Täiesti mõttetu sats.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Valga FC Warrior
Collapse
X
-
aga siiski ei raatsi Flora süsteem seda kohta Valgale anda.Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustTäiesti mõttetu sats.
Kommentaar
-
Valgal on ju Warrior II, kes ei suutnud II liigas püsida, see nüüd Valga vutti küll ei kahjusta, et neile Esiliiga kohta ei anta. Samas praegune Warrior ei ole jah parim variant ka.Algselt postitas spekter Vaata postitustaga siiski ei raatsi Flora süsteem seda kohta Valgale anda.
Kommentaar
-
Teised vanemad poisid olid veel päevaks nii täis, et ei jõudnud üldse kohale? Sesmõttes tänase kapteni ees müts maha, eks kui neid liköörikomme poolajal sisse võtta, siis võib vast väikesed lõhnad üles kruvida küllAlgselt postitas Art1 Vaata postitustÄrge nüüd lahmige,püüdke süveneda.Täna ju sisuliselt ainult 94-95 aastal sündinud poisid mängisid.6-7 mängijat erinevatel põhjustel puudusid.Mõttetut pole siin midagi.
Kommentaar
-
Täna halb päev võibolla tõesti aga antud sats esiliigas stabiilselt peksa saanud. Isegi kui tänased 12 väravat maha arvestada ollakse teiste üle poole rohkem väravaid sisse imetud. Kaheksa vooru ja eelviimasest kohast seitse punkti. Väga raske on neil mängijatel motti kõrgel hoida, kes tõesti tahavad ja püüavad selles satsis. Kahtlen, et neid just ülearu palju seal on. Kapten on mängul alkoholi lõhnadega, ideaalne eeskuju neile noortele, kes seal satsis, kuid ega needki seal enamus mingid pühendunud jalgpallurid ei ole. Olen kindel, et antud satsist kõrgemale jõuab maksimum 3-4 kutti ja need 95 sündinute seast. Pakun, et mõnus pohmakas võis täna rohkem kui ühel Warriori mängijal olla.FC Flora
Kommentaar
-
Kui loed neid kommentaare ja veidi mängu protot vaatad ja siis tsipa mõtled, peaksid isegi taipama.Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustVirtuaalne patsutus seljale minu poolt esimesele julgele, kes julgeb selle "kapteni" nime (ja miks mitte foto) siia postitada.
Kommentaar
-
Ei pea just Pendli Veeliks olema, et sllest aru saada. Muinskind on kapten ja esimena ta ka välja vahetati.Algselt postitas Alfonso Vaata postitustKas see oli Viljandi mängija Muinskind, kes kommis oli?
Ei tea kas võttis vaheajal peale, et kohe teise poolaja alguses välja vahetati?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar