Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Võru

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'JK Võru\'

Algselt postitas PraS

Algselt postitas amority

Algselt postitas maxdas

lihtsalt mõtlesin et teeks selle teema. ise mängin kõige nooremates.
    Ma lihtsalt mõtlen, et panen selle teema kinni varsti.
    Iseenesest on see vägagi sarnane teemadega Kuradid, Olympic või Püsivus.
    Kuradite teemaga ei anna seda kahjuks võrrelda, samamoodi oli sulgemisele viitamine õigele teele aitamiseks kui sa sellest aru ei saanud

Kommentaar

Igati tore teema. Ise ka kunagi sellest klubist jalgpalluri teed alustatud. Olles nüüd kaugemal, on tore lugeda klubi tegemistest. Nädalavahetustel ja puhkuse ajal teeks hea meelega nendega trenni.
      Hooajal jälgin tihti ka nende kodukat, mis kahjuks selle hooaja lõpus ei hiilanud aktuaalsusega.
      Kas mehed praegu ka trenni teevad (mis päevadel) ja kus kohas? Mina toetan antud teemat. Andke aega neile atra seada.

Kommentaar

ja võimalused hetkel võimaldavad teha 1 kord nädalas trenni ja sedagi kääpal kolmapäeviti kell 20.30
        Aga kui uus spordihall valmis saab siis peaks 2 aega juurde tulema teisipäev ja neljapäev vist

Kommentaar

Algselt postitas amority

Algselt postitas PraS

Algselt postitas amority

Algselt postitas maxdas

Kuradite teemaga ei anna seda kahjuks võrrelda, samamoodi oli sulgemisele viitamine õigele teele aitamiseks kui sa sellest aru ei saanud
          .. ja sellised on meie moderaatorid. Mis sa, kurat, ähvardad. Kasuta oma võimu ja pane siis kinni.
          Minu arust peaks just soodustama ühe klubi teemasid. Annab ka ülevaate, mis klubiga tegu ja mis klubis toimub.

Vabandust, et ägestusin aga selline röökiv lamedus ajab \"seierid punase peale\"

Kommentaar

Algselt postitas Janek

Algselt postitas amority

Algselt postitas PraS

Algselt postitas amority

Algselt postitas maxdas

.. ja sellised on meie moderaatorid. Mis sa, kurat, ähvardad. Kasuta oma võimu ja pane siis kinni.
            Minu arust peaks just soodustama ühe klubi teemasid. Annab ka ülevaate, mis klubiga tegu ja mis klubis toimub.

Vabandust, et ägestusin aga selline röökiv lamedus ajab \"seierid punase peale\"
            Ma tsiteerisin teemaalgataja sõnu \"lihtsalt mõtlesin\". Ma ei tea Jann, kas sa oled jobu või ei aga katsu lugeda ridade vahelt ja kui sa seda teha ei oska siis loe seda mis ridadele kirjutatud on. Ma luban, (see on sinule Janek), et ma panen tulevikus lukku kõik teemad mille esimene post ei sisalda piisaval hulgal arukaid mõtteid. (Olen hoiatanud ka varem, et sellest aastast hakatakse mu peale äärmiselt tihti närvi minema kuna soovin siin korra majja lüüa )

Nii, et Janek, mine nuta palun kusagil mujal sinusugused \"punased seierid\" võivad punastada mujal Kui tahad võin sind personaalselt ähvardada.. nurga taga

Kommentaar

Janekiga nõus ja Kuradite teemast või selle algusaegadest erineb see selle poolest, et siin ei hakatud kohe pooletoobiseid ja 3-sõnalisi poste asjaosaliste poolt tegema.
              See et sa amority oma väite kohaselt tahtsid sulgemisähvardusega teemat aktiivsemaks muuta, ei tule küll kusagilt välja. Nii et ära genereeri siin hiljem mingit poolkõva vabandust.
              Ja siia lõppu 1 väike võrdlus.
              Nimelt on madalamates liigades alati 1 suur häda kohtunikega eksole.
              Ja rahulikumalt asjasse suhtuvad tegelased ütlevad selle peale, et nagu mängijad ja nende tase, nii ka vilemehed. Mis on ju tegelikult ka õige.
              Vaadake sama lugu on ka moderaatoritega.

P.S. Sry et ma teemasse midagi ei öelnud, aga minu jaoks on see teema igati õigustatud ja kui hooaja alates hakkab siia ka tulemusi ja mängude lühiülevaateid potsatama, siis neid loen ka alati huviga!
              Thx!

EDIT:

to amority. Sinu järgnevale postile niipalju, et oma avalausete rumalusest saad sa ehk isegi aru ja mingit vana vimma mul sinu vastu pole. Mul on vimm lolluse vastu. Aitäh!

Kommentaar

Antz, sinu vimma juba ma tean enda vastu, hädalda mujal. Ma ei tea kas olen su naist käppinud või milles asi aga ürita näha asja õiges valguses.

1) Teema algataja post sisaldas täpselt niipalju infot et kus see poiss mängib. Seda infot võib ta vabalt oma reidikontol presenteerida. Oleks nr.10 esimese posti teinud poleks probleemi esinenud.

2) Ma ei näe mõtet teemadel mida tehakse lihtsalt niisama, kus see ei anna teistele lugejatele mitte midagi.

3) Minu esimene post Nii sisutihedat teemat ei ole mõtet siia foorumisse küll teha. Ehk tutvustad oma meeskonda väheke lähemalt koos mängijate, plaanide jmz sellisega. ütleb ju kõik? Mis poolkõvast jutust sa siin nAtz saad rääkida? Samuti mis kuradi ähvardusest te räägite üldse?

4) Lihtsalt mõtlesin et teeks selle teema = Ma lihtsalt mõtlen, et panen selle teema kinni VARSTI. Selle all pidasin silmas OT möginat mida me siin ka preagu viljeleme kuna vingujaid/hädaldajaid liigagi palju.

5) Kuna peale poste ilmus koheselt ka arukaid poste siis järelikult oli \"õigele teele\" aitamisest kasu, nii, et mokk maha

6) http://foorum.soccernet.ee/read.php?TID=2569 Kuradite teema all on esimeses postis kõik ilusasti välja toodud mitte arulagedat teksti pandud. See mis sinna alla tuli(eb).. seda ei saa keegi kunagi garanteerida, et 100% normaalsed oleksid.

7) Te hakkate mind peagi armastama

Kommentaar

Miks võrukad aastavahetuse turniirist osa ei võtnud? Lugesin, et ainult kupid mängisid seal? Kas mehi ei saanud kokku? Alati kui mehi puudu on võib mind ka kutsuda, aitan meeleldi Ise teen trenni hetkel Pärnus. Koormus on 3-4 korda nädalas.
                  Kuidas Valga siseturniiril läks?

Kommentaar

Võru käis küll aastavhetuse turniiril ja jäädi napilt pool-finaalidest välja. Esimeses mängus oldi ilmses ülekaalus Kalev II vastu ja omati ka mitmeid häid võimalusi kuid kaotati õnnetult vv eksimusest 1:0. Teises mängus võideti 2:0 Rakveret ja kolmandas mängus 6:0 Hansa Unitedit.

Kommentaar

Working...
                    X