Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aastalõputurniir saalijalgpallis 05

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Aastalõputurniir saalijalgpallis 05\'

Algselt postitas marcello

Vanja valiti parimaks mängijaks Vaatasin ja imestasin kuidas vana mees noored üle jooksis...
    Super Vanja!!! Krt kahjuks ise vaatama ei jõudnud, igaljuhul lühinägelikult penskarilt hea esitus kindlasti!!!
    "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Algselt postitas Chaqueta

iga kollase kaardiga sai 2min. karituse
      Marcello sai õigetsi aru
      minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

kas seal turniiril mingi pilet ka on? kui jah, siis palju see maksab?

Kommentaar

25.- eeku?

Kommentaar

kas see on FAKT? Milleks see ? seal lõpus on? kahtlane...

Kommentaar

Pilet on 25 krooni.

Kommentaar

sai siis täna esimene voor ära vaadatud.
                Levadiast lahkunud Maksimov ja Kuslap mängivad TVMK eest, Djatshenko on Merkuuris ja ka Vitali Gussev on Tartus tagasi.
                Muud põnevat ei märganud.

Üldiselt on ilmselt lõpuks 3 paremat Levadia,Merkuur ja Trans.

Kommentaar

rõõmu teeb, et meie oma poiss Kohilast on Floras...ja ka juba jala valgeks saanud, loodetavasti jääb ka PAsile silma, kui ta peaks seda turniiri ikka jälgima

Kommentaar

flora oli ikka tõsine pettumus . peaks olema häbi mitmekordsel eesti meistril selliseid lohve ennast esindama panna. arvan et isegi mõni suvaline teise liiga sats oleks paremini mänginud.

Kommentaar

ma arvan, et mitte, jäta parem need nimed tuleviku tarbeks meelde.

Kommentaar

Algselt postitas Devil

ma arvan, et mitte, jäta parem need nimed tuleviku tarbeks meelde.
                        Sul on selles suhtes õigus,et tuleviku tarbes võib nad meelde jätta..,kuid kunagi ei tea mis neist tuleb.Tänasel päeval on fakt,et Flora esines kehvalt ja selle tulemuse eest neile ka praegu hinnang antakse.Alahinnati turniiri ja teisi,või suhtuti ükskõikselt.

Lihtne näide on endal varrukast võtta.Oli aeg,kus Viimsis seljatasime Katsevi poolt juhitava TJK võistkonna(sinna kuulusid Kruglov,Dmitrijev jm.kõrgemale jõudnud pallurid) kolmandas liigas 3:2.Sõimata said nad \"hoovipoistele\"allajäämise eest nii,et kogu Rohuneeme poolsaar kajas.Täna on nad head,kuid toonast etteastet ei saanud küll millegagi õigustada.

Võrdlus pole võib-olla väga kohane,kuid kõrvaltvaataja annab hindeid klubile ja hetkeseisule.
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Õhtulehes on väga hästi öeldud: meelelahutusturniir. Seda ta oli Flora süsteemi mängijatele, sest tegijad puhkasid kodus, noored tegid tööd ning tulemus polnud oluline. Lihtne ju!

Kommentaar

Algselt postitas bro
                            b-klassi turniiril tegi mingi sorokini nimeline tont nii, et hyppas fc kotkase mängijale kahe jalaga kõhtu, peale olukorda, kui pall oli juba eemal! tra siuke udu peaks karistuse saama jalgpalliliidu poolt! ise oli yx halvemaid kaitsjaid yldse sel turniiril...eriti poolfinaalis mängis tohutult sitalt, lastes iga kord pärnu ryndaja mööda. tont on vale ala valinud...jalgpallimängimisanne puudub täielikult! enda arust oli ta muidugi eriti jõuline jõmm seal...tglt on haige kondine lõngus!
                            Ma võin ju seda olukorda kommenteerida. Ennem ei jõudnud siia teemasse vaadata, kui kuulsin sellest jutust oma meeskonnakaaslastelt. Olin palliga vasakul äärel ja ründaja elas seljas mul, määrustevastaselt. Sain siis kuidagi palli ette ära söödetud ning siis kukkusime mõlemad täna ründaja tehtud veale, kohtunik ei vilistanud, kuna pall oli meie. See oli veidi ülepingutatud, et ma talle kahe jalaga ribidesse hüppasin. Asi oli nii, et hetkel kui mõlemad maas lamasime lõin ma Kotka mängijale parema jalaga ribidesse (pikali olles) ning siis tõusin püsti ja mängisin edasi. Mängisite ise ka ainult vigade ja seljaselamiste peal, aga noh ma ei hakka siin oma tegu õigustama. Turniirist endast ka, et alagrupis ei lasknud me ühtegi väravat endale lüüa ning mäng Kotka vastu oligi üks sitemaid meie esituses, sest ei suutnud endast tunduvalt nõrgemale väravat ära lüüa, vaid läksime käega lööma, selle tõttu oligi õhkond väga närviline. Poolfinaalis - tunnistan, et jah mu mäng ei olnud just eriti hea, aga ära palun tule mind turniiri sitemaks kaitsjaks tembeldama, kui te ise teenisite alagrupis 1 punkti. Teinekord, kui sul (või sellel mängijal kellele ma vea tegin) tulge öelge mulle seda näkku, mitte ärge rääkige seda kuskil soccerneti foorumis teise inimese selja taga.
                            Aitäh!

Kommentaar

siim on lahe mees.... õige kah, et kotkastele kerepeale andis.. ja pealegi.. kõik on lubatud, kui valged putsad jalas

Kommentaar

Algselt postitas taku*

siim on lahe mees.... õige kah, et kotkastele kerepeale andis.. ja pealegi.. kõik on lubatud, kui valged putsad jalas
                                täpselt õige jutt Valged puutsad(Y)

Kommentaar

Working...
                                X