Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fc Volunder

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Fc Volunder\'

Algselt postitas Raivo19

Härrased Kakumäelt!Lugege nüüd veelkord ilusti läbi,kes plärtsuma hakkas.Mina olen seal teemas,kus tahan.Ja üleüldse,kas teil on oma vana võlg makstud kohtunik Peljo eest Hiiu staadionil.300-t krooni küsi kümme korda,häbiväärne lugu.U2 valgustab teid lähemalt.KRS,lase end raskesti kasvatavate noortekoloonias arvele võtta

Raskesti kasvatav olen????kust sa selle järelduse tegid...minu solvangutest sulle??? ok ok tubli(vaimselt haige oled vist) ma üha rohkem veendun selles, et sul ongi probleeme selle põhiharidusega-sa tundsid end puudutauna kui hakati nalja tegema selle põhikooli lõpetamise kohta...no anna meile andeks, et sa lõpetasid põhikooli veel hiljem ära ning nüüd pead kuskil labidamees olema. sa aru meie pole selles süüdi, et sa oma vanemate lootusi ei täitnud ning ei suutnud 17 aastaselt põhikooli ära lõpetada, ja tead mida, mine võta nüüd natukene rahusteid ja mine magama -totu!!!

Noh aga kui sa selle võla teema ülesse võtsid siis ole nii hea mees ja mine maksa ära, või mis-sest need, kes võlgu on pole meie tiimis, sest vahepeal on vahetunud mängumehed ja isegi meeskonna nimi- ma loodan, et oled ikka tähelepannud seda!!!Ja kes sul siin kakumäelt on?????????

Ja plärtsuma hakkasid ju sina???

Kommentaar

Lõpetame selle või lõpetan mina?
      Aitab mölast nüüd.

Edaspidi siia teemasse ikka asjalik info.

Kommentaar

Pras,ole hea ja luba mul paari viisaka sõnaga viimast arvamust avaldada.Kui see on mölin,tee hoiatus ja ma vabandan.

Esiteks,kui mõnele käib hinge peale,siis vastan,et mul on keskkoolis ja kõrgkoolis sooritatud emakeele ja kirjandi eksamid korralikele hinnetele.Saan küllalt hästi asjadest aru.

Teiseks,Roosaelevandi vastuses Amority\'le,millest asi algas,pole kopika eest irooniat,vaid toorest norimist.Roosaelevant räägib edaspidi selgelt endale vastu,teatades ühes postituses,et ta ei loe irooniat välja, ja teises,et kui ei saanud irooniast aru,siis...Isegi tema meeskonnakaaslane on arvamusel,et tegu on provokatsiooniga.

Kolmandaks,kui ma vahepeal korra juba mõtlesin,et äkki ma ise ei saanud asjast aru,siis sellise klähvimise peale on selge,et ma eksisin.Noored kuked ei osanud lihtsalt vaimukusele vaimukusega vastata,mida ise tunnistada ei taheta.

Neljandaks,minu asi pole kedagi ümber kasvatada,aga kui Roosaelevant minu nime valesti pruukis,vastasin samaga.Tema koos beastie\'ga jäid minu arvates veel sündsuse piiridesse,kuid tundmatu suurus KRS läks küll üle piiri nahaalseks,torkides lihtsalt vahele vaenu õhutamise eesmärgil rääkimata minu ja Marcello aadressil tuldud loosungitest.Ma oskaks talle selliseid väljendeid selga lasta,et tal kaoks mitmeks päevaks enesetunne ära,kuid see pole eesmärk.Sellistel hüsteerikutel,kui nad end ei paranda, pole foorumis mingit väärtust.

Viiendaks,Volundrile kui võistkonnale edu,jääge püsima ja terveks.Mul endal algab kaheksas liigahooaeg ja olen kursis,kust te välja kasvasite,Hundiga sai tollest vanast asjast räägitud.Aumehena,kuna ilmselt mäletab,tahtis ta asja omast taskust ära klattida,kuid see pole raha vaid põhimõtte küsimus.Ega ma seda kopikat endale ei taha,tore oleks,kui inimene(siis kohtunik) ei käiks ja laulaks,et talle võlgu ollakse.Kindlasti teab seda ka siis väravas olnud Neth,poisid, ajage oma võlg korda.
        Kapten Trumm

Kommentaar

Midagi tuli nagu tuttavlikku ette.
          Teatud härra eelmine püüdlus \"asja ainult naljaga võtta\" on siin paaril-kolmel leheküljel ka päris palju arutelu tekitanud. Ja kõik sai alguse, kui palliplatsil kohtusid Eurouniv FC - FC Volunder.
          Nimedest arusaamisega paistab endiselt raskusi olevat.

Kommentaar

Head peerud olete ikka

Case closed and reopened for normal posts.

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19

Pras,ole hea ja luba mul paari viisaka sõnaga viimast arvamust avaldada.Kui see on mölin,tee hoiatus ja ma vabandan.

Esiteks,kui mõnele käib hinge peale,siis vastan,et mul on keskkoolis ja kõrgkoolis sooritatud emakeele ja kirjandi eksamid korralikele hinnetele.Saan küllalt hästi asjadest aru.

Teiseks,Roosaelevandi vastuses Amority\'le,millest asi algas,pole kopika eest irooniat,vaid toorest norimist.Roosaelevant räägib edaspidi selgelt endale vastu,teatades ühes postituses,et ta ei loe irooniat välja, ja teises,et kui ei saanud irooniast aru,siis...Isegi tema meeskonnakaaslane on arvamusel,et tegu on provokatsiooniga.

Kolmandaks,kui ma vahepeal korra juba mõtlesin,et äkki ma ise ei saanud asjast aru,siis sellise klähvimise peale on selge,et ma eksisin.Noored kuked ei osanud lihtsalt vaimukusele vaimukusega vastata,mida ise tunnistada ei taheta.

Neljandaks,minu asi pole kedagi ümber kasvatada,aga kui Roosaelevant minu nime valesti pruukis,vastasin samaga.Tema koos beastie\'ga jäid minu arvates veel sündsuse piiridesse,kuid tundmatu suurus KRS läks küll üle piiri nahaalseks,torkides lihtsalt vahele vaenu õhutamise eesmärgil rääkimata minu ja Marcello aadressil tuldud loosungitest.Ma oskaks talle selliseid väljendeid selga lasta,et tal kaoks mitmeks päevaks enesetunne ära,kuid see pole eesmärk.Sellistel hüsteerikutel,kui nad end ei paranda, pole foorumis mingit väärtust.

Viiendaks,Volundrile kui võistkonnale edu,jääge püsima ja terveks.Mul endal algab kaheksas liigahooaeg ja olen kursis,kust te välja kasvasite,Hundiga sai tollest vanast asjast räägitud.Aumehena,kuna ilmselt mäletab,tahtis ta asja omast taskust ära klattida,kuid see pole raha vaid põhimõtte küsimus.Ega ma seda kopikat endale ei taha,tore oleks,kui inimene(siis kohtunik) ei käiks ja laulaks,et talle võlgu ollakse.Kindlasti teab seda ka siis väravas olnud Neth,poisid, ajage oma võlg korda.

Ma ei tahaks midagi öelda, aga Amority vastus minu iroonitsemisele oli konkreetne norimine või siis erilise lolluse tunnus. Sealt hakkas kivi veerema! Ja see, et ma siin üldse sinuga vaidlen on tingitud sellest, et sa ise toppisid ennast sinna vahele.

Ja su nime kirjutasin ma valesti täiesti kogemata. Räägi kas 19 asemel 16mne kirjutamine on siis tõesti väärt kohe isiklikuks solvanguks? Lesbielevant - äitahh!

Ja kle vaimukusele vaimukusega vastata? Kus oli vaimukus teie postides? Võibolla sa kujutasid omale ette seda. Mitte midagi isiklikku.

Ja selle nende eksamite kohta nii palju, et ju aastal XX olid teised reeglid, sest ma ausalt ei mõistnud vahepeal su kirjutisi. Kuigi siin ma pole kõige õigem kritiseerija, sest olen ise ka paras lamp kirjutamises

P.S - Neth tahab poliitikuks saada. Ta on niisugune tore inimene, kes ei ytle vist peaaegu kunagi pahasti.

Ja selle ilgelt vana teema kohta soovitan lugeda Silveri postitust lk 22.
              How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Roosa, loe nüüd hoolikalt eelmise lehekülje algust ja sa näed kes ja kus midagi noris.

Teeme nüüd nii, et kui keegi OT sõna võtab siis paneme selle teema ilusasti kinni. Sobib?

edit by Devil: Kas te ei suuda lugeda, mida teile kirjutati Amority poolt? Edasine spam läeb kustutamisele, teemat vast pole mõtet sulgeda, kuni meeskond eksisteerib.

Kommentaar

Rohkem on postitusi kadunud, kui need kaks, kõik mis pold ilus läks. Ei leia, et see läbu siin oli õigustatud ega miskit. Kõike võib, aga mõistuse piires. Ntx eilsed futu.com ropendamised ja möllamised on kah kustunud, mis siis, nii oli õige.
                  Aru enam ei anna ja lõpetagem see jant. Räägite millestki, rääkige Volunderi tegemistest.

Kommentaar

Algselt postitas Devil

rääkige Volunderi tegemistest.
                    Eeldades, et see jant on siin nüüd lõppenud, räägin paari sõnaga Fc Volundri ootsutest eesoleval Aastalõputurniirli. Kuna osa saavad võtta ainult eelmisel hooajal registreeritud mängijad, siis tuleb nö. vana kaardiväega hakkama saada. Tulemust me jahtima ei lähe, ausaltöeldes oleks super, kui laeks jääks alagrupp - lihtsalt ei viitsi seal kalevi hallis kella 9ni passida (aga kaotama me muidugi ka ühtki mängu ei lähe).

Igaljuhul edu kõigile satsidele

Kommentaar

Algselt postitas Neth

Algselt postitas Devil

Eeldades, et see jant on siin nüüd lõppenud, räägin paari sõnaga Fc Volundri ootsutest eesoleval Aastalõputurniirli. Kuna osa saavad võtta ainult eelmisel hooajal registreeritud mängijad, siis tuleb nö. vana kaardiväega hakkama saada. Tulemust me jahtima ei lähe, ausaltöeldes oleks super, kui laeks jääks alagrupp - lihtsalt ei viitsi seal kalevi hallis kella 9ni passida (aga kaotama me muidugi ka ühtki mängu ei lähe).

Ses suhtes, on teil päris mõnus alagrupp, et su soov võib vabalt täituda.

Kommentaar

Algselt postitas Neth

Algselt postitas Devil

Vana kaardiväega? Tore, et meid oled maha kandnud.

Kommentaar

Volundri mehed püütke ikka edasi pääseda alagrupist!

Kommentaar

Viimaste päevade ainukesed targad sõnad :
                            Algselt postitas Hunt

klge mida te siin vaidlete! Üldiselt sellist jama ajage privaatsõumite teel! Ning minu teada ple siin teemas Härra Raivol ültse midagi teha. Kahju on vaadata et foorumisse tuleb aina juurde kes kirjutavad suht mõtetuid postitusi et saada endale juurde postituste arvu. Igaljuhul kõigile edu ja põnevat jõuluvana ootamist!
                            Volunderile muidu edu. Mitte ainult Hundi pärast, vaid teil on ka kuradi tüütu, kuid siiski väga karismaatiline juht ja õpetaja Anti-Anti.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Devil

Rohkem on postitusi kadunud, kui need kaks, kõik mis pold ilus läks.
                              Eks igasugune uus asi vajab harjumist. Kevadest läheb lahti totaalne muutumine siinses alafoorumis

Kommentaar

UUuuu... Sa oled vist prohvet!

Igatahes, siis täna Volundri mängud 15:30 esimene, 16:45 teine ning 17:45 kolmas. Kõik vaatama ja kaasaelama

Kommentaar

Working...
                                X