Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Paneks pulli pärast siia üles ka ainult sügisringi kokkuvõtte,mis minu subjektiivsel hinnangul üsna ligilähedane(s.t. täpsem) tegelikule jõudude vahekorrale sel hooajal.Mängudeski oli natuke tunda,et tulemused tulid veidi loogilisemad kui kevadised,aga see on absull aint minu arvamus.
Ärgu keegi end puudutatuna tundku,aga see rida räägib mõndagi,igaüks saab järeldusi teha,mis tal kummaski ringis hästi-halvasti oli.
Paneks pulli pärast siia üles ka ainult sügisringi kokkuvõtte,mis minu subjektiivsel hinnangul üsna ligilähedane(s.t. täpsem) tegelikule jõudude vahekorrale sel hooajal.Mängudeski oli natuke tunda,et tulemused tulid veidi loogilisemad kui kevadised,aga see on absull aint minu arvamus.
Ärgu keegi end puudutatuna tundku,aga see rida räägib mõndagi,igaüks saab järeldusi teha,mis tal kummaski ringis hästi-halvasti oli.
Seleta mulle ära kuidas saab tegelik jõudude vahekord erineda sellest mis hooaja lõpus on tabelis kirjas. Hooaja lõppedes on tabelist näha milline on tegelik jõudude vahekord. Ja lõplik tabeliseis on ja jääb ainukeseks objektiivseks näitajaks.
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
Mängija, kes 65. minutil välja vahetatud on (S.Keert), suudab siiski 85. minutil mängu saatuse otsustada
Vaevalt see mingeid põhjapanevaid muudatusi üldises pingereas esile kutsub, aga kokkuvõttes lõi S.Keert 5 (mitte 6) ja selle protokolli järgi väravast ilmajäetud K.Sau 2 väravat.
Kohtunikul juhtub.
Mängija, kes 65. minutil välja vahetatud on (S.Keert), suudab siiski 85. minutil mängu saatuse otsustada
Vaevalt see mingeid põhjapanevaid muudatusi üldises pingereas esile kutsub, aga kokkuvõttes lõi S.Keert 5 (mitte 6) ja selle protokolli järgi väravast ilmajäetud K.Sau 2 väravat.
Kohtunikul juhtub.
Juhtub, juhtub ... isegi EJLis juhtub. Minu ühe värava suutsid nad ka kuskile ära kaotada. Juhtusin eelmisel nädalavahetusel EJL pressiesindaja hr. Uibolehega kokku ja ta lubas mulle, et võin Aivar Pohlakule arvutuspulgad kinkida. pohlak pidi ise vaatama kellele ta need siis edasi annab. Äkki hakkab hoopis ise kasutama
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Minu postituse mõte oli avaldada oma arvamust, et liigatabeli lõplik seis ongi õige ja objektiivne ehk tegelik jõudude vahekord.
Arvan, et võin siiski ka oma arvamust avaldada, ilma et härrad ertzid peaks selle peale närviliselt tõmblema hakkama. Võibolla eksitas sind see, et minu arvamus oli esitatud retoorilise küsimuse vormis. Proovin järgmine kord lihtsamas keeles rääkida.
Seega ma küsin, mida ta veel sulle ära seletama peab? Mees avaldas OMA arvamust, mis seal halba on? Ninatark.
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
Minu postituse mõte oli avaldada oma arvamust, et liigatabeli lõplik seis ongi õige ja objektiivne ehk tegelik jõudude vahekord.
Arvan, et võin siiski ka oma arvamust avaldada, ilma et härrad ertzid peaks selle peale närviliselt tõmblema hakkama. Võibolla eksitas sind see, et minu arvamus oli esitatud retoorilise küsimuse vormis. Proovin järgmine kord lihtsamas keeles rääkida.
Edsoni ütlemises oli kõva iva sees. Hooaja teise poole tulemusi õigemaks pidada on kuidagi kentsik. Saan aru muidugi Raivo peenest huumorist vaadates Trummi tabelisesiu. Mis muud kui järgmisel hooajal stabiilsemat esitust :-)
Eks Mercury oleks soovinud et hooaeg juuniga oleks lõppenud :-)
Kommentaar