Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma olin ise väravas. Mul lubati lihtsalt penaltit lüüa mängu lõpus.
Ja Oku kasutas seda võimalust mitte just väga stiilivaeselt, ehk siis penalt lendas parema ristnurga juurest postipõrkest väravavõrku. Meie teise värava lõi muuseas Roos
MÄNGUPAIK: Sportland Arena
VÄRAVALÖÖJAD: Tursk, Luhaorg - A. Unt, K. Korõtko
HOIATUSED: üks kollane läks flora duubli duubli pikale blondi peaga mehele, kes ei suutnud väljakul lõugu koos hoida (nende treener ütles kah mis mehest arvab peale seda )
MÄNGPAIGA OLUD: kunstmuru nagu kunstmuru ikka pilves ilm, jalgpalli jaoks super
PEALTVAATAJAID: umbes 10 nägu oli kokku
FC TWISTER koosseis:
Kaljumäe - Kallas (Poikalainen), Rooden (Toni), Kors, Vissak - Sampka (Mõistus), Korõtko, Roos, Roht, Jakson (Bender) - Unt (Baum)
Laiemas laastus võib mängu jagada kaheks - Põhja Tallinna poolaeg ja Twisteri poolaeg.
Mäng leidis siis aset A. Le Coq Arena kõrval Põhja Talinna kodus. Seetõttu on ilmselt ei ole üllatav, et esimesel poolajal domineerisid rohesärgid, kuigi ka keerutajatel olid omad võimalused. Esimene värav sündis sellest, kui vastaste nr. 9 sai üks ühele minna väravavahiga. Teine tuli aga karistuslöögist. Twister mängis vasturünnakute peale ning paar korda said ohtlikult löögile Bender ja Unt.
Teine poolaeg oli aga hoopis vastupidine esimesele. Ei tea kas see võis olla põhjustatud meie tehtud vahetustest või Põhja Tallinna vahetustest, kuid Twister domineeris kindlalt teist poolaega. Seda näitab kasvõi mängu seis - suutsime tulla 2-0 kaotusseisust viiki. Esimese värava kõmmutas nurgalöögijärgselt peaga Unt, teise taas peaga ja nurgalöögi järel Korõtko. Kuigi ka rohesärkidel olid omad võimalused, päästis meid halvimast organiseeritult ja hästi tegutsev kaitseliin ja väravavaht. Ain väravas tegi mitu head tõrjet. Sama võib muidugi ka vastaste puuriluku kohta öelda. Mängu viimased 10-15 minutit olid aga muutumas Põhja Tallinna meestel õudusunenäoks, kui toimus tugev Twisteri pressing. Ma ei tea keda nad tänama peaksid, et lõpus neile kolmandat palli väravasse ei löödud.
Kokkuvõtvalt võib öelda, et kui Põhja Tallinn näitas esimesel poolajal head mängu, siis teisel poolajal oli neil lagunemine. Twister aga omakorda ei saanud algul käima ning lõpus pidama. Nii nagu see Eesti asi ikka on Igatahes tänud vastastele hea mängu eest
mind huvitaks, et mis on teiepoolne versioon mängu lagunemisele teisel poolajal? see et põhivendasid polnud ei peaks ju vabandama seda, et teisel poolajal äkki mäng lagunes, kui esimene poolaeg töötas ilusasti...
meil need 2 vahetust tegid omatöö ära.
keskväljal oli üks väike poiss kes mängis väga hästi aga ta sai palliga pikki nägu ja suu oli seest lõhki ja teise vahetuse põhjus oli keskkaitsja jalavigastus.
Kas saaks ka V liiga põhi/ida tabelis paranduse ära teha? Twisteri ja Kaitsejõudude mängus anti meile võit kuna vastastel oli üks vend paberile märkimata jäänud. Õige skoor seega 2:- Twisterile. Jalkaliidu lehel on ka tulemus väljas http://www.jalgpall.ee/tulemused/ven.html
Kommentaar