Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Unustasin veel lisada, et Kuradid on oma aegade algusest alati neljandad olnud Imelik küll aga nii see paistab ka sel aastal nii minevat

2004: 4.koht - V Põhi [30p 49-49]
    2005: 4.koht - IV Põhi [35p 80-61]
    2006: 4.koht - IV Põhi [43p 70-40] << Ennustan

Vähemalt oleme kaitse pidama saanud

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
      Unustasid Tamme Auto, kes on juba 56 punkti kätte saanud, 2 mängu veel ees.
      Andestust, minu paha.

Kommentaar

Algselt postitas amority Vaata postitust
        Kalkuleerisin siin väheke ja asi selge - KRISTIINE ON MUST LAMMAS!
        Ma küll ei tea, võib-olla sa tõid niisama need väravate vahed siin välja, aga see on alles 5. punkt, mida arvestatakse võrdsete punktide korral - oluline on teil ilmselt võitude arv (ma vähemalt ei mäleta, et teil kellelgi seal eesotsas oleks loobumiskaotuseid ja tühistatud mänge, mida arvestatakse esimesena võrdsete punktide korral), seejärel omavahelised mängud.
        Jube Tige Kala

Kommentaar

Algselt postitas -Antz- Vaata postitust
          Senimaani peaks madalamate liigade rekord olema 58 p. (vana pea võib lõdvalt eksida) ja Saue JK liigub uue tippmargi kursil (kuidas nad üldse eelmisel hooajal siia pudenesid...?), kuna Tabasalu koperdas täna KESPO otsa (olles seni ise uue rekordi seadmisele lähedal).
          Kiiret hooaja lõppu siis
          kas sa oled selles kindel, et see tippmark ikka on selline? kui see ikka nii on, siis on praegusel hetkel seda võimalik ületada meil, Tamme Auto Kiviõlil ja FC Ühinenud Depood . Viimasel on veel mäng Operiga, tamme autol ajax 2-ga ja kohtla järve alkoga ja meil kuraditega. oskan kommenteerida, ainult saue eesmärke(üks on juba täidetud-liigavõit), milleks on võita kindlalt kõik allesjäänud kolm mängu, tänu millele oleks meil mängitud kaotuseta järjest 21 liigamängu, lüüa hooaja lõpuks kokku 100 väravat. loomulikult oleks ka tore vaadata, et meie liiga 2 parimat väravakütti on meie tiimist!
          http://www.sauejk.ee

Kommentaar

See t&#228;hendab, et viimases kolmes m&#228;ngus peame l&#246;&#246;ma keskmiselt 6-7 v&#228;ravat. Natuke raskeks l&#228;heb, aga v&#245;imalik. Soccerneti tabelis on v&#228;ike viga. Saue JK on l&#246;&#246;nud 81 v&#228;ravat, mitte 79.

Kommentaar

Algselt postitas Miq Vaata postitust
              Ma küll ei tea, võib-olla sa tõid niisama need väravate vahed siin välja, aga see on alles 5. punkt, mida arvestatakse võrdsete punktide korral - oluline on teil ilmselt võitude arv (ma vähemalt ei mäleta, et teil kellelgi seal eesotsas oleks loobumiskaotuseid ja tühistatud mänge, mida arvestatakse esimesena võrdsete punktide korral), seejärel omavahelised mängud.
              Ma täna enam ei viitsi järele uurida aga ma uurin Võitusid preagu kõigil võrdselt..

Kommentaar

muudatus

kui juba muutma hakkad, siis vii siise ka parandus ühe mänguaja osas. HansaNeti ja EBSi mäng toimub 01.oktoobril kell 16.30 (oli 30.sept)

Kommentaar

Miq, sul oli j&#228;lle t&#228;iesti &#245;igus, hakka v&#245;i vilistama Pean vist su kingitud Dorville VSOP'i &#228;ra jooma, et midagi meelde ka hakkaks j&#228;&#228;ma

11.6 Meistriliiga &#252;lej&#228;&#228;nud kohtade, samuti k&#245;ikide teiste liigade k&#245;ikide kohtade paremusj&#228;rjestuse m&#228;&#228;ramisel v&#245;rdsete punktide korral arvestatakse:
                  1. v&#228;iksemat antud loobumiskaotuste ja t&#252;histatud tulemuste arvu turniiritabelis;
                  2. suuremat v&#245;itude arvu;
                  3. omavaheliste m&#228;ngude punkte;
                  4. omavaheliste m&#228;ngude v&#228;ravate vahet;
                  5. &#252;ldist v&#228;ravate vahet;
                  6. suuremat l&#246;&#246;dud v&#228;ravate arvu.

Kommentaar

Mitte et sulle juba kuu aja eest sama asi foorumikülgedel selgeks ei oleks tehtud.

Kommentaar

Algselt postitas amority Vaata postitust
                      Hakkab looma

Litmanen, sa saad ju aru miks Volli peab viimaseks jääma eksole. Andke endast kõik, et nii ka tuleks!
                      Ei mõista, miks Kuradid nii väga Volunderit endale vastu soovivad, tuletan meelde, et eelmine hooaeg lõppesid kohtumised: 5-0 ja 4-0 Volundri kasuks (kusjuures viimase neist mängisime 10nekesi). Minu mäletamistmööda suutsid aga Kuradid Nimetat (praegust Tallinna Utd) korra isegi võita. Muidugi on tegu pelgalt ajalooga, kuid midagi see näitab sellegipoolest.
                      Või loodate, et üleminekumängudeks ei saa me mehi kokku?...Seda ei juhtu.

Kommentaar

Algselt postitas Neth Vaata postitust
                        Ei mõista, miks Kuradid nii väga Volunderit endale vastu soovivad, tuletan meelde, et eelmine hooaeg lõppesid kohtumised: 5-0 ja 4-0 Volundri kasuks (kusjuures viimase neist mängisime 10nekesi). Minu mäletamistmööda suutsid aga Kuradid Nimetat (praegust Tallinna Utd) korra isegi võita. Muidugi on tegu pelgalt ajalooga, kuid midagi see näitab sellegipoolest.
                        Või loodate, et üleminekumängudeks ei saa me mehi kokku?...Seda ei juhtu.
                        Kas tead, et aeg läheb edasi? Samuti ka seda, et see aasta on IV Põhi tunduvalt tugevam? Muideks, selle aasta satsi on uusi kuradeid rohkem kui eelmise aasta vanu mehi. Ma ei väida seda, et teid kindlasti võidame, kuid me oleme vähekene edasi arenenud aga see selleks.. Nimetat ei soovi puht isiklikel kaalutlustel endale vastaseks ning äkki soovimegi just Vollit, et tagasi teha

Kommentaar

teine teise t&#246;&#246;tlemine juba k&#228;ib

Kommentaar

Algselt postitas Eugen Vaata postitust
                            teine teise töötlemine juba käib
                            See käibki jalgpalli juurde.Tegelt Kuraditel vahet pole kes vastaseks tuleb,kui üldse tuleb..3 mängu jäänud..kui keegi tuleb siis on tore,saab ühe lisamängu teha,mis on väga meeldiv.

Kommentaar

Algselt postitas Ramm Vaata postitust
                              See käibki jalgpalli juurde.Tegelt Kuraditel vahet pole kes vastaseks tuleb,kui üldse tuleb..3 mängu jäänud..kui keegi tuleb siis on tore,saab ühe lisamängu teha,mis on väga meeldiv.
                              vast ikka 2 lisamängu?
                              winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

Ootaks siis Kuradeid laup&#228;eval Saku statale Kristiinele kaasa elama
                                Kristiine JK

Kommentaar

Working...
                                X