodumängud on läinud 100%. Siis võime end pidada IV liiga Idatsooni parimaks võistkonnaks. Muidugi tuleb tänusõnad edastada kõigile, kes Koplilt ja Jõhvilt punkte röövinud on.

Vanade asjade meelde tuletamiseks ja niisama patramiseks kommenteerin ka 3 meie kõige mälestusväärsemat vastast.

Rakvere - respekt noore võistkonna vastu, kes kohati näitab ilusat ja kiiret mängu. Nii mõnelgi mängijal on potentsiaali jõuda päris kõrgele. Samas rikub paar tilka tõrva meepotis kogu mee ja nii jätab mõne mehe suhtumine konkurentidesse jälje kogu meeskonnale. Fakt on see, et sama tiimiga ülespoole pürgides tuleb peagi sein ette, juba see hooaeg III liigas on näidanud ,et kõik ei ole nii lihtne ja roosa. Variant ülestõusmiseks siiski on.

Kopli Dünamo - Nagu eelmine hooaeg Rakverele 2x, kaotasime ka see hooaeg 1x võistkonnale, kelle kokkumäng on märksa ladusam. Nagu Rakvere mängijad on noorteklassidest peale koos mänginud (võin eksida), nii on Kopli veidi vanemad vennad mitu-mitu hooaega koos mänginud. Madalamates liigades on see väga oluline, sest ei ole selliseid staare, kes triblaks viiest mehest mööda või lööks 40 pealt kolle ja otsustakse nendega mängu saatuse.

Tallinna Sport - vana hea sõber, kellega mängud on alati vihased ja võitluslikud. Paraku mitte positiivses mõttes, sest sellega käib kaasas ka mõttetu mölisemine ja \'kukepoks\'. Tahaks öelda, et Spordi täiskasvanud mehed võiks vastavalt eale käituda, aga 1) oleks siis ebaõiglane üldistus ja 2) nagu eespool mainitud Rakvere-case, siis ka mõned meie mehed lähevad vahel keema ja esindavad sellega kogu meeskonda. Tribüünilt vaimukusi pilduv \'publik\'; treener-esindajad, kes ei püsi oma piirides; väljakumängijate omavaheline taidlemine - vb sellist tsirkust on vaja vahelduseks intelligentsele jalgpallile, muidu läheb asi lõpuks sama pehmeks nagu rugby-gay
      Kuigi meil on nende vastu maruvilets saldo: 1 võit, 1 viit ja 2 kaotust, siis vaevalt, et nad usuvad, et meist ka tegelikult paremad on. Kuid kokkuvõtvalt tuleb neile siiski tänu avaldada, et Jõhvit ja Koplit klobisid (kui need tulemused tõele vastavad).

Tänan tähelepanu eest,
      El Capitan Figo Nuno-Donaldinho
      ----------------------------------------------
      pimedast kuusikust kappas välja Zorro...

Kommentaar

PÜSTI VALVEL, KAPTEN SISENES!!! :P

Kommentaar

Vabalt, jätkab tegevust...

Paraku, KertK, ei saa ma sinu eufooriaga nõustuda, et viimases mängus viigist piisab. Reglement ütleb küll paremusjärjestuse kohta, et:

11.6 Meistriliiga ülejäänud kohtade, samuti kõikide teiste liigade kõikide kohtade paremusjärjestuse määramisel võrdsete punktide korral arvestatakse:
          1. väiksemat antud loobumiskaotuste ja tühistatud tulemuste arvu turniiritabelis;
          2. suuremat võitude arvu;
          3. omavaheliste mängude punkte; jne

...aga ma pean vist Masingu või Tammsaare hauast üles äratama, et keegi mulle selle punkt 1. tähenduse ära tõlgiks...Sõna JA lause keskel tähendab ilmselt seda, et mõlemat tüüpe koheldakse võrdselt, seega ma võtaks kasutusele mõiste \'kriipsumäng\'. Nii Koplil kui meil on 1 \'kriipsumäng\': KJSK - Tapa +:- ja Kopli - Sport -:0 . Kui nüüd loogikat rakendada, siis plaan A) järgi arvestades peaks neid \'kriipsumänge\' kus võistkond on andnud \'kriipsu\', siis meil on see arv 0 ja Koplil 1. Kui aga Jalgpalliliit, kelle loogikas ma millegipärast kahtlen, siis võivad nad ka kasutada plaani B), mille järgi meil mõlemal on 1 \'kriipsumäng\'. Siis läheksid kirja juba järgmised punktid, mille järgi meil oleks täbaram seis. Vot nii

Väga eluterve analüüs igatepidi ehk siis viimane mäng tuleb igatepidi ära võtta...Naised-lapsed jäävad koju ahju peale seasoolikat venitama ja õnne posima. punkt.

howgh! El Capitano has spoken

P.S kas Soccerneti foorumi kell on 2h taga või olen mina oma arvutikella näppind et varem leebet tõmmata

Kommentaar

P.P.S Unustasin mainida, et kõik võtaks kaasa rohkes koguses puhast vett või halvemal juhul tööriistad kaevu meisterdamiseks...Olla kuulukse, et olla kurdetet et 20 penikoorma raadiuses Jägala kraatrist pole puhast vett

Kommentaar

ei ole mina nii kõrgel tasemel loogikat arendanud, lähtusin ikka loogikast, et kui meeskond on põhjustanud \"kriipsumängu\" et ainult neid loetaxe, seepärast ka see viigi jutt.... aga vahet pole, nii kui nii peame neile tappa tegema jägalas

Kommentaar

SK Tallinna Sport FC Strommi Tallinn 0:2

vaatasin EJLst järgi kuigi mulle väideti ennem et tln sport võittis seega on ka kahtlane spordi võit alko üle!

Kommentaar

Algselt postitas KertK

ei ole mina nii kõrgel tasemel loogikat arendanud, lähtusin ikka loogikast, et kui meeskond on põhjustanud \"kriipsumängu\" et ainult neid loetaxe, seepärast ka see viigi jutt.... aga vahet pole, nii kui nii peame neile tappa tegema jägalas
                  Minu teada on see jalgpalli mäng mitte lahing. Tore oleks kui lihtsalt võidaks , emotsioonideta.

Kommentaar

Andrei..hea jutt... seal ei ole ainult jalgpall... tuleta meelde, kuidas see klounist kohtunik vilistas jõhvis mängu... kuigi meie olime viletsad oli kohtunik ju kahe mängija eest jõhvi poolel... See ei ole mäng andrei... taon neil puuri nii punaseks, et nad ei oska jägalast kojugi sõita enam hämmingus, mis juhtus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentaar

Algselt postitas ninasarvik

Andrei..hea jutt... seal ei ole ainult jalgpall... tuleta meelde, kuidas see klounist kohtunik vilistas jõhvis mängu... kuigi meie olime viletsad oli kohtunik ju kahe mängija eest jõhvi poolel... See ei ole mäng andrei... taon neil puuri nii punaseks, et nad ei oska jägalast kojugi sõita enam hämmingus, mis juhtus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      meil olex aseriga sama vaja teha äkki saad aidata ?

Kommentaar

Millal, kus...äkki saangi

Kommentaar

08.10.2005 14:00 JK Kaitseliit Kalev Tallinn - Flexa Aseri, Alu staadion
                          ole kohal kuna mina ja don ei saa pelada, keegi peab ju nad hädast välja aitama
                          www.emmaste.com

Kommentaar

Kui võimalik.... pikk maa iseenesest

...ja ei taha transpordist teada

Kommentaar

Kui võimalik.... pikk maa iseenesest

...ja ei taha transpordist teada
                              transport väljub 12.00 peastaabist

Kommentaar

taon neil puuri nii punaseks, et nad ei oska jägalast kojugi sõita enam hämmingus, mis juhtus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                VÕIMAS ...
                                seda ma tahax näha rsk sest see mees ei aja paska...
                                Nõmme BSC OlyBet
                                www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
                                www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
                                www.mind.ee

Kommentaar

Working...
                                X