Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti amatööride koondis.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti amatööride koondis.\'

Algselt postitas amority

No siis peaks ikkagi küsima nende käest kes tahaksid minna või mis? Võiks kokku panna parimad mitte treeneri arvates kes pole 2/3 meestest näinudki.
    Ma tahan ka mängida A-koondises. Ntx Viikmäe ei taha mängida eriti ning miks mina tema asemel ei saa?

Kommentaar

Algselt postitas amority

No siis peaks ikkagi küsima nende käest kes tahaksid minna või mis? Võiks kokku panna parimad mitte treeneri arvates kes pole 2/3 meestest näinudki.
      jutus on väga suur iva!!!!! Esiteks miks ma ei näe Elioni kahte keskkaitsjat seal?? müstika minu teada sest neile küll vastast poleks seal nimekirjas..asi on muutunud palaganniks minu teada. tahaks nimekirjas näha teisi vendasid küll..nagu sooviks näha Kalev 2 ründajat seal jne jne

Kommentaar

Seal on vist mingid agad ka juures, et ei tohi olla mänginud kunagi esiliigast kõrgmal vms. , keegi kursis olevam võiks täpsustada

Kommentaar

Algselt postitas peapall

Seal on vist mingid agad ka juures, et ei tohi olla mänginud kunagi esiliigast kõrgmal vms. , keegi kursis olevam võiks täpsustada
          ei tohi olla olnud proffilepingut, pead oleam vähemalt 18 ning rohkem ei tule hetkel pähe. Vanasti vist oli ka see vigur juures, et kõrgemal kui II liiga sa mängida ei tohinud olla.

Kommentaar

Huvitav, keda oleks rahvas pakkunud, kui mansa oleks koostatud ainult IV ja V liiga meestest?

Kommentaar

Ei tohiks seal migeid selliseid reegleid olla (minu meelest) ja kes seda kontrollibki!
              Kas seal nimekirjas pole siis ühtegi meest,kes poleks kusagil kõrgemal mänginud?Kahtlen!

Kommentaar

amatööride b koondis või amatööride u21 võiks ka olla... et seal saaks käppa proovida vähem võimekad härrad:P

Kommentaar

Selle nimekirja järgi tundub et treener on kõvasti atli ja tarvastu mänge käinud vaatamas

Kommentaar

Algselt postitas Bomba

Huvitav, keda oleks rahvas pakkunud, kui mansa oleks koostatud ainult IV ja V liiga meestest?
                    Mind

Aga jah ma veel alaealine nii et ma siis ei saaks.

Tegelt päris lahe oleks midagi sellist, et kui V liiga tiimid pakuksid iga tiim oma võistkonanst kaks mängijat ja siis võiks toimuda Põhi-Ida vs. Lõuna-Lääs all-star game

Kommentaar

miks trummi meeskonnast kedagi pole

Kommentaar

Algselt postitas Chaqueta
                        Aga jah ma veel alaealine nii et ma siis ei saaks.

Tegelt päris lahe oleks midagi sellist, et kui V liiga tiimid pakuksid iga tiim oma võistkonanst kaks mängijat ja siis võiks toimuda Põhi-Ida vs. Lõuna-Lääs all-star game
                        aga selle idee võiks ellu viia ju tegelt.

Kommentaar

treener käib vaatamas, niipalju, kui jõuab, niipalju, kui soovitatakse, ise tuleb olla samuti aktiivne, kui on soov sinna saada.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Nimekiri on siin.

Kristjan Pallav JK Atli Rapla
                            Janar Mastik Tarvastu JK
                            Elar Jürimäe Lelle SK
                            Rene Aljas FC Kose
                            Lauri Mihkelson FC Kose
                            Ants Palumaa Tarvastu JK
                            Ingemar Almre Tarvastu JK
                            Tarmo Voltein Tarvastu JK
                            Henri Sammul Tarvastu JK
                            Tarmo Meresmaa Pärnu Pataljoni JK
                            Rait Sõrmus Pärnu Pataljoni JK
                            Maksim Pedõk Pärnu Pataljoni JK
                            Mikk Nestor Nõmme Kalju
                            Andreas Aniko Nõmme Kalju
                            Aivar Sosi Nõmme Kalju
                            Artur Müür Koeru SK
                            Vladimir Golubev Operi JK
                            Oliver Liiva FC EBS Team / JK Tallinna Kalev II
                            Carl Tubarik FC M.C. Tallinn
                            Lauri Elleram Paide JK
                            Siim Sildoja Lelle SK
                            Priit Zoova FC Haiba
                            Martin Ojasoo JK Atli Rapla
                            Mihkel Maltsar JK Atli Rapla
                            Janar Jõgimaa JK Atli Rapla
                            Tundub, et sellest nimekirjast pole keegi MLi mänginud. Martin Ojasoo mängis kunagi tublilt Flora kunagises duublis Valgas, aga MLi ei pääsenud. Miks ta üldse loobus tippu pääsu üritamisest?

Kommentaar

No ega ma ennast silmas pidanudki - ma rohkem õllesõber, kuid enamus ei tea sellest asjast mitte kui midagi seega ei ole neil võimalustki sinna saada? Ise peab aktiivne olema, see on küll nüüd väga nõme ütlus. Kelle silmis? Läheb õhtul treeneri akna alla palliga šonglöörima we? Parimaid võimalusi oleks kui igalt klubilt küsitaks 1-2 mängijat kellede vahel treener ntx läbiviivate trennide abil otsustab kes on pädev ja kes mitte. Sellisel juhul ei oleks me ka sellised peksukotid seal ning võiks suhteliselt heade kohtade pärast võidelda. Kas on nii või ma eksin? Süsteem ise kui selline on sitt. Isiklikult tean mehi küll ja küll kes teeks ka paljudele ML meestele silmad ette ning kes ei ole ülevalpool pelanudki.

Kommentaar

Algselt postitas amority

No ega ma ennast silmas pidanudki - ma rohkem õllesõber, kuid enamus ei tea sellest asjast mitte kui midagi seega ei ole neil võimalustki sinna saada? Ise peab aktiivne olema, see on küll nüüd väga nõme ütlus. Kelle silmis? Läheb õhtul treeneri akna alla palliga šonglöörima we? Parimaid võimalusi oleks kui igalt klubilt küsitaks 1-2 mängijat kellede vahel treener ntx läbiviivate trennide abil otsustab kes on pädev ja kes mitte. Sellisel juhul ei oleks me ka sellised peksukotid seal ning võiks suhteliselt heade kohtade pärast võidelda. Kas on nii või ma eksin? Süsteem ise kui selline on sitt. Isiklikult tean mehi küll ja küll kes teeks ka paljudele ML meestele silmad ette ning kes ei ole ülevalpool pelanudki.
                                Davai too mõni näide kas või ükski ,kes teeb ML`s mängivale mängijale silmad ette ja ise pole kõrgemal mänginudki?

Eks peale Narvaga mängu räägid teist juttu.

Kommentaar

Working...
                                X