Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Algselt postitas ralf85
aga kuhu ma CV saatama pean?
Siint leiad kontakti.Aga kuna klubil on tekkinud piiratud hulk otsustajaid, siis tore oleks kasvõi klubisiseselt teada, mis ja kes treeneriks sobib ehk teisisõnu-milliseid kriteeriumid?Kas see , kes küsib kõige vähem/rohkem raha, omab mängijana/treenerina ka kogemust või mis?Vaadates seniseid (avalikke)pakkumisi, siis teeb kõhedaks küll...
Algselt postitas ralf85
aga kuhu ma CV saatama pean?
Siint leiad kontakti.Aga kuna klubil on tekkinud piiratud hulk otsustajaid, siis tore oleks kasvõi klubisiseselt teada, mis ja kes treeneriks sobib ehk teisisõnu-milliseid kriteeriumid?Kas see , kes küsib kõige vähem/rohkem raha, omab mängijana/treenerina ka kogemust või mis?Vaadates seniseid (avalikke)pakkumisi, siis teeb kõhedaks küll...
oot et ma siis pean valdisele helistama ve või mis ....!!!
Ralfi julgen muidu soovitada küll,ikkagi Flora koolkond,jagab mängu ja treenimiskogemus olemas,tal on pealehakkamist ja tahet.Meile teeb ka nipet-näpet,kõrvalt olen kuulnud,et kui mõnel mõistus otsas,kutsub tema appi.Samas on ta noor veel,vähe kogemusi.
Nime enam kahjuks ei mäleta aga ta pidi mingi vanem kogemustega vend olema...aga see variant pole yldse kindel...uuel aastal pidi ta ära otsustama vms.. ja ma usun, et meile oleks parem kui me saaks kellegi seast valida. Aga ega IV liiga eriti vist treenereid ei meelita?
Kommentaar