320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kokkuvõte esimesest ringist

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kokkuvõte esimesest ringist

    TJK, TJK, TJK! Just kolm korda on paslik liigat valitsevatele Wismari tänava mehepoegadele hurraa hõisata: esimesest viiest voorust tõid Aleksandr Altosar, Vladislav Stepanov ja Andrei Mitjunov koju kolm võitu. Ehkki edaspidi on taltutud ning tabelis ka üks lüüasaamine, piisab sellest esiliiga tüürimiseks kuhjaga.

    Meistriliiga liidri duublile kohaselt on võit kirjas ka Levadial: taevastesse kõrgustesse võib klubi tõsta Taavi Tammo, kes ka teisele täistabamusele korduvalt lähedal on olnud. Eilseni seisid hõbedasel positsioonil vankumatult ka elvalased, kuni Dmitri Fjodorov tartlaste au päästis ning Merkuur-juuniori Elva kõrvale kolmandaks tõstis.

    Viigilt viigile on sammunud noored vineeri- ja mööblitreialid ning mõlemad suvepealinna meeskonnad: punkt igast mängust tähendab 5.-7. koha jagamist. 9 pügalat on kogunud ka Kalev- Avo Sarapi hoolealused on ainsa klubina kõrgliigades ühe võidu kõrval kaht lüüasaamist tunnistanud.

    Saja tuhande lasnamäelase meelehärmiks on Hollandi meistermeeskonna nimekaim vajunud punase laterna rolli. Lohutuseks vaid see, et sama saatust peab jagama Lelle Spordiklubi ning vahe liidriga pole 27 mängu peale kuigi üüratu, kõigest kuus punkti.

    Verd!

    #2
    Vastus teemale \'Kokkuvõte esimesest ringist\'

    Mida iganes...
    Algselt postitas tank
    Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

    Kommentaar


      #3
      Vastus teemale \'Kokkuvõte esimesest ringist\'

      Ilusat töörahva püha...
      INTER ARMA CARITAS

      Kommentaar


        #4
        Vastus teemale \'Kokkuvõte esimesest ring

        [hauataguse häälega]...Komsomoli-nimelise staadioni teisel korrusel lahtise akna alla sätitud laua taga, monitorid ees plinkimas, sätib lipsu ja on valmis alustama otsereportaa˛i sm.Talvik.
        Jah, kohe-kohe on NSVL ametiühingute IX suvespartakiaadi raames korraldataval jalgpalliturniiril, sammumas kolonnis palliplatsile V.I.Lenini-nimelise metallitsehhi koondmeeskond \"Levadia\" ja J.A.Gagarini-nimelise katse-näidissovhoosi meisterlüpsjate meeskond \"Flora\". Vastavalt EKP KK ja ENSV Ministrite Nõukogu määrusele on mõlemad meeskonnad riietaud punasesse spordidressi....[/hauatagune hääl vaikib]
        Ilusat töörahvapüha, seltsimehed palatikaaslased!

        Kommentaar

        Working...
        X