Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti amatööride koondis.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti amatööride koondis.\'

Algselt postitas sell8
    Arusaadav, et kogu tähelepanu saab endale A-koondis, aga no andke andeks, see, kuidas kõikvõimalikke muid Eesti koondisi meedias kajastatakse, on naeruväärne.
    Üleriigiline meedia hakkab kajastama siiski alles siis, kui asi on mingile tasemele jõudnud. Oleme ausad: kuniks amatöörkoondis on komplekteeritud sellisel viisil, kus esiteks treener pole jõudnud vaadata kõikide amatöörklubide parimaid (võtame kasvõi Kalev II, kus ka sell8 mängis ja kust pole ühtegi meest koondisse kutsutud) ja teiseks saab meeskonda see, kes läheb trenni ajaks värava taha, ei võta üleriigiline meedia seda väga tõsiselt.
    Küll aga peaks esialgu Soccernet amatöörkoondise tegemisi rohkem kajastama - Soccerneti üheks sihtrühmaks ongi ju madalamate liigade harrastusjalgpallurid.

See puudutas siis amatööride koondist. Mis puudutab naiste ja juunioride koondiseid, siis usun, et selles valdkonnas on tulemas muutusi. Vähemalt osades meediakanalites.

Kommentaar

Eesti U-16 - Eesti Amatöör koondis 0:3 (0:2)
      nr1 10 10`,nr9 40`,nr16 71`(nimesi ei tea)

Mänguprotokolli ei täidetud.Võib olla oleks ka täidetud ,kui ma poleks viimasel minutil saabunud(sorry).
      Amatööride esimese poolaja kooseisust niipalju(kaitsest paremalt vasakule):
      _________Mastik__________
      Tubarik,Nestor,Ojasoo,Jänes
      Jõgimaa__?__,Aniko,__?__
      _____Ellram,Brant_______

Amatöörid olid selgelt üle territoriaalses palli valdamises aga väga ohtlikult ei rünnatud.
      Hakkas silma ,et palli ei jõutud lüüa.Pikkade pallide andmine oli ületamatu raskus.
      Noored ründasid kontratest ja 15 minutil lõid ka värava aga kahjuks oli lööja suluseisus.Paar head võimalust jäeti realiseerimata kuna polnud meest kes peale lööks.
      Mingit lõhkumist ei olnud.
      Teisel poolajal:

________Pallav________
      Brant?,Maltsar,Ojasoo,Voltein
      Jõgimaa(Liiva),Müür,Mihkelson,Aljas
      ______?____Zoova______

Esimestel minutitel ei saanud kummagi meeskonna mängijad aru milleks nad staadionil on.Amatöörid toibusid kiiremini ja surve noortele oli tugevam ,kui esimesel poolajal.Super sööte kaitsest jagas Maltsar(ainuke kellel pika palli andmisega probleeme polnud) kahjuks ründaja Zoova lõpetamine jättis soovida.Värav kiirest.
      Midagi erilist lisada pole.Liigamängud on oluliselt jõulisemad.Üks kollane oli ,kui Liiva vastasest läbi tahtis kimada.

Mõni asjaosaline oskab ehk midagi lisada või parandada.
      Minu arvates jäi Erki nähtuga rahule.

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza

algkoosseisus ehk, ää vää??!!??
        tegija...
        Nõmme BSC OlyBet
        www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
        www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
        www.mind.ee

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Algselt postitas sell8
          Arusaadav, et kogu tähelepanu saab endale A-koondis, aga no andke andeks, see, kuidas kõikvõimalikke muid Eesti koondisi meedias kajastatakse, on naeruväärne.
          Üleriigiline meedia hakkab kajastama siiski alles siis, kui asi on mingile tasemele jõudnud. Oleme ausad: kuniks amatöörkoondis on komplekteeritud sellisel viisil, kus esiteks treener pole jõudnud vaadata kõikide amatöörklubide parimaid (võtame kasvõi Kalev II, kus ka sell8 mängis ja kust pole ühtegi meest koondisse kutsutud) ja teiseks saab meeskonda see, kes läheb trenni ajaks värava taha, ei võta üleriigiline meedia seda väga tõsiselt.
          Küll aga peaks esialgu Soccernet amatöörkoondise tegemisi rohkem kajastama - Soccerneti üheks sihtrühmaks ongi ju madalamate liigade harrastusjalgpallurid.

See puudutas siis amatööride koondist. Mis puudutab naiste ja juunioride koondiseid, siis usun, et selles valdkonnas on tulemas muutusi. Vähemalt osades meediakanalites.
          .
          Raimo, sain su jutust nii aru, et vähemalt Postimehe sporditoimetus muutub kõvasti jalgpallilembelisemaks , või ma sain valesti aru?
          Koht, millest ma aga aru ei saanud/saab meeskonda see, kes läheb trenni ajaks värava taha/????? Pead silmas teatud isikut või oskad sa mingit lugu meile pajatada sellest, miks just ÜKS või TEINE mees praeguses amatöörkoondises on.

Kommentaar

A, kas see fännitar on siis selgeltnägija?

Kommentaar

haha, ei saand kätte

Kommentaar

Vastus teemale \'Eesti amatööride koondis

Kallis Esko, mul ei ole selle vastu midagi, et sina amatöörkoondises mängid. Samuti ei ole mina see, kes koosseisu valib ja, kes mängudel käib. Seega mind ei huvitagi, kes seal mängivad, kuid mind huvitab, kuidas amatöörkoondis on mänginud erinevates sõpruskohtumistest.

Selles suhtes, et kui ma küsisin väravalööjaid ja sa neid ei teadnud, siis mida kuradit sa hakkad esinema? Öelnud, et ei tea kahjuks ja kõik. Sellest oleks piisanud, oleks mujalt uurinud. Kuid nüüd üks väike nõuanne – Soccerneti foorum ei ole mingisugune Tivoli, kus kõik peaks keerlema ümber sinu. Väga tore, et sa suvel seal osalesid ning klouni mängisid, kuid ehk aitab. Tule maapeale tagasi ja proovi natukene vähem „eputada” oma ütlustega.

Kommentaar

Kui woodman(kui üks vana vastik teada tuntud tegelane) midagi õiendama tuleb, siis ei saa see mitte kellegi teise perset nokkida, kui ma temaga arveid õiendan.

Capichi?
                  On kyll meie asi, kui sa teed seda avalikult.

Kommentaar

et siis tivoli ruulib ja lahe onjä.. edevuselaat jne jne.. pähklike ikka ei taha midagi paremat välja võluda siis ta ei taha..

võtsin oma postid maha peaks teil ka rahulikum olema lähen teen ilusti trenni, et te mind siin vahepeal kiita saaksite..
                    kes koera saba ikka tõstab kui mitte tema ise

Kommentaar

Vastus teemale \'Eesti amatööride koondis

Algselt postitas lullu9

et siis tivoli ruulib ja lahe onjä.. edevuselaat jne jne.. pähklike ikka ei taha midagi paremat välja võluda siis ta ei taha..

võtsin oma postid maha peaks teil ka rahulikum olema lähen teen ilusti trenni, et te mind siin vahepeal kiita saaksite..
                      kes koera saba ikka tõstab kui mitte tema ise

ja jorrss või mis iganes sa polnud.. Ronaldinho jookseb ka imelikult (oih.. ma olen jälle pilvedes)

Kommentaar

tavaliselt tuleb peale 20. eluaastat mõistus pähe aga mõnel jääbki tulemata

Kommentaar

Ei leia, et Brazza millegi poolest väga erineks teistest aktiivsetest foorumi külalistest.
                          Olen ise ka edev inimene ja ühestki kiitusest ära ei ütle.Kellegilt ju midagi ära ei võeta ja liiga ei tehta.

On kordades hullemaid ja tüütumaid tegelasi nt.Devil või Amority ,viimane on üldse omaette teema.

Mis puutub aga Esko(Brazza) mängija oskustesse siis on täiesti tavaline harju keskmine.Plussiks töö tahe ja miinuseks viimasega saavutatu realiseerimine.

Amatöörkoondise teemasse ka.Esko ei olnud kõige kahvatum tegelane selles pundis kuigi omad \"kiitused\" ta treenerilt sai.

Kommentaar

T*ra ja mina arvasin, et ma meeldin kõigile.

Kommentaar

Devil, kallistame. Mulle sa igatahes meeldid

Kommentaar

Algselt postitas sell8

Devil, kallistame. Mulle sa igatahes meeldid

Kommentaar

Working...
                                X