Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tarvastu-elioni mängu kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'tarvastu-elioni mängu kohta\'

Suht mõttetu teema. Võiksite ikka oma liiga all möliseda. Lisaks on olemas rubriik naljakamad kohtunikud jne.
    Aga äkki saab seda \"huvitavat\" teineteise süüdistamist jätkata ca 2 aastat veel:P Siis on teema muidugi õigustatud.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Algselt postitas kibin
      millegipärast hoiatati tarvastu võistkonda juba enne mängu, et kohtunikuga võib raskusi tulla (ei tea, kust siis selline info?) selles saime ka tõestuse
      Naljakoht.
      vot ikka ei ole kyll
      sest nii öeldigi
      ilma naljata

Kommentaar

Algselt postitas zurka1

Algselt postitas kibin

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas Brit5

Oli kuidas oli,mehed vbolla mängisidki ausalt,aga ega kui oled tugev siis ei loe ka suurema tahtmise juures oskused midagi,kui ikka kohtunik tahab siis vilistab ta oma suva järgi sest kohtunik on(olgem ausad) platsil mängu ajal jumal!!!!!!
        Kahju ikka
        asi on nii et üks ja sama tarvastu vend teeb mitu kontot ja siis komenteerib iga ühega et jääks mulje et kõik on taga samal arvamusel!
        mis sa mõtled, et kõik, kes on nyyd hiljaaegu liitunud, on üks ja sama isik??
        eriliselt haige isik
        miks ma peaksin seda tahtma tegema?
        ma ju ise tean, et mul on õigus nagunii ja mind absoluutselt ei kotigi sinu arvamus ja ka mitte see, et kõik oleks minuga samal arvamusel (nagu sa väidad)
        äkki on sul endal siin oma 10 kontot, et oleks võimalikult palju sinu arvamust?
        sest kui sa selle peale tulid, siis äkki sa just ise nii teedki?!

igal inimesel on asjast nagunii oma arvamus ja nii palju, kui on inimesi on ka arvamusi, nii et ära kujuta endale ette, eks!!
        eestimees - miks nii mõtetut mäla ajad! Kes hakkab mingi mängu pärast 10 kasutajat tegema. Mine arene kuskil ja tule tagasi!
        kui sind ei huvita mu arvamus siis MIKS PEAKS KEDAGI KOTTIMA SINU ARVAMUS ELIONI MÄNGU KOHTA??????????? ära räägi endale vastu! sa oled eriti raske depreka all kannatav! eks igal meist on tehtud liiga liiga mängus aga see eest ma ei hakka tegema uut teemat! lase asjal minna nüüd..talu seda kui mees nüüd...suht mõttetu on asi juba. kedagi siin foorumis ei koti sinu mäng elioni vastu ju! ja kõik teavad millised on eesti kohtunikud ning see tõttu kedagi see ei üllata aga nii teha uus teema ja siin viha valada no kuule mees

PS mul on siin 10 kontot

Kommentaar

Algselt postitas zurka1

Algselt postitas kibin

Algselt postitas Brit5

Oli kuidas oli,mehed vbolla mängisidki ausalt,aga ega kui oled tugev siis ei loe ka suurema tahtmise juures oskused midagi,kui ikka kohtunik tahab siis vilistab ta oma suva järgi sest kohtunik on(olgem ausad) platsil mängu ajal jumal!!!!!!
          Kahju ikka
          asi on nii et üks ja sama tarvastu vend teeb mitu kontot ja siis komenteerib iga ühega et jääks mulje et kõik on taga samal arvamusel!
          eriliselt haige isik
          ma ju ise tean, et mul on õigus nagunii ja mind absoluutselt ei kotigi sinu arvamus ja ka mitte see, et kõik oleks minuga samal arvamusel (nagu sa väidad)

igal inimesel on asjast nagunii oma arvamus ja nii palju, kui on inimesi on ka arvamusi, nii et ära kujuta endale ette, eks!!
          eestimees - miks nii mõtetut mäla ajad! Kes hakkab mingi mängu pärast 10 kasutajat tegema. Mine arene kuskil ja tule tagasi!
          kui sind ei huvita mu arvamus siis MIKS PEAKS KEDAGI KOTTIMA SINU ARVAMUS ELIONI MÄNGU KOHTA??????????? ära räägi endale vastu! sa oled eriti raske depreka all kannatav! eks igal meist on tehtud liiga liiga mängus aga see eest ma ei hakka tegema uut teemat! lase asjal minna nüüd..talu seda kui mees nüüd...suht mõttetu on asi juba. kedagi siin foorumis ei koti sinu mäng elioni vastu ju! ja kõik teavad millised on eesti kohtunikud ning see tõttu kedagi see ei üllata aga nii teha uus teema ja siin viha valada no kuule mees

PS mul on siin 10 kontot
          alutan ja lõpetan sellega, et MA EI OLE MEES :P

Kommentaar

Algselt postitas kibin

Algselt postitas zurka1

Algselt postitas kibin

Algselt postitas Brit5

Kahju ikka
            eriliselt haige isik

PS mul on siin 10 kontot
            alutan ja lõpetan sellega, et MA EI OLE MEES :P
            Poiss?

Kommentaar

noo kui sa pole mees siis andestan sulle kõik

Kommentaar

lihtsalt huvitav oli jälgida, et kui elioni mees vea tegi ja kohtunik seda ära ei vilistanud, siis mängija pidas peenikest naeru

see on nüüd küll puhas sinu fantaasiavili, selle järgi on kõik jalgpallurid mingid erilised parastajad. või on sinu arvamuse kujundajaks tarvastu mängijad(kes nii teevad ja sellega siis uhkeldavad)?

mitmed mängijad ropendasid väljakul (tarvastu oma sai kaardi selle, eest et ropendas) elioni omad ropendasid vähemalt paar korda (ise kuulsin nii palju) aga kohtunik neid ei kuulnud (kuigi seisis lähedal)

huvitav mina ei kuulnud kummagi võistkonna poolt ropendamist, ainult paar fännitüdrukut katsetasid oma häälepaelu ja mitte ainult \"jobu\" ei olnud sõna mis sealt kostis. tarvastu mängija ka vaevalt sai kaardi ropendamise eest, pigem kohtunikuga vaidlemise eest, õigemini kohtuniku otsuse arvustamise eest

ma saan aru, et te olete tallinnast aga te ei pea siis sellepärast vastasmängijaid ega nende fänne mõnitama hakkama (nagu tehti mängu aja ja ka pärast mängu siin foorumis)

mis see tallinn siia puutub, enamus on hoopis mujalt pärit

ja see inimene ei kukkunud oma pead lõhki!!!!
                elioni mängija kukkus talle oma kehaga peale ja tema tekitas vigastuse!

sinu kirjeldusest järeldan, et tarvastu mängija sõitis järelikult kaitsjale sisse, sest kui kaitsja jõudis esimesena pallini ja selle peaga ära lüüa, siis järelikult ründaja mängis puhtalt kehalist kontakti, viies sellega kaitsja tasakaalust välja, põhjustades seega ise kurvalt lõppenud kukkumise. sellisel juhul kinnitad ju ka ise et kohtunik tegi kõik õigesti

ma saan ka sellest aru, et tugevatele ja headele ründajatele on alati suurelt tähelepanu pööratud. seetpärast püütakse ka neist ju lahti saada (siis ühel või teisel moel)
                leian, et see on nii

ründaja suutis tõesti palju olukordi tekitada, kui ta aga ise korrektselt mängib ei ole mingi põhjust teda hakata kõrvaldama, peaks temalt küsima meetodite kohta kuidas ta kaitsjaid töötleb
                millegipärast hoiatati tarvastu võistkonda juba enne mängu, et kohtunikuga võib raskusi tulla (ei tea, kust siis selline info?) selles saime ka tõestuse

ehk annad infot kes oli see hoiataja, ta võiks hakata siin soccernetis informaatoriks, siis kõigil teada keda vile soosib mingis mängus, siis saab ka teha põhjalikke järeldusi kohtunike mõjutamise kohta, pigem tundub olevat huvitav väljamõeldis

Kommentaar

palun kustutage teema ära

Kommentaar

Olin ise ka vaatamas seda mängu. Kahjuks sattusin istuma samale tribüünile Tarvastu kaunisõnaliste neidudega. Kõrvad hakkasid valutama. Isegi üks isa pidi paluma neid sõnu valima, kuna ta väike poeg oli sealsamas. Ja paar Tarvastu naisfänni tundsid ka ilmselget piinlikkust nende näitsikute sõnadevalingu pärast, kellest üks oli kibin ja teine mannu. Tõesti, pole isegi Valgas nii kohutavaid sõnu kuulnud publiku seast, kuigi oidasin sealset publikut kõige vaenulikumaks seni, ja minu suureks üllatuseks naisterahvaste suust.

Aga see selleks. Mängijate poolt eriti nagu roppusi küll ei kuulnud. Küll aga oli eriline depressioonis vana Tarvastu treener. Kohtunik kutsus teda mitmeid kordi korrale, ka siis ei saanud ta suud kinni hoida ja sõimas kohtunikke ka PÄRAST mängu. Pigem oleks võinud oma energia suunata meeskonna juhendamisele vaheajal. Mul on muide kuri kahtlus, et need samad ropendavad ja räuskavad tütarlapsed ajasid ehk ka Tarvastu endi mängijaid pisut endast välja. Tarvastu mängijate kohta pole mul küll midagi ette heita. Ei usu ka, et Elioni mängijatel on midagi ette heita Tarvastu mängijatele. Lihtsalt oli selline võitluslik mäng. Kõik Tarvastu-Elioni mängud sellised. Aga mul tekib küsimus, et kui kohtunik on siiski lihast ja luust inimene, kui teda sõimatakse, karjutakse otse, et \"kohtunik on M...\" \"mine v....\" jms(seda tegid ju sina kibin), treener lõugab, mängijad vaidlevad, siis kelle kahjuks see kõik keerab? Ma arvan, et kahjuks Tarvastu ise keeras endale sellega korraliku käki ka.

Muide minu mäletamist mööda said esimesed kollased kaardid Elioni mängijad. Ja suht õigete asjade eest. Kuidas siis kohtunik äraostetud oli? Mis onupojapoliitikast siin juttu saab olla.
                    Kohtunik tegi mis ta tegi, mis sellest enam vaielda. Collinat meile siia vilistama ei tooda.
                    Soovitan Tarvastu fännidel oma käitumise üle järele mõelda, aidata hoida oma meeskonnal positiivset meeleolu ja õhkkonda platsil ja selliseid teemasid soccernetti vaja ei ole. Lausa piinlik lugeda.

Ei tahtnud vaidlust õhutada, lihstalt mõned meeldetuletused...ja nüüd võiks kustutada teema jah.

Kommentaar

Working...
                    X