Vastus teemale \'Eesti amatööride koondis.\'
Oi kas pisike Alfonsoke sai haiget? Kui jah siis vabanda.
Oi kas pisike Alfonsoke sai haiget? Kui jah siis vabanda.

Iga asjaga on nii, et põlve peal kiirelt nikerdades on tulemus tunduvalt sitem. Tormakalt ei ole mõtet midagi teha. Iga korralik asi võtab natukene aega kui selle nimel ka vaeva näha. Mis arvate, kas asjal oleks tulevikku kui kõigil 130 satsil palutaks saata oma parimate mängijate nimekiri, nimekirjas max 2 meest (kuni 4 kui asi seda väärt). Kokku tuleb u 300 meest kellede vahel selekteerida 1/10 välja. Ma arvan, et see oleks vaid max 2 kuu töö saamaks teada kes need 1/10 on. Peale seda saaks praegune meeskond ludinal vastu hambaid
Aga jah, teoorias on plaan tore ja vinge, praktikas läheks selle rakendumisel ka mingisugused rahasummad välja juba ainuüksi järjepidevate trennide tarbeks.

Eks paistab.Kle E ,tegelikult ma ei tea 29-st eriti midagi ,mis ja kus,kes mängivad,mmis kell jne.Eks annad äkki teada!?:-) Amority, teile ka peab vist nüüd palju õnne soovima!!:-)

Eks paistab.Kle E ,tegelikult ma ei tea 29-st eriti midagi ,mis ja kus,kes mängivad,mmis kell jne.Eks annad äkki teada!?:-) Amority, teile ka peab vist nüüd palju õnne soovima!!:-)

Kommentaar