Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Algselt postitas amority
Kuradite kodumängul Wismaris on pesemine 25 kr ilma ujumiseta. Raha tuleb maksta meie laekuri kätte.
Kus te seal wismaris pesete?
Amority eestvedamisel püherdavad kõik porilombis. Aga ujuda seal ei tohi! Kui tahad sealsamas porilombis ujumisliigutusi teha, siis pead juba 50 kr maksma.
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet) Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
MÄNGUTULEMUS: FC HansaNet.ee vs Kristiine JK 5-2 (2-1)
VÄRAVALÖÖJAD: 2xMartti Merilai, 2xErki Tuik, Dejan Selisek - Rein Lätt, ...
HOIATUSED: HansaNetil: Martti Merilai, Dejan Selisek - Kristiinel 2xAlari Ragumägi ja keegi veel...
EEMALDAMISED: Kristiinel Alari Rahumägi
MÄNGPAIGA OLUD: Väga kena kevadilm: päike ja vähe tuult
PEALTVAATAJAID: u 5
MÄNGUTULEMUS: RSK Kuuse - Eurouniv FC 1:1 (1:1)
VÄRAVALÖÖJAD: ... - K. Sau
HOIATUSED: -
MÄNGPAIGA OLUD: Väga kena kevadilm: päike, aga Laagrile traditsiooniliselt tuuline
PEALTVAATAJAID: 30
Tegelikult miks ma kirjutan on see, et mu autol varastati saku staadioni ääres üks suunatuli eest ära. Ma ei tahaks midagi paha öelda aga karta on et sakus on keegi kellel on liiga pikad näpud mis hakkavad valede asjade taha! Kui keegi nägi musta audi a6 juures kedagi nokitsemas siis olles viisakad jalgpallurite vastu võiksite sellest informeerida mind!
Ma lihtsalt ei saa aru kellele see suunatuli nüüd ette jäi! Kas keegi sai sellest nüüd omale leiva lauale?
Lihtsalt võite mailida kui midagi nägite: arli@luanvi.ee või helistada telefonil: 5127572
Kuidas Saku stata oli? Vilets enivei aga kuidas talv ja kevad on mõjunud?
ega seal kiita midagi ei olnud jah .. on ka hullemaid statasid .. aga no mulla peal mängimine on lubatud ja õikal kõva sileda pinna peal ei või mängida
muru sinna statale küll sedasi kasvama ei hakka ... ja ega siis motikate jäljed statalt ei puudunud!
Veelkord küsin oma suunatule kohta? Kas keegi nägi kuulis midagi? Järgmine kord sõidan autoga muidu platsil ringi, et ehk siis sõidu pealt ei hakata midagi küljest ära kruvima
Kommentaar