Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti amatööride koondis.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti amatööride koondis.\'

Algselt postitas Scooter

Tra ajage privas oma asju.
    kle idikas, kas sa lugeda ei oska, öeldi sulle ,et sry.Enam siin ei aja oma asju.Nagu külakoer, klähvid niisama! Kujutan ette et muidu oled madalama kui muru!:-) Saa meheks!
    veteran:-)

Kommentaar

kahju kui sa asjalikust nõuandest aru ei saanud. ja mis see muru siia üldse puutub? mõtetu mees

Kommentaar

Algselt postitas ek

kahju kui sa asjalikust nõuandest aru ei saanud. ja mis see muru siia üldse puutub? mõtetu mees
        järgmine targutaja, kas eesti keelest aru ei saa?! Vaata ette ,mis kirjutatud, öeldi et sry, enda asju siin enam ei aja.Ei saa aru miks on vaja siin ropendama ja targutama veel hakata? Mis puutub murusse, siis mõte oli selles, et need tavaliselt siin klähvivad ja hauguvad ,kes muidu käivad mööda nurgataguseid,kuidagi peab ju end väljaelama, endal ei ole veel tillikrae villanegi!!!:-) Kui saa veel aru ei saanud! Ok ,ei viitsi, laske edasi! Teistele kõigile edu järgmiseks hooajaks!

Kommentaar

Minu sõbra näxiga ei tasu ülbata - siis ülbad ka minuga

Kommentaar

Algselt postitas amority
            Minu sõbra näxiga ei tasu ülbata - siis ülbad ka minuga
            Ohh seda õnnetust...
            DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
            Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Tahaks amatööride koondise ründeduona näha snuukrit ja härra kolmeteist

Kommentaar

Tasa! kui 13 on hommikuks lõvikonserve söönd, siis on ta ka kristiaaanost parem... tema ainus miinus ongi ebastabiilsus.. üle päeva on ta world class player. Skuuter on ka asjalik.. tal on vahest hea löök.. ja ta on emotsionaalne mees ja see toob publiku mängule... eriti naisi. niiet... kurjakuulutav duo oleks...

Kommentaar

Peaasti, et Skuti vaheajal laua viina ei jooks, siis poleks vast hullugi.

Kommentaar

Tahtsin küsida,mis eesmärgil see amatööride koondis siis koostati, mingi rahvusvaheline turniir tulemas?! Ja kui ikka 3-4 liiga mängijate vahel valida,siis suht raske valikut teha,mis kõigile meeldiks. Kindlasti võib ka 5-s liigas selliseid mängijaid olla, kes sobiks sinna.Pean silmas seda ,et mõni uus sats alustab ju 5-st, seal võib kindlasti mõni tasemel mängija olla, mõtlen ,et kuidas peatreener jõuab neid üle vaadata?! Eks peabki nende seast valima ,keda teab.Arvan samuti ,et kui mõni kes ei ole seotud koondisega, teab head mängijat ,peaks teada sellest andma, iseasi kas seda meest ka vaatama minnakse!Arvan et ühe mängu järgi on järelduste tegemine ka raske,(mängijal võib halb päev olla, jne!).
                    to Amority- tänud! Samad sõnad!

Kommentaar

3-4 liiga all pidasin silmas, 2,3,4, 5 liiga mängijaid

Kommentaar

Aga mina arvan, et suured sõbrad võiks eesti keele ja eneseväljendamise kursustele minna.

Kommentaar

Algselt postitas taku*

ja ta on emotsionaalne mees ja see toob publiku mängule... eriti naisi. niiet... kurjakuulutav duo oleks...
                          mis mängudest sa räägid? fcs mängudele pole ükski snuukri naine vähemalt pool aastat käinud..

Kommentaar

Tegelt ma arvan, et te pole normaalsed(taku*,snuuker,tärru,eston ja devil).

Muidu on reede ja ma kaon nüüd ka puhkama.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

On selline kuulujutt liikvel, et 19. novembril kohtuvad amatöridekoondis vs. u-16. Ma ei tea kyll, kui tõsine see jutt on.
                              \\"Lampard is the perfect example of a modern player. He has athleticism, strength, and the ability to attack or defend. He scores a lot of goals, has great vision and is very consistent.\\"
                              Marcello Lippi

Kommentaar

see on kindel värk et toimub...
                                mul treener vähemalt ytles...
                                niiet saame amatöör koondise vastu mängida...

Kommentaar

Working...
                                X